Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 121. (Read 399136 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 505
February 13, 2016, 09:19:21 AM
Haftasonu para yatırma imkanımız var mı? Kusura bakmayın belki yazılmıstır bir yerlerde ama ona göre btc almak istiyorumda
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
February 12, 2016, 06:40:13 PM
Fee almaları çok normal, yurtdışındaki tüm borsalar çekim işlemlerinde fee alıyor. Bu zamana kadar ücretsiz yapmaları işin artısıydı ama artık böyle bir promosyona ihtiyaç duymuyorlarmış demek ki bırakmışlar ücretsiz işlemleri.
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
February 12, 2016, 05:19:15 AM
Bu sekilde, buyumekte olan Bitcoin pazarinda yukselemezsiniz, buyuyemezsiniz hatta tutunamazsiniz.

daha ne kadar yükselecekler ki? türkiye'de zaten hepi topu 2 tane borsa var. btctürk'ün pazar payı, işlem hacmine baktığında %98-99 arası..
"yükselemezsiniz, büyüyemezsiniz, hatta tutunamazsınız" çok desteksiz bir yorum olmuş.
buyrun o zaman, kod yazın, altyapı kurun, yeni bir borsa da siz açın, bu iddianızı destekleyin. o zaman görelim tutunabiliyorlar mı, tutunamıyorlar mı!
bugün btctürk "bitcoin yatırma işlemlerinden de 100 TL komisyon alıyorum" dese yapacağınız ilk şey, koinim'e geçmek olacaktır.
yapacağınız şey kod yazarak üretmek olmaz çünkü kolaya, hazıra alışmışsınız.
yorum geneldir, şahsınız alınmasın.
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
February 12, 2016, 04:39:46 AM
Bence fazla parayla girmeyenler için kötü olmuş. Eğer alt coin trader olarak kullanacaksa mecburen başka borsaya geçmek zorunda. Her yatırdığında bu kadar ücret verirse bence sıkıntı oluşur. 0,0005 çok yüksek. Tabiki para kazanmanızı istiyor ve sizi destekliyoruz. Ancak bu miktarı birdaha gözden geçirmenizi rica ediyoruz. 0.0002 bencede uygun bir rakam diye düşünüyorum.

bence sürekli alım satım yapan kişilere göre bir geliştirme olsa daha iyi olur ve hesabındaki hacime göre btc fee ücretini değiştirseniz.

yada 0.0001 direk oldugu gibi kalsa yine bir sıkıntı yok.

son olarak bir sorum olacaktı.

Bu çekim talebi veriyoruz oncelerinde btc çekim taleplerinde maili onayladıkdan sonra çekim talebiniz onaylanmıştır maili anında düşmekteydi şimdi neredeyse 10 dk yı bulan sürelere uzuyor

bununla ilgili bir açıklama yapabilirmisiniz
hero member
Activity: 714
Merit: 500
February 11, 2016, 04:08:58 PM
Bence fazla parayla girmeyenler için kötü olmuş. Eğer alt coin trader olarak kullanacaksa mecburen başka borsaya geçmek zorunda. Her yatırdığında bu kadar ücret verirse bence sıkıntı oluşur. 0,0005 çok yüksek. Tabiki para kazanmanızı istiyor ve sizi destekliyoruz. Ancak bu miktarı birdaha gözden geçirmenizi rica ediyoruz. 0.0002 bencede uygun bir rakam diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
February 11, 2016, 03:59:08 PM
Bir hizmet veriyorsunuz ve tabii ki karsiliginda bir ucret alacaksiniz. Fakat miktar cok yuksek. Bu sekilde, buyumekte olan Bitcoin pazarinda yukselemezsiniz, buyuyemezsiniz hatta tutunamazsiniz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
February 11, 2016, 10:44:50 AM
Öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim.
En son güncellemeyle FEE ucretini 0.0005 yapmanızı yeni fark ettim. Bence bu ücret çok yüksek. 0.0002 dolaylarında olsa kabul edilebilir.
Umarım ileri de bu geri dönüşleri değerlendirirsiniz.
Saygılar.
legendary
Activity: 952
Merit: 1000
February 10, 2016, 09:51:57 AM
Hacim olmadığı için kimse trade yapmıyor. Yalnızca TL olarak banka hesabına çekmek isteyenler işlem yapıyordu. Şimdi bu kurallardan sonra wallet olarak kullananlar da bırakacak. Kısır döngü içine giriyorlar. Türkiye'deki topluluk büyümediği sürece Btctürk'ün pek fazla yapabileceği bir şey yok.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
February 10, 2016, 09:46:51 AM
açık konuşmak gerekirse bende sizlerle aynı düşüncedeyim

diğer walletler 0.0001 keserken sizleri tercih etmeleri için bir neden olmalı

öncesindeki nedenimiz belliydi fee ücreti almıyordunuz belli bir limitin altına olunca

ama bir anda 0.0005 yapmanız tamamen kullanıcıları kaçırmaktan öteye gitmiyor.

kendi adıma konuşayım bundan sonra yapacağım tek şey tl ye çevirmek istersem bu walleti kullancam bunun haricinde kullanmayı düşünmüyorum.

yada btctürk türkiyede tek olmaya devam etmek istiyorsa bence kullanıcıları kaçırmamak adına ve kullanıcı odaklı çalışma yaparak hacimi artırabilir.

tabiki istiyorlarsa

İyide BTCTurk wallet değil borsa Smiley

sıkıntı burda zaten insanlar online wallet gibi kullanmaya başlamıştı, btcturk te bunu istemediği için sırasıyla önce deposit alt limiti getirdi , sonrada çekim ücretini artırdı.

newbie
Activity: 6
Merit: 0
February 10, 2016, 09:41:06 AM

öncesindeki nedenimiz belliydi fee ücreti almıyordunuz belli bir limitin altına olunca

kendi adıma konuşayım bundan sonra yapacağım tek şey tl ye çevirmek istersem bu walleti kullancam bunun haricinde kullanmayı düşünmüyorum.

yada btctürk türkiyede tek olmaya devam etmek istiyorsa bence kullanıcıları kaçırmamak adına ve kullanıcı odaklı çalışma yaparak hacimi artırabilir.

tabiki istiyorlarsa

İyide BTCTurk wallet değil borsa Smiley
full member
Activity: 154
Merit: 100
February 10, 2016, 09:10:55 AM
son zamanlarda kullanıcıyı memnun edecek bir çalışmanız olmuyor hep bize ters kararlar alıyorsunuz .
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
February 10, 2016, 07:02:09 AM
0.0005 BTC çekim ücreti Bitcoin ağının sürdürülebilirliği ve piyasanın stabilizasyonu için çok yerinde bir uygulama olmuş, destekliyorum.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
February 10, 2016, 05:03:49 AM
Yahu şu gelen tepkilerin "biçimini" hiç anlayamıyorum. BTCTürk bir hizmet veriyor, kullanım şartları belli, istedikleri gibi değişiklik yapma hakları var.
Hani şunu deseniz anlarım: "Bu belirlediğiniz miktar çok fazla, biraz daha düşük tutun" vb.
Ayrıca bir borsanın cüzdan olarak kullanılmaması gerektiğini defalarca söyledik. Hatta ve hatta BTCTürk'ün yöneticilerinden birisi çıkıp "bizde bitcoin bırakmayın, TL bırakın"* vs bile dedi.

Hepi topu 3 kuruş işlem ücreti var bitcoin'in, bunu bile bedavaya getirmeye çalışmanızı cidden anlayamıyorum.

*: bu konu hafta sonu yaşanan pumplarla ilgiliydi ama genel geçer bir konu, borsalarda bitcoin bırakmayın.

BTCTürk'ün neden böyle bir şey yaptığını çok net anlayabiliyorum, geçtiğimiz aylarda network spam saldırısı altındayken BTCTürk "Müşterileri mağdur olmasın, işlemleri bir an önce onay alsın diye" 0.0001 yerine 0.0002- 0.0005 arası madenci ücretini "kendi cebinden" ödedi, muhtemelen bu cüzdan olarak kullanan ve sık sık gönderim yapanlar sebebiyle ciddi miktarları ödediler.

Muhtemelen bu 0.0005 btc uygulaması geçicidir, Daha makul bir seviyeye çekilecektir ilerleyen aylarda. Benim tavsiyem şu;
Sürekli 0.001, 0.01 btc arası dust işlem ile btctürk'e aktarım yapanlar illaki oluyordur (faucet'ler mini-giveawayler vs). Bir kullanıcı bitcoin çekeceği zaman yaptığı toplam girdi miktarına bakın, yani toplam deposit sayısına bakın. Her 5 tx için 0.0001 btc (ya da madencilere ödediğiniz ücreti) işlem ücreti hesaplayın. Örneğin 13 kez deposit yapmış bir kişi withdraw yapacağı zaman 0.0003 btc çekim ücreti hesaplayın, çünkü bu kullanıcının yaptığı 13 girdiyi birleştirmek 2100+ byte işleme tekabül ediyor, bu işlemin de standart ücreti 0.0003 btc'dir. Yani çekim ücreti statik olacağına dinamik olsun.
Hiç btc aktarmadan sadece btc alıp çekenler içinse 0.0001 btc uygulaması olabilir.

legendary
Bitcoin Trader
February 10, 2016, 04:39:53 AM

tabiki istiyorlarsa
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
February 09, 2016, 10:45:33 AM
btcturk mobil uygulamasından sonra trade yapılabilen online walleta evriliyordu, buda daha çok , ufak tefek girdi  çıktı demek, önce deposit alt  limiti getirdiler, şimdide çekim için fee koydular, insanlar btcturk ü borsa dışında kullanmasını istemiyorlar, uzun lafın kısası kuru kalabalık değil trader istiyorlar, yolu bu mu tartışılır.
açıkçası altyapıları müsade etsede btcturk mobil uygulamaya btc çekim yatırma özelliği eklense, tam bir wallet  gibi olsa , alt limit olmasa, çekim fee olmasa çok daha hoşuma gider
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
February 09, 2016, 10:07:48 AM
BTC turk artık yeni bir güncelleme koymus sitelerine

oda şu btcturk hesabınızdaki bütün btcleri çekmeniz durumunda sizden işlem ücreti 0.0005 işlem ücreti kesiyor.

Bilginize arkadaşlar

0.0005 BTC işlem ücreti bütün çekme işlemlerinden alınmaktadır.

Sitedeki açıklama şu örnekteki durumlar ile ilgli: 1 Bitcoin bakiyeniz varken miktar alanına 0.9995 yazmak yerine tüm bakiyemi kullan ikonuna tıklayarak bu rakamın otomatik olarak miktar alanına gelmesini sağlayabilirsiniz.

anladığım şumu

1 BTC de 0.01 BTC de çeksem 0.0005 işlem ücreti odeme olacak doğrumu

Evet doğrudur.

Önceden btctürk'ü online wallet olarak kullanıyordum. Bu yuzden de hacim az olsa bile trade btctürkde yapıyordum. Fakat bundan sonra diğer borsalarda trade yapmak daha avantajlı hale geldi. Umarım biran önce eski düzene geri dönersiniz.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
February 09, 2016, 10:01:48 AM
BTCTURK yönetimi videoda emrah karakterinin saydıkları size gelsin https://www.youtube.com/watch?v=s1DQnc1QDCQ Ona zaman buna zam bi yerden indirim yapın yada kalitenizi artırın . Kaliteli hizmet vermeden piyasada tek sayılırız düşüncesiyle artırım politikası uygulayarak kullanıcılarınızı memnun edemezsiniz.Bu son hamleniz ile forum pazar alanı daha aktif olacaktır.artık BTCTurk mü ? töbeeeee
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
February 09, 2016, 05:42:04 AM

oda şu btcturk hesabınızdaki bütün btcleri çekmeniz durumunda sizden işlem ücreti 0.0005 işlem ücreti kesiyor.

Bilginize arkadaşlar

Sitedeki açıklama şu örnekteki durumlar ile ilgli: 1 Bitcoin bakiyeniz varken miktar alanına 0.9995 yazmak yerine tüm bakiyemi kullan ikonuna tıklayarak bu rakamın otomatik olarak miktar alanına gelmesini sağlayabilirsiniz.

anladığım şumu

Evet doğrudur.
legendary
Bitcoin Trader
February 09, 2016, 05:25:28 AM

Bilginize arkadaşlar

anladığım şumu

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
February 09, 2016, 05:11:38 AM

Bilginize arkadaşlar

Jump to: