Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 123. (Read 399136 times)

newbie
Activity: 3
Merit: 0
January 23, 2016, 04:00:23 AM
Merhaba,
22 Ocak (dün) saat 14 te yaptığım istek ve ardından gerçekleştirdiğim EFT halen hesabıma aktarılmadı, mailime cevap da verilmedi. İlk deneyim için olulumlu intiba bırakmıyor. Kısa zamanda geri dönüş bekliyorum.
newbie
Activity: 2
January 23, 2016, 03:53:53 AM
Merhaba dün saat 13:37'de 30.00 TL tutarında EFT yaptım.Bugün olmasına rağmen daha param hesabıma geçmemiş.Normalde aynı gün yatması gerek değilmiydi?
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
January 21, 2016, 06:58:07 AM
Merhaba,

Hafta içi her gün 15:00 öncesinde verdiğiniz TL çekme emirleri aynı gün içerisinde hesabınıza yatırılacaktır.

İşlemler yoğunluğa göre bazen 1dk içinde bazen birkaç saat sonra gerçekleşebilmektedir.

Hem çekme hem de yatırma işlemleri geldikleri sıra ile onaylanmaktadır. İşleminizin gerçekleşmesi için bize talepte bulunmanıza gerek yoktur.

İşleminiz sırası geldiğinde onaylanacaktır.

Anlayışınız için teşekkürler.
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Alenktrik Teknikeri
January 21, 2016, 06:47:00 AM
Sabah TL çekimi talimatı girdim. Ancak hala bekliyorum. Ne zaman hesabıma EFT yapılır?

Şuan Aynı Olay Bende Devam Ediyor, Canlı Destek Hattı Kapalı. Sabah Çekim Emri Verdim. Saat Şuan : 13:46 Halen Para Hesabıma Gelmiş Değil.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
January 20, 2016, 04:05:41 PM
Küfür olacağını sanmıyorum. Ama trolluk mutlaka olacaktır. Olmasida lazım. Trolsuz bir chatbox çekilmez.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
January 20, 2016, 04:01:10 PM
ortalik trollden gecilmez, forum yetiyor bana gore, chatbox olan yerde, kavga kufur eksik olmaz, hele turkler isin icindeyse.
hero member
Activity: 625
January 20, 2016, 02:55:47 PM
chat iyi olur ama bi yandanda kötü cünki bu alım satımlarda 1 kurus ekleyip-cikarip yeni fiyat olusturanlardan kavga küfür eksik olmaz Cheesy

oto sansür olmalı ve hesabında 2 BTC veya 1000 TL üzeri bulunmayan chatbox a yazamamalı.
hero member
Activity: 662
Merit: 501
January 20, 2016, 02:21:16 PM
chat iyi olur ama bi yandanda kötü cünki bu alım satımlarda 1 kurus ekleyip-cikarip yeni fiyat olusturanlardan kavga küfür eksik olmaz Cheesy
hero member
Activity: 625
January 20, 2016, 01:32:55 PM
btctürk e chatbox gelmeli ve 2 btc ve üzeri yatırımı olanlar yazabilmeli, trollbox a dönmemesi açısından Roll Eyes
hero member
Activity: 784
January 20, 2016, 01:24:01 PM
Bitcoin çekmek istediğimizde isteği epostayla onaylandıktan sonra epostaya btcturk tarafından hash kodu gönderiliyor. Bu hash kodu yerine aşağıdaki gibi direk link gelse çok daha iyi olur.Bize çok bir dert değil ama o kodu alıp kopyalayıp blockchain*infoya yapıştırmakla uğraşmak yerine direk hazır linke tıklamak daha kolay ve güzel olur.Bazı siteler bu şekilde yapıyor. Yazılımla kolayca yapılabileceğini düşünüyorum.Teşekkürler şimdiden.
newbie
Activity: 20
January 20, 2016, 01:02:41 PM
JAN 20, 2016  |  02:33PM EET
Duygu cevapladı:
Merhaba,

Bitcoin transferiniz henüz blockchainde doğrulanmamış işlem olarak görülmektedir. Bitcoin yatırma işlemleriniz blockcahin’de madenciler tarafından 3 onay aldıktan sonra hesaba geçer. Bu süre ortalama 1 saattir.
Sorun tarafımızdan kaynaklı değildir.

Teşekkür ederiz.

Bu konu ile ilgili sorularınızı bu e-postaya cevap yazarak sorabilirsiniz.

Saygılarımla,

Duygu

tarafıma btc gönderdim fakat işlem dün 23:55 gibi onaylanmıs ..bana blockchainin onay problemi oldugu söyleniyor. Ben hesabima blockchainden para yollamadım kı ..Deeneme amaclı pokeram dan yollamıstım..orda onay vermiş btcturk ekibi böyle cevap veriyor ? benim hesabima para yolladıgım kurum blockchain degil bana 1 saat surebilir demis fakat nerdeyse 24 saat oldu hala btcturk hesabıma gecen en ufak btc yok? yardımcı olucak birileri var mıdır acaba

blockchain dediği, blockchain.info olan online cüzdan değil, tüm işlemlerin listelendiği hesap defterinin adı. işlemin 3 onay almadan btcturk hesabına  yansıtmıyor. işlemin txıd varsa paylaş blockchainden kontrol edelim.
txıd dediginiz batch number mi birtek onu gorebıldım..bitcoin wallet tarzı rakamlar??
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
January 20, 2016, 08:49:34 AM
Duygu cevapladı:
Merhaba,

Bitcoin transferiniz henüz blockchainde doğrulanmamış işlem olarak görülmektedir. Bitcoin yatırma işlemleriniz blockcahin’de madenciler tarafından 3 onay aldıktan sonra hesaba geçer. Bu süre ortalama 1 saattir.

Teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Duygu

tarafıma btc gönderdim fakat işlem dün 23:55 gibi onaylanmıs ..bana blockchainin onay problemi oldugu söyleniyor. Ben hesabima blockchainden para yollamadım kı ..Deeneme amaclı pokeram dan yollamıstım..orda onay vermiş btcturk ekibi böyle cevap veriyor ? benim hesabima para yolladıgım kurum blockchain degil bana 1 saat surebilir demis fakat nerdeyse 24 saat oldu hala btcturk hesabıma gecen en ufak btc yok? yardımcı olucak birileri var mıdır acaba

blockchain dediği, blockchain.info olan online cüzdan değil, tüm işlemlerin listelendiği hesap defterinin adı. işlemin 3 onay almadan btcturk hesabına  yansıtmıyor. işlemin txıd varsa paylaş blockchainden kontrol edelim.
newbie
Activity: 20
January 20, 2016, 08:29:41 AM
Duygu cevapladı:
Merhaba,

Teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Duygu

sr. member
January 20, 2016, 07:13:46 AM
Merhaba,

Yakın zamanda tekrar 0.001 BTC altındaki Bitcoin yatırma işlemlerinin kabul ve iade edilmemesi kuralını uygulamaya başlayacağız.

Kullanıcılarımıza duyurulur.

Saygılarımızla,

BTCTurk Ekibi
full member
Activity: 301
Merit: 100
January 18, 2016, 09:15:35 AM
Sabah TL çekimi talimatı girdim. Ancak hala bekliyorum. Ne zaman hesabıma EFT yapılır?

Merhaba, TL çekme talimatları sırayla işleme alınmaktadır, en kısa sürede TL çekme talebiniz gerçekleşecektir, saygılarımızla.

İlgi ve alakanız için teşekkürler.
sr. member
January 18, 2016, 08:06:12 AM

Merhaba, TL çekme talimatları sırayla işleme alınmaktadır, en kısa sürede TL çekme talebiniz gerçekleşecektir, saygılarımızla.
full member
Activity: 301
January 18, 2016, 07:56:28 AM
legendary
Activity: 952
Merit: 1000
January 17, 2016, 05:41:49 PM
bu konunu acilmasi gerçekten cok iyi olmuş artık burdan takip edebiliris

Dh ağzıyla konuşmam gerekirse mağara soğukmuydu hocam Cheesy şaka bir yana bu postu atmak için baya geç kalmadın mı ? Cheesy

Arkadaş mağaradan çıkmamış da hesabı yeni devralmış diyebiliriz. Btctürk sitesi ile ilgili bir sorun yaşarsanız bu konuya yazabilirsiniz. Site ile ilgilenenler arasıra soruları cevaplıyor. Daha hızlı yardım almak için site üzerinden ulaşın. Sonuçlanmazsa buraya yazarsınız.
full member
Activity: 154
January 17, 2016, 04:40:32 PM

Dh ağzıyla konuşmam gerekirse mağara soğukmuydu hocam Cheesy şaka bir yana bu postu atmak için baya geç kalmadın mı ? Cheesy
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
Follow me to the Profitland.
January 17, 2016, 12:33:16 PM
Jump to: