Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 122. (Read 399136 times)

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
February 09, 2016, 05:09:29 AM
Merhaba,

Uzun süredir ücretsiz gerçekleştirdiğimiz Bitoin çekme işlemlerinden artık 0.0005 BTC işlem ücreti alınacaktır.

İşlem ücreti kaldırılmadan önce  yalnızca 0.0001 BTC madenci ücreti alınırken artık doğrudan 0.0005 BTC işlem ücreti alınacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

BTCTurk Ekibi
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
February 09, 2016, 04:40:52 AM
BTC turk artık yeni bir güncelleme koymus sitelerine

oda şu btcturk hesabınızdaki bütün btcleri çekmeniz durumunda sizden işlem ücreti 0.0005 işlem ücreti kesiyor.

Bilginize arkadaşlar
sr. member
February 03, 2016, 07:54:31 AM
Merhaba,

Bugün (3 Şubat 2016) saat 23:00'da sitemizde bakım çalışmaları yapılacaktır.

Çalışmanın yaklaşık 2 saat sürmesi beklenmektedir.

Kullanıcılarımıza duyurulur.

Saygılarımızla,

BTCTurk Ekibi
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
January 31, 2016, 06:12:10 PM
3 senedir banka çeşitliliğini artırma konusunda çalışma yapılıyor ama İş Bankası dışında bir seçenek getirilmedi. Diğer bankalar sizinle çalışmak istemiyor mu?

Bu çalışmalar nasıl yapılıyor çok merak ediyorum . Bizimle çalışırmısınız hayır hmmm peki tamam ok Cheesy galiba böyle çalışıyorlar .TLNakit sistemi ile aynı diyebiliriz adamlar herbanka ile çalışıyor birazdaha kaliteli hizmet bekliyyozz BTCTURK !!!!!!!!!!!!!
legendary
Activity: 952
Merit: 1000
January 31, 2016, 01:16:34 PM
3 senedir banka çeşitliliğini artırma konusunda çalışma yapılıyor ama İş Bankası dışında bir seçenek getirilmedi. Diğer bankalar sizinle çalışmak istemiyor mu?
sr. member
January 31, 2016, 04:20:07 AM
Merhaba haftasonu yatırım yapabiliyoruz işbankası ile peki işbankası ile çekim yapabiliyor muyuz ?

Merhaba, hafta sonları ve resmi tatil günlerinde verilen TL çekme emirleri bir sonraki iş günü içerisinde banka hesabınıza transfer edilecektir. Saygılarımızla.

Arkadaş haftasonu parayı almasına alıyorsunuzda işbankası ile vermeye gelince niye yamuk yapıyorsunuz ?
sr. member
January 30, 2016, 05:09:25 PM
Merhaba haftasonu yatırım yapabiliyoruz işbankası ile peki işbankası ile çekim yapabiliyor muyuz ?

Merhaba, hafta sonları ve resmi tatil günlerinde verilen TL çekme emirleri bir sonraki iş günü içerisinde banka hesabınıza transfer edilecektir. Saygılarımızla.
sr. member
January 30, 2016, 04:46:24 PM
sr. member
Activity: 413
January 30, 2016, 04:55:15 AM

Merhaba, iş bankası üzerinden yapılan havale işlemleri aynı gün hesabınıza aktarılmaktadır. Saygılarımızla.

http://destek.btcturk.com/customer/tr/portal/articles/1845633-tl-yat%C4%B1rd%C4%B1m-ne-zaman-hesab%C4%B1ma-ge%C3%A7er-

ben hafta sonu yatırılamıyor diye biliyordum. haftasonu işbankası kullanırım o zaman. güzel haber, tam da bugün biraz bitcoine ihtiyacım olmuştu.
sr. member
January 29, 2016, 05:22:10 PM
Türkiye iş bankası kullanıyoruz. Sizinde çalıştığınız iş bankası olduğu için soruyorum. Haftasonu internet bankacılıgından sizin iban numaranıza havale yapsak , haftasonu işleme alınıp hesaba aktarılıyor mu yoksa pazartesi günü mü işleme alıyorsunuz?

Merhaba, iş bankası üzerinden yapılan havale işlemleri aynı gün hesabınıza aktarılmaktadır. Saygılarımızla.

http://destek.btcturk.com/customer/tr/portal/articles/1845633-tl-yat%C4%B1rd%C4%B1m-ne-zaman-hesab%C4%B1ma-ge%C3%A7er-
newbie
Activity: 23
Merit: 0
January 29, 2016, 03:16:36 PM
Türkiye iş bankası kullanıyoruz. Sizinde çalıştığınız iş bankası olduğu için soruyorum. Haftasonu internet bankacılıgından sizin iban numaranıza havale yapsak , haftasonu işleme alınıp hesaba aktarılıyor mu yoksa pazartesi günü mü işleme alıyorsunuz?
sr. member
January 28, 2016, 02:47:58 PM
merhaba arkadaşlar
btc türk destek çalışmıyor heralde onun için burdan yardım istiyorum bugün sonradan farkettim 0.001 btc altı transferler iptal ediliyormuş sadece bugün için bu transferleri hesaplara aktarabilirmiyiz teşekkürler

Merhaba, duyurumuzla birlikte bu kuralı uygulamaya soktuğumuzu bildirmek isteriz, saygılarımızla.
newbie
Activity: 18
January 28, 2016, 10:49:00 AM
merhaba arkadaşlar
btc türk destek çalışmıyor heralde onun için burdan yardım istiyorum bugün sonradan farkettim 0.001 btc altı transferler iptal ediliyormuş sadece bugün için bu transferleri hesaplara aktarabilirmiyiz teşekkürler
sr. member
January 28, 2016, 08:30:40 AM
Merhaba,

Bugün Bitcoin yatırma işlemlerinde alt limiti tekrar 0.001 Bitcoin olarak düzenledik. Bu miktarın altındaki Bitcoin yatırma işlemleri kabul edilmeyecek ve iade işlemi yapılmayacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

BTCTurk Ekibi
sr. member
January 23, 2016, 05:47:39 PM
Hesabınız ile ilgili yaşadığınız sorun için [email protected] üzerinden yardım alabilirsiniz, teşekkür ederiz.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
January 23, 2016, 05:40:15 PM
Btcturk te birden fazla hesabı aynı telefon numarasına bağlıyabiliyor muyuz yardımcı olursanız sevinirim
tesekkürler

Merhaba, siteye üye olurken kabul ettiğiniz kullanıcı sözleşmemizin 3.25'i maddesini hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla.

"Her Kullanıcı, sadece bir Kullanıcı hesabına sahip olabilir. Kullanıcı Site'yi sadece işbu Sözleşme'de tanımlanan hizmetlerden faydalanılması amacı ile kullanabilir. BTCTurk, aynı kişi tarafından kullanılan birden fazla Kullanıcı hesabı bulunması durumunda ilgili Kullanıcı hesaplarını ihbarsız olarak sonlandırma/askıya alma hakkına sahiptir."
Siteye üye olurken hesaba para yatırmak için isim uyuşması olduğunu bilmiyordum yeniden üye oluyorum fakat bu seferde telefonum kullanımda diyor nasıl yardımcı olabilirsiniz eski hesabı kapatmam mümkün mü?
sr. member
January 23, 2016, 05:27:01 PM
Btcturk te birden fazla hesabı aynı telefon numarasına bağlıyabiliyor muyuz yardımcı olursanız sevinirim
tesekkürler

Merhaba, siteye üye olurken kabul ettiğiniz kullanıcı sözleşmemizin 3.25'i maddesini hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla.

"Her Kullanıcı, sadece bir Kullanıcı hesabına sahip olabilir. Kullanıcı Site'yi sadece işbu Sözleşme'de tanımlanan hizmetlerden faydalanılması amacı ile kullanabilir. BTCTurk, aynı kişi tarafından kullanılan birden fazla Kullanıcı hesabı bulunması durumunda ilgili Kullanıcı hesaplarını ihbarsız olarak sonlandırma/askıya alma hakkına sahiptir."
hero member
Activity: 756
Merit: 505
January 23, 2016, 05:15:33 PM
tesekkürler
sr. member
January 23, 2016, 04:12:17 AM
Merhaba dün saat 13:37'de 30.00 TL tutarında EFT yaptım.Bugün olmasına rağmen daha param hesabıma geçmemiş.Normalde aynı gün yatması gerek değilmiydi?

Merhaba,
22 Ocak (dün) saat 14 te yaptığım istek ve ardından gerçekleştirdiğim EFT halen hesabıma aktarılmadı, mailime cevap da verilmedi. İlk deneyim için olulumlu intiba bırakmıyor. Kısa zamanda geri dönüş bekliyorum.

Merhaba, BTCTurk'e kayıtlı e-mail adresinizden [email protected] adresine mail atarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Hesabınız ile ilgili işlemler için resmi olarak sadece mail yoluyla hizmet vermekteyiz, saygılarımızla.
newbie
Activity: 2
January 23, 2016, 04:05:41 AM
Merhaba,
22 Ocak (dün) saat 14 te yaptığım istek ve ardından gerçekleştirdiğim EFT halen hesabıma aktarılmadı, mailime cevap da verilmedi. İlk deneyim için olulumlu intiba bırakmıyor. Kısa zamanda geri dönüş bekliyorum.

Bende aynen bu sorun oldu.
Jump to: