Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 131. (Read 399136 times)

full member
Activity: 182
Merit: 100
October 28, 2015, 07:19:51 AM
Öğleden sonra EFT geçtiyseniz, EFT saati geçtiği için işleminiz Muhtemelen Cuma gününe kalacaktır.

tek banka hesabı kullanıp oraya gelen parayı da saatlerce onaylamadan müşteriyi bekletmekte müthiş hizmet yalnız.

Ciddi rakip olmadığı için istediğin kadar beklet müşteriyi. Zaman ya da para kaybeden müşteri sonuçta, ne önemi var?

newbie
Activity: 8
Merit: 0
October 28, 2015, 07:10:54 AM
tek banka hesabı kullanıp oraya gelen parayı da saatlerce onaylamadan müşteriyi bekletmekte müthiş hizmet yalnız.

Ciddi rakip olmadığı için istediğin kadar beklet müşteriyi. Zaman ya da para kaybeden müşteri sonuçta, ne önemi var?

twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
October 28, 2015, 05:23:49 AM
ios uygulaması üzerinden btc transferide kısa sürede eklerseniz sahane olucak. mecbur browserdan açıp işlem yapıyoruz.
kolay gelsin
full member
Activity: 154
October 27, 2015, 12:23:45 PM
Fazla uzak değil daha 2 hafta önce BtcTurk'ün kıymetini çok iyi anladım . Normalde para yatırmada beklediğim 10-15 dk BtcTürk'den soğutuyordu ki hafta sonu bitcoin alasım tuttu malum hafta sonuda koinimden alabiliyorum 3 saat te onay gelmesi mi dersin gönderdiğim maillere hala cevap gelmemesine mi yanayım bilemedim . BtcTürk candır gerisi patlıcan benim gözümde  Grin

CoinTürk ne alaka? Burada ne demek istediniz hiç anlamadım.
Borsalardaki fiyatlarla rekabetçi şekilde forum içinde OTC Bitcoin satışı yapanları tercih edebilirsiniz. Borsalara bağlı kalmak zorunda değilsiniz.

Arada Cointurk kaynamış gitmiş hocam dikkatine hayran kaldım şimdi düzelttim  Cheesy
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
October 27, 2015, 11:44:30 AM
Fazla uzak değil daha 2 hafta önce BtcTurk'ün kıymetini çok iyi anladım . Normalde para yatırmada beklediğim 10-15 dk CoinTürk'den soğutuyordu ki hafta sonu bitcoin alasım tuttu malum hafta sonuda koinimden alabiliyorum 3 saat te onay gelmesi mi dersin gönderdiğim maillere hala cevap gelmemesine mi yanayım bilemedim . BtcTürk candır gerisi patlıcan benim gözümde  Grin

CoinTürk ne alaka? Burada ne demek istediniz hiç anlamadım.
Borsalardaki fiyatlarla rekabetçi şekilde forum içinde OTC Bitcoin satışı yapanları tercih edebilirsiniz. Borsalara bağlı kalmak zorunda değilsiniz.
full member
Activity: 154
October 27, 2015, 10:05:19 AM
Fazla uzak değil daha 2 hafta önce BtcTurk'ün kıymetini çok iyi anladım . Normalde para yatırmada beklediğim 10-15 dk BtcTürk'den soğutuyordu ki hafta sonu bitcoin alasım tuttu malum hafta sonuda koinimden alabiliyorum 3 saat te onay gelmesi mi dersin gönderdiğim maillere hala cevap gelmemesine mi yanayım bilemedim . BtcTürk candır gerisi patlıcan benim gözümde  Grin
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
October 25, 2015, 05:20:36 PM
Google authenticator ile İki Aşamalı Doğrulama bende artık çalışmıyor. "Google Authenticator aktif hale getir" seçeneğiyle yeniden setup yapmaya çalıştım ama yine "Authenticator kodunu yanlış girdiniz" mesajı alıyorum. Daha önce hep kullanıyordum.

Google Authenticator i aç . Ayarlara gir ve server ile senkronize et seçeneğini seç. Bunları yaptıktan sonra çalışacaktır. Bu sorun saatlerin geri alınmamasından kaynaklanıyor. Btcturk ile senin saatin farklı ise ikinizin gördüğü kod farklı olacaktır. Bu yüzden yanlış kod girdiniz mesajı alırsın.
newbie
Activity: 22
October 25, 2015, 04:59:29 PM
Google authenticator ile İki Aşamalı Doğrulama bende artık çalışmıyor. "Google Authenticator aktif hale getir" seçeneğiyle yeniden setup yapmaya çalıştım ama yine "Authenticator kodunu yanlış girdiniz" mesajı alıyorum. Daha önce hep kullanıyordum.

newbie
Activity: 22
October 25, 2015, 04:53:58 PM
Merhaba,

android yazılımında emir iptali gerçekleştirebilsek güzel olur.

zaten yapılabiliyor. iptal etmek istediğiniz emiri sola doğru kaydırınca iptal seçeneği çıkıyor. buradan iptal gerçekleştirilebiliyor.

full member
October 23, 2015, 02:50:30 PM
Henüz fırsat bulup denemedim ancak,

@bitkoyun; telefon ekran döndürme ayarını aktif ettikten sonra yan döndürüp denermisiniz.

Android uygulamasında yan çevirince ekran dönmüyor bende.
hero member
Activity: 519
Merit: 509
October 23, 2015, 02:32:37 PM
Android uygulamasında yan çevirince ekran dönmüyor bende.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
October 23, 2015, 08:35:13 AM
Merhaba,

Telefonu yan cevirince genis ekranda iptal edebiliyorsun.Dik tutunca iptal bolumu ekran disinda kaliyor.
full member
October 23, 2015, 08:00:04 AM
Merhaba,

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
October 23, 2015, 02:45:42 AM
komisyon oranlari yine degismis, cocuk oyuncagina dondu.

Merhaba,

Komisyon oranlarımız 5 Haziran'da duyurduğumuzdan bu yana hiç değişmedi. Fakat yeni tasarıma geçiş sırasında gösterim hataları oluşmuş ve tablo eski kalmıştır.

Bu sırada uygulanan komisyon oranları ve hesap bilgileri altında gösterilen komisyon oranları 5 Haziran'da duyurduğumuz şekilde hesaplanmıştır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
sr. member
October 23, 2015, 02:31:46 AM
Merhaba,

Bugün yeni Bitcoin altyapımızı yayına almış bulunmaktayız.

BTCTurk hesabınıza giriş yapıp Bitcoin Yatırma Çekme sayfasına gittiğinizde Bitcoin yatırma adresinizin 3 ile başlayan yeni bir adres ile değiştirildiğini göreceksiniz.

Yeni yatırma adresiniz "Multi Signature" ve "Hierarchical Deterministic" teknolojilerini destekleyen yeni Bitcoin altyapımız ile üretilmiştir.

Yeni altyapımız ile size hem daha yüksek performanslı hem de daha güvenli bir hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.

Önemli Not: "1" ile başlayan eski Bitcoin yatırma adresleriniz 30 Ekim 2015 gününe kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra eski adreslerinize yapılan transferler hesabınıza geçmeyecektir.

Eğer eski adresleriniz herhangi bir yerde kayıtlı ise lütfen en kısa sürede "3" ile başlayan yeni adresiniz ile değiştiriniz.
newbie
Activity: 34
October 23, 2015, 02:21:30 AM
Sorun bir tek bende mi var bilimyorum ama iPhone uygulaması site bakıma alındığından beri veri çekemiyor benim gibi sorun yaşayan var mı?
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
October 23, 2015, 01:53:41 AM
komisyon oranlari yine degismis, cocuk oyuncagina dondu.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
October 22, 2015, 11:06:38 AM
Android uygulama çalışmıyor. Silip tekrar yükledim yinede olmadı.

Android uygulamalarındaki sorun çözülmüştür. Lütfen tekrar deneyiniz.

Teşekkür ederiz.

Evet düzelmiş. Teşekkürler.
sr. member
October 22, 2015, 07:59:21 AM
Android uygulama çalışmıyor. Silip tekrar yükledim yinede olmadı.

Android uygulamalarındaki sorun çözülmüştür. Lütfen tekrar deneyiniz.

Teşekkür ederiz.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
October 22, 2015, 05:33:04 AM
site mi coktu, girilmiyor httpden. api de calismiyor

Ben VPN'li VPN'siz bütün tarayıcılardan sorunsuz girebiliyorum.
Jump to: