Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 128. (Read 399136 times)

hero member
Activity: 662
Merit: 501
December 12, 2015, 06:33:54 AM
Ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum bu siteyi ara sıra aksaklıklar oluyor ama paranın kaybolması gibi bir durum sözkonusu olamaz.Para çekme talebi bile saat gibi işliyor..
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
December 12, 2015, 05:34:37 AM
dedigim gibi uzun süredir kullanırım su zamana kadar sıkıntı neredeyse yaşamadım hiç

bende bahsettiğim üzere dün hesabımdan btc transfer ettim başka bir btc adresine ama ne yazıkki transfer ettiğim btc hesabımdan düşmesine rağmen blockchain adresinde gözükmüyor

Btcturk'ün ise normalde onay mailinden sonra btc hesaba transfer edildiği zaman + biri mail daha atıyordu oda gelmedi dünden beri bende ulaşmaya calısıyorum bu saat itibari ile en kısa sürede çözülür umarım.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
December 12, 2015, 05:27:32 AM
normalde iyi saglam firmalar uzun suredir calisiyorum bende dun aksam
vakti bir sikinti yasadim sanirim sistemlerinde sorun olabilir donhs bekliyorim bende mecburen

bankayla irtibata geçtim para BTCTurk ün hesabına gitmiş ama sistem üzerinde görünmüyor. bi sıkıntı varsa da umarım çözülür yeni olduğum için biraz korktum açıkçası Smiley
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
December 12, 2015, 05:23:15 AM
normalde iyi saglam firmalar uzun suredir calisiyorum bende dun aksam
vakti bir sikinti yasadim sanirim sistemlerinde sorun olabilir donhs bekliyorim bende mecburen
newbie
December 12, 2015, 05:19:13 AM
arkadaşlar merhabalar;

dün akşam 16:55 civarında banka hesabımdan havale yaptım fakat BTCTurk hesabıma halen düşmedi para bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? daha dün üye oldum bu siteye çok fazla bilgim yok açıkçası hafta sonu olduğu için mi yatmadı btcturk hesabıma? destek mail adresine işlem dekontumla birlikte mailde attım. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
December 11, 2015, 02:24:28 PM
ANDROID guncellemesi gelmis, guzel olmus,para cekim eklenmis, dizayn daha goze hos gelir olmus.

bir de islem hacminiz artsa da daha cok islem yapabilsek.
Bence de güzel olmuş. Keşke birde bitcoin gönderme çekme seçeneği eklenseymiş. Her seferinde üyeliğe giriş yapmak zorunda kalıyorum.
Katılıyorum . bir de para yatırma seçeneği eklenirse daha iyi olur.cepten şifreyi unutup giremediğimizden 300 tl . kardan olduk.

Para yatırma/çekme seçeneği eklenmiş zaten Smiley
ben yazdığımda yoktu. bugun güncelini indirdim , eklenmiş. daha başarılı olmuş
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
December 11, 2015, 07:27:53 AM
Az önce ios güncellemesini yaptım
telefon uygulamasının son hali çok başarılı olmuş
gezinmek kolay ve eğlenceli..
Bu şekilde devam etmeniz dileği ile..
jr. member
Activity: 53
Merit: 2
December 11, 2015, 02:47:24 AM
ANDROID guncellemesi gelmis, guzel olmus,para cekim eklenmis, dizayn daha goze hos gelir olmus.

Bence de güzel olmuş. Keşke birde bitcoin gönderme çekme seçeneği eklenseymiş. Her seferinde üyeliğe giriş yapmak zorunda kalıyorum.
Katılıyorum . bir de para yatırma seçeneği eklenirse daha iyi olur.cepten şifreyi unutup giremediğimizden 300 tl . kardan olduk.

Para yatırma/çekme seçeneği eklenmiş zaten Smiley
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
December 10, 2015, 04:13:04 PM

Elinize sağlık BtcTurk. Harika olmuş . ios guncellemenizden sonra kendimi üvey evlat gibi hissetmiştim ki az önce uygulamayı güncelledim. Tek eksik bitcoin yatırma/ çekme kısmı olmuş Sad onunda çözümünü bir daha ki sefer getireceğinizden eminim. İyi çalışmalar...
hero member
Activity: 784
Merit: 500
December 10, 2015, 02:45:39 PM

legendary
Activity: 952
Merit: 1006
December 10, 2015, 02:34:02 PM

legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
December 10, 2015, 02:05:38 PM

sr. member
Activity: 350
Merit: 250
December 07, 2015, 04:22:11 AM
Yeni ios uygulaması çok güzel olmuş
elinize sağlık..
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
December 06, 2015, 03:51:19 PM
Merhabalar,

Bitcoin türkiyede yeni almaya-satmaya başladım, bu yüzden küçük rakamlarla başladım, ve şu ana kadar dikkatimi çeken bir konu var; btcturk'te 'kolay satış' yaptığımda, mesela 0.1 btc satacaksam, karşılığı olarak 107,80 tl olarak gösteriyor. sat dediğimde ise hesap özetlerinde 105,84 tl olarak bozduğunu gösteriyor. (0.04'lük komisyondan bahsetmiyorum)
Bilmiyorum bu fiyat farkı neden böyle ama bence sitenin bizim cüzdanımıza en son girecek ücretin bedelini orada göstermesi lazım (komisyon ücreti de düşüldükten sonra hatta) ve diyelim ki, kur, satışı yaptığımız sırada değişti, işlemin iptal edilip "özür dileriz, kurda değişiklik oldu" tarzı bir mesajla uyarılmamız gerektiğini düşünüyorum. %1.9'a yakın fiyat farkı sürprizleri hiç hoş değil çünkü. Mesela aynı şey İş Bankasından döviz alırken oluyor, kur değişti mi işlem iptal oluyor, satışı yaptığında, virgül sonrası küsuratına kadar rakamın tamamı hesabına geçiyor, sen de rahat, banka da rahat.

İkinci olarak ios uygulaması çok daha güzel oldu, eskisini 2 gün kadar kullanmıştım ama yenisi gayet başarılı gözüküyor şimdilik.

Saygılarımla

Bütün exchange sistemlerinde olay şudur. Satış emirleri içinde en düşük fiyatlı olanı sistemde o an ki Bitcoin değeri olarak yazar. Eğer sen Kolay alış dersen ki bu otomatik sisteme girilmiş en düşük satış emri ücrettinden alır. Ve Bitcoin satarkende sen o görünen fiyattan yapmıyorsun. Sisteme girilmiş olan en yüksek fiyattan girilen alış emrine satıyorsun Bitcoin.i. Tüm dünyada Bitcoin ve Forex vb.. tüm borsalarda sistem böyledir. Az çok araştırırsan ne demek istediğimi anlarsınız.
newbie
December 06, 2015, 03:15:02 AM
Merhabalar,

Bitcoin türkiyede yeni almaya-satmaya başladım, bu yüzden küçük rakamlarla başladım, ve şu ana kadar dikkatimi çeken bir konu var; btcturk'te 'kolay satış' yaptığımda, mesela 0.1 btc satacaksam, karşılığı olarak 107,80 tl olarak gösteriyor. sat dediğimde ise hesap özetlerinde 105,84 tl olarak bozduğunu gösteriyor. (0.04'lük komisyondan bahsetmiyorum)
Bilmiyorum bu fiyat farkı neden böyle ama bence sitenin bizim cüzdanımıza en son girecek ücretin bedelini orada göstermesi lazım (komisyon ücreti de düşüldükten sonra hatta) ve diyelim ki, kur, satışı yaptığımız sırada değişti, işlemin iptal edilip "özür dileriz, kurda değişiklik oldu" tarzı bir mesajla uyarılmamız gerektiğini düşünüyorum. %1.9'a yakın fiyat farkı sürprizleri hiç hoş değil çünkü. Mesela aynı şey İş Bankasından döviz alırken oluyor, kur değişti mi işlem iptal oluyor, satışı yaptığında, virgül sonrası küsuratına kadar rakamın tamamı hesabına geçiyor, sen de rahat, banka da rahat.

İkinci olarak ios uygulaması çok daha güzel oldu, eskisini 2 gün kadar kullanmıştım ama yenisi gayet başarılı gözüküyor şimdilik.

Saygılarımla
sr. member
Activity: 336
December 04, 2015, 01:18:55 PM
Is bankasi hesabimdan havale gondermeye calistigimda ayni banka olmasina ragmen 4,5 lira havale ucreti cıkartiyor ama enpara ile ucretsiz gonderdim

Aynı banka ama kıbrıs şubesi olduğu için 4.5 TL havale parası çıkartıyor. Enpara ve Cepteteb de havale eft işlemleri tamamiyle ücretsiz.
full member
Activity: 196
Merit: 100
December 04, 2015, 01:16:40 PM
Is bankasi hesabimdan havale gondermeye calistigimda ayni banka olmasina ragmen 4,5 lira havale ucreti cıkartiyor ama enpara ile ucretsiz gonderdim
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
December 04, 2015, 01:07:37 PM
bu logindeki chaptca sıkıntı yaratıyor zaten 2 aşamalı şifreyle giriş yapıyoruz ne gerek var  resim doğrulamasına  1passwordle giriş yapıyordum chaptca yüzünden oda sıkıntı yaratmaya başladı.
ve google authenticator yerine auth uygulamasını kullanın arkadaşlar daha pratik tüm cihazlarda aplikasyonu var chrome eklentisini kullanıyorum tek tıkla alıyorum kodu
sr. member
Activity: 336
December 04, 2015, 01:01:56 PM
Merhaba  @Btcturk.com
Ben hesabımda ki SMS doğrulama işlemini kaldırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba ?
Ayarlarda bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

hesaba giris icin sms ya da google authenticator kullanilmasi zorunlu diye biliyorum. authenticator kullanirsaniz sms gonderilmez, cihaziniza sarj durumlari icin erisemeyeceginiz durumlar icin de google account sayfasindan 10 adet genel gecer auth code uretip bunlari authenticator etkinlestirdiginiz servislerde kullanabilirsiniz.
Ben google authenticator kullanıyorum. Eğer google authenticator a erişemiyorsanız sitede mesaj gönder yazısı var giriş yapınca google authenticator kodu gireceğiniz yerin altında yazıyor. Kısacası google authenticator kullanırken mesaj ile giriş yapabiliyorsunuz.

benim sıkıntım aslında kod girmemek. Günde 20 seferden fazla gir çık yapıyorum hesaba her seferinde kod acayip bayıyor. Para çekim işlemlerinde btc gönderim işlemlerinde sadece sorsa eyvallah dicem.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
December 04, 2015, 12:51:01 PM
Merhaba  @Btcturk.com
Ben hesabımda ki SMS doğrulama işlemini kaldırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba ?
Ayarlarda bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

hesaba giris icin sms ya da google authenticator kullanilmasi zorunlu diye biliyorum. authenticator kullanirsaniz sms gonderilmez, cihaziniza sarj durumlari icin erisemeyeceginiz durumlar icin de google account sayfasindan 10 adet genel gecer auth code uretip bunlari authenticator etkinlestirdiginiz servislerde kullanabilirsiniz.
Ben google authenticator kullanıyorum. Eğer google authenticator a erişemiyorsanız sitede mesaj gönder yazısı var giriş yapınca google authenticator kodu gireceğiniz yerin altında yazıyor. Kısacası google authenticator kullanırken mesaj ile giriş yapabiliyorsunuz.
Jump to: