Eskiden BTCTurk tam miktarı hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam 0.01 altı btcturk hesabına bitcoin kabul etmiyordu. şuan için btcturk teki cüzdana gönderme alt limiti var mıdır?
Merhaba, şu anda böyle bir limit bulunmamaktadır. Saygılarımızla.
Süper haber. Bütün dustları siteye yollayalım.
Gerçekten bununla başa çıkabilecek misiniz? Yoksa hacim zaten düşük diye yeni kullanıcı mı çekmeye çalışıyorsunuz?
Ben de bunu merak ediyorum..
Şimdi adam dakikada 100 satoshi veren faucete sizin adresinizi girecek..
Sıkıntı olmaz mı?
Merhaba,
Transfer onay aldığı sürece bir sorun olmayacaktır. Yalnızca bu ödemeler harcanırken daha fazla komisyon ödememize sebep olacaktır.
Şimdilik Bitcoin transferlerinin onay alması için ödenen ortalama komisyonlar şirketimize için ciddi bir masraf oluşturmuyor.
Fakat blok boyutunun artması ya da SW çözümünün uygulanması uzun sürerse komisyonların artacağı anlaşılmakta. Bu durumda hem küçük transferleri kabul etmemeye hem de çekme işlemlerinden tekrar komisyon almaya başlayabiliriz.
Buna mecbur kalmamak için çekme işlemlerini belirli aralıklarla toplu olarak tek transferde gönderme yöntemini de uygulayabiliriz.
Bunlar dışında BTCTurk adreslerinizi otomatik ödeme aldığınız sitelere vermenizi tavsiye etmiyoruz. Daha önce yaptığımız gibi yine yatırma adreslerini değiştirebiliriz. Bu durumda bazı sitelerde adres değiştirmekte sorunlar yaşanabiliyor.
Halen 1 ile başlayan adreslerine para gelen ve bunu engelleyemeyen kullanıcılarımız var. İki ay geçmesine rağmen devam eden bu durumdan oluşacak kayıplar için sorumluluk kabul edemeyeceğiz.
Size verdiğimiz Bitcoin yatırma adreslerinin sonsuza kadar geçerli olacağını garanti edemiyoruz.
Düzenli ödeme aldığınız yerler için kendi cüzdanınızdan bir adres kullanmanızı ve BTCTurk'e her trasferiniz için yeni bir adres almanızı tasiye ederiz.