Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 153. (Read 399156 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
January 26, 2015, 11:05:23 AM
Site cortladimi yoksa ben mi giremiyorum

Edit:Geldi
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
January 26, 2015, 07:48:00 AM
günde 150.000 btc hacimli bitfinex sahibi bile "içerden bilgi alınıp trade yaptığını" kabul etti Grin Grin
https://bitcointalksearch.org/topic/insane-bitfinex-exchange-owner-admits-using-insider-information-to-trade-930707

böyle şeylerin olması gayet doğal.

bitcoin'in en güzel yanı da bu aslında. birilerinin bu şekilde piyasa manipülasyonu, avantaj vs sağlamasını istemiyorsanız istediğiniz an istediğiniz gibi kendi exchange'inizi kurabilirsiniz.

"iş etiği" dediğimiz şey herkeste olmak zorunda değil. btctürk hesabımı sildirmeme sebep olan bazı şeyler vardı ve görüyorum ki ilgili sebepler katlanarak artıyor Grin
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
January 26, 2015, 07:34:36 AM
Arkadaşlar lütfen birbirimize karşı kırıcı,alaycı tavırlara girmeyelim. Zaten bir avuç insaniz şu forumda konuşan. Daha yapıcı eleştiriler yapalım. İleride birbirimizin yüzüne bakıcaz belkide. Lütfen.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
January 26, 2015, 06:33:34 AM
Bir de biz bunun hesabını vermek zorunda değiliz.

İstersek şirket çalışanlarının gönderdikleri paralara öncelik veririz.

Yürü be, işte beklediğim tarzda mesaj buydu Smiley
"Bitcoin, çoluk çocuğa göre değil" mesajı verilmiş oldu sanıyorum.

Tam aksine cocukca bir mesaj olmus, neyse, 40 ina geldiginde sende daha iyi anlarsin bizim gibi .

Smiley tamam, abicim. 40'ıma geldiğimde bu olayı hatırlayacağım ve basacağım kahkahayı.
ya kardeşim, bu btctürk ne etti size diyesim geldi de bunu da çok çocukça bulabilirsiniz.
neyse gideyim de biraz dogecoin alayım bari, bazen çok sıkıcı buralar.

Espride ince hani, hadi git al dogecoinleri  Grin
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
January 26, 2015, 06:31:36 AM

Tam aksine cocukca bir mesaj olmus, neyse, 40 ina geldiginde sende daha iyi anlarsin bizim gibi .

Smiley tamam, abicim. 40'ıma geldiğimde bu olayı hatırlayacağım ve basacağım kahkahayı.
ya kardeşim, bu btctürk ne etti size diyesim geldi de bunu da çok çocukça bulabilirsiniz.
neyse gideyim de biraz dogecoin alayım bari, bazen çok sıkıcı buralar.
legendary
Activity: 1424
January 26, 2015, 06:19:15 AM

Tam tersine şirketin ne kadar ciddiyetsiz şekilde yönetildiği kanıtlanmış oldu. Bu saatten sonra BTCTürk'ü kullananlara gerçekten yazık.
legendary
January 26, 2015, 06:17:37 AM

İşte profesyonellik dediğin böyle olur tebrikler!

-Btcturk hakkında düşüncelerimin değiştiği andır.
legendary
January 26, 2015, 06:16:39 AM

hero member
January 26, 2015, 06:13:30 AM

full member
Activity: 141
Merit: 100
January 26, 2015, 06:04:42 AM

Hımm güzelmiş Smiley
legendary
January 26, 2015, 06:01:10 AM

Bu kadarda seffafsiniz , tebrikler.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
January 26, 2015, 06:00:36 AM

Bu açıklama forum adına çok iyi oldu. Herkesin kafasındaki soru işaretleri kalkmıştır umarım.

Son tartışmadaki konu dışı mesajları silmek zorundayım. Herkes kendi mesajındaki konu dışı bölümleri düzenlerse sevinirim.
legendary
January 26, 2015, 06:00:02 AM
Merhaba,

Bizim elimizde yapılan EFT ve havale'lerin geliş sırasına göre yapıldığının kanıtı var. Bunu uygun formatta gerekirse yayınlarım. Şirket içinde havale EFT'lerin nasıl kim tarafından onaylandığı çok nettir. Alp'in ya da başka bir kişinin - ben dahil - buna müdahalesi söz konusu değil.

Şunu da ayrıca belirteyim, bir şirkete sözlü olarak saldırmak ve kasten şirketin itibarını zedelemek Türkiye'de bir suçtur. Amerika'da daha büyük bir suçtur. Bkz. defamation.

Bu yazılanlara ekip olarak çok gülüyoruz gerçekten. Ciddiye alıp da cevap vermek istemiyorum ama bazen insan tutamıyor kendini.

Cok sakacisiniz.
newbie
Activity: 9
Merit: 0
January 26, 2015, 05:58:51 AM

newbie
Activity: 9
Merit: 0
January 26, 2015, 05:53:42 AM
Merhaba,

Bizim elimizde yapılan EFT ve havale'lerin geliş sırasına göre yapıldığının kanıtı var. Bunu uygun formatta gerekirse yayınlarım. Şirket içinde havale EFT'lerin nasıl kim tarafından onaylandığı çok nettir. Alp'in ya da başka bir kişinin - ben dahil - buna müdahalesi söz konusu değil.

Şunu da ayrıca belirteyim, bir şirkete sözlü olarak saldırmak ve kasten şirketin itibarını zedelemek Türkiye'de bir suçtur. Amerika'da daha büyük bir suçtur. Bkz. defamation.

Bu yazılanlara ekip olarak çok gülüyoruz gerçekten. Ciddiye alıp da cevap vermek istemiyorum ama bazen insan tutamıyor kendini.
hero member
Activity: 519
Merit: 509
January 26, 2015, 05:37:26 AM
Kimsenin eft-havale sine müdahele etmedikten sonra alıp almamak kendisini ilgilendirir.Bence mesajını editlememeliydi.Bu şekilde yaparak kendisini suçlu durumuna düşürdü.
Haftasonu EFT yoğunluğunun arttığını gören birisi fiyatın artacağını başka bir göstergeye ihtiyaç duymadan da bilebilir. Bunun için BTCTürk çalışanı olması da şart değil, EFT merkezinde ya da bankada BTCTürk hesaplarını takip etme yetkisi olan herhangi birisi de yapablir.

Bu dünyanın adil olduğunu kim söyledi ki?

legendary
January 26, 2015, 05:36:38 AM
Kimsenin eft-havale sine müdahele etmedikten sonra alıp almamak kendisini ilgilendirir.Bence mesajını editlememeliydi.Bu şekilde yaparak kendisini suçlu durumuna düşürdü.

Bana kalsa o mesajı hiç yazmamalıydı ama suçlu ifadesi, aşırı abartılı ve art niyetli olur.
Ortada suç teşkil edecek bir durum kesinlikle yok.
Herkes kendi koltuğundan güzel sallıyor, İstanbul'daki meetuplarda bu kişilerin hiçbirini göremedik.

Suçlu demedim zaten.Mesajını silerek sanki suçluymuş durumuna düşürdü kendisini.Mesajı kalmalıydı çünkü ortada çekineceği bir durum yok.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
January 26, 2015, 05:35:59 AM
Ne farkeder ya ha sen yapmışın ha bu yapmış ha ben yapmışım, bu temel, önlenemez, yapılabilir bişi zaten tartışmaya gerek yok bence birbirimizi yormayalım Grin

yapılabilir olması yapıldığı anlamına gelmemekle beraber, insider trading iddiası baya bi ağır suçlama.
bununla beraber mantıken mümkün değil. hatta insider trading'in ne anlama geldiğini bildiğinize dair ciddi şüphelerim var.
şu anda da btctürk'te fiyat halen ucuz, dolayısıyla insider trading teorinizin ne kadar saçma olduğu dakikalar geçtikçe anlaşılıyor.
piyasa, yükselişe tepki vermedi diye btctürk mü suçlu oldu şimdi.. düşük görüyorsanız gidin alın o zaman btctürk'e tl yatırıp, toplayın tüm bitcoinleri. benim de işime gelir hem.
gerçekten bu forumda bazı adamları hiç kaale almamak lazım. beni de btctürk'ün avukatı yaptınız ya, helal olsun size.

bozacının şahidi şıracı  Grin
legendary
January 26, 2015, 05:33:53 AM

Bana kalsa o mesajı hiç yazmamalıydı ama suçlu ifadesi, aşırı abartılı ve art niyetli olur.
Herkes kendi koltuğundan güzel sallıyor, İstanbul'daki meetuplarda bu kişilerin hiçbirini göremedik.
Birgun new York ta meet up yaparsaniz seve seve gelirim.
hero member
January 26, 2015, 05:32:03 AM

Jump to: