Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 148. (Read 399156 times)

legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
March 10, 2015, 09:18:07 AM
Btcturk sağ alt köşeye ufak bir chat kutusu koyabilir.

Merhaba, bahsettiğiniz chat kutusu BTCTurk ile hızlı iletişime geçmek için mi, yoksa kullanıcıların site üzerinden sohbet edebilmesi için mi?

Büyük ihtimalle BTC-e Trollbox gibi birşeyden bahsediyor arkadaş.
full member
Activity: 133
Merit: 100
March 10, 2015, 09:17:50 AM

Merhaba, bahsettiğiniz chat kutusu BTCTurk ile hızlı iletişime geçmek için mi, yoksa kullanıcıların site üzerinden sohbet edebilmesi için mi?
chat diyorsa ki bu terim sohbet için kullanılıyor. Arkadaş sohbet kutusu istiyor.
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
March 10, 2015, 09:00:10 AM

sr. member
Activity: 574
Merit: 253
March 10, 2015, 05:35:54 AM
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
March 10, 2015, 04:17:04 AM
Oncedende yazdim dikkate alip cevap bile yazmadiniz?? Farkli ip'lerden girince hesabimi donduruyosunuz ben sms dogrulama kullaniyorum. Bunun ne gerekliligi var cevaplarmisiniz??

Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili [email protected] adresine mail atmanızı rica ederiz.
full member
Activity: 160
March 10, 2015, 02:24:42 AM
Oncedende yazdim dikkate alip cevap bile yazmadiniz?? Farkli ip'lerden girince hesabimi donduruyosunuz ben sms dogrulama kullaniyorum. Bunun ne gerekliligi var cevaplarmisiniz??
newbie
Activity: 28
Merit: 0
March 10, 2015, 12:09:52 AM

Bugün bir 20 tl gönderdim ama hala ses seda çıkmadı , burada ki arkadaşlar daha iyi bilir , güvenilir yer değil mi sorun olmaz?

hiçbirşey olmaz merak etme. bankadan dolayı problem olabilir.

Aynen sıkıntı olmadı , zaten gün içerisinde yaptığın işlem en geö 17:00'a kadar kesin gerçekleşiyormuş. Bu site çok iyi oldu Cheesy Bol bol bozar bozar harcarız.
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
March 09, 2015, 07:49:41 PM
btcturk hareketlere cabuk cevap veremiyor, su islem hacmi sikintisi da ortadan kalksa, 10 numara bir exchange sitemiz olacak.. bunun icin yayginlasmasi lazim turkiyede btcnin..
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
March 09, 2015, 12:34:22 PM
btcturk dondu Cheesy
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
March 09, 2015, 05:57:04 AM

Bugün bir 20 tl gönderdim ama hala ses seda çıkmadı , burada ki arkadaşlar daha iyi bilir , güvenilir yer değil mi sorun olmaz?

hiçbirşey olmaz merak etme. bankadan dolayı problem olabilir.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
March 09, 2015, 05:55:06 AM

twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
March 09, 2015, 05:50:47 AM
yok havalelerden değil piyasayı tutuyorlar resmen 708 tl üstüne alış emri çıkmıyor  şatışlarda 712.5 görünce hemen biri altına emir giriyor. 5 tl için alım satım yapıyor millet. 270 dolarken 709dan satmıştım. suan 280 dolar yükseliş başladı diye alış girdim,708 den geri aldım.280de biraz sabit kalırsa sanırım 1-2 saate btcturk yakalar piyasayı
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
March 09, 2015, 04:34:56 AM
Piyasanın 25 tl altında fiyatlar.Henüz havaleler düşmemiş sanırım siteye.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
March 06, 2015, 09:07:00 AM
Kerem Tibuk Bey'e açık çağrı:
Babanızın kurmuş olduğu Liberal Demokrat Parti'nin 2015 Genel Seçimlerine bağış toplamak için kullandığı yöntemler arasına Bitcoin'in eklenmesini sağlayın lütfen. Daha önce LDP Facebook grubunda bununla ilgili çeşitli isteklerde bulunmuştum ancak henüz olumlu bir sonuç alamadım. Eğer bitcoin ile seçim bağışının kabul edilmesini BTCTürk adlı şirketiniz aracılığıyla "şeffaf bir biçimde" sağlarsanız hem Bitcoin, hem LDP hem de şirketiniz adına olumlu işler yapmış olur ve hem ulusal hem de uluslararası basında kendinize yer edinirsiniz.

fikir teorikte güzel, ancak bildiğim kadarıyla partilerin bağış kabul etmesi türkiyede yasak. sadece cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bağış serbest. onda da bir kişinin yapabileceği üst sınır var. btc anonim olduğu için bağışın kim tarafından yapıldığı tam  olarak tespit edilemez. bu da yasal anlamda sıkıntı yaratabilir.

Bağış ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok.
http://www.ldp.org/ldpye-bagis/
http://tr.wikisource.org/wiki/Siyasi_Partiler_Kanunu/%C3%9C%C3%A7%C3%BCnc%C3%BC_K%C4%B1s%C4%B1m#Ba.C4.9F.C4.B1.C5.9Flar

Bitcoin anonim değildir. Her bir işlem blockchain üzerinden takip edilebilir.

tamam ben cevabımı aldım  Grin olsa çok güzel olur ama ben yinede türkiye brokratik sisteminin buna müsaade etmeyeceğini düşünüyorum. diğer siyasi partiler de direk kara propagandaya başlarlar. kara para aklıyorlar diye  Grin Grin
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
March 06, 2015, 08:24:14 AM
Babanızın kurmuş olduğu Liberal Demokrat Parti'nin 2015 Genel Seçimlerine bağış toplamak için kullandığı yöntemler arasına Bitcoin'in eklenmesini sağlayın lütfen. Daha önce LDP Facebook grubunda bununla ilgili çeşitli isteklerde bulunmuştum ancak henüz olumlu bir sonuç alamadım. Eğer bitcoin ile seçim bağışının kabul edilmesini BTCTürk adlı şirketiniz aracılığıyla "şeffaf bir biçimde" sağlarsanız hem Bitcoin, hem LDP hem de şirketiniz adına olumlu işler yapmış olur ve hem ulusal hem de uluslararası basında kendinize yer edinirsiniz.

fikir teorikte güzel, ancak bildiğim kadarıyla partilerin bağış kabul etmesi türkiyede yasak. sadece cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bağış serbest. onda da bir kişinin yapabileceği üst sınır var. btc anonim olduğu için bağışın kim tarafından yapıldığı tam  olarak tespit edilemez. bu da yasal anlamda sıkıntı yaratabilir.

Bağış ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok.
http://www.ldp.org/ldpye-bagis/
http://tr.wikisource.org/wiki/Siyasi_Partiler_Kanunu/%C3%9C%C3%A7%C3%BCnc%C3%BC_K%C4%B1s%C4%B1m#Ba.C4.9F.C4.B1.C5.9Flar

Bitcoin anonim değildir. Her bir işlem blockchain üzerinden takip edilebilir.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
March 06, 2015, 08:17:29 AM

fikir teorikte güzel, ancak bildiğim kadarıyla partilerin bağış kabul etmesi türkiyede yasak. sadece cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bağış serbest. onda da bir kişinin yapabileceği üst sınır var. btc anonim olduğu için bağışın kim tarafından yapıldığı tam  olarak tespit edilemez. bu da yasal anlamda sıkıntı yaratabilir.
full member
Activity: 221
March 06, 2015, 08:03:15 AM
aynen çakır arkadaşıma katılıyorum  bu gibi girişimler olumlu faydalı olacağını düşünüyorum Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
March 06, 2015, 07:55:43 AM
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
March 06, 2015, 04:37:34 AM
Hacim güzelde fiyat düşük, dolar 2.61tl.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
March 05, 2015, 12:58:29 PM
"24s Hacim 570.24BTC"
Sahte hacim filan değilse gerçekten güzel.
Jump to: