BTCTürk'te kullanıcıların hesaplarını silmelerine malesef imkan verilmiyor. Bu imkanın tanınmasını talep ediyorum. İsteyen istediği taktirde hesabını silebilmeli. (Kullanıcıların geçmiş kayıtlarının sağlanmışsa kimlik bilgilerinin vs saklaması, ve BTCTürk'ün o kişi siteye geri almaması vs BTCTürk'ün sorumluluğundadır).
Örneğin ben şu anda hesabımı silmek istiyorum ancak Kullanıcı Sözleşmesine göre bana böyle bir hak tanınmamış durumda. Site üzerinde 2 hesabım mevcut (Kullanım Sözleşmesi'ne göre 1 kişi 1'den fazla hesaba sahip olamaz) ve her iki hesapta da aynı cep telefonu numarasını kullanıyorum; her iki hesap için de doğrulama mesajı geliyor. (Bunun da önüne geçilmesi lazım özetle).
Sonuç olarak; ya kullanıcıya "hesap silme" hakkı tanıyın, ya da Kullanım sözleşmesi madde 3.25'e göre hesaplarımı siz sonlandırın.
sadece meraktan soruyorum, neden iki hesap actiniz?
dün destekten iletişime geçip her ikisini de kapattırdım, Duygu hanım galiba destek ekibinden yardımcı oldu sağolsun.
kapattırdın da acaba tüm verilerini ve kayıtlarını sildiler mi yoksa basit bir sql sorgusuyla update user set durum = pasif where username = 'cakir' mi yaptilar
bilemezsin