Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 165. (Read 399156 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
December 22, 2014, 07:56:34 AM
"asuspc" ile iletişime geçilmiş ve yatırdığı "10TL" tutarında parayı banka hesabını girmesi koşuluyla masraflar düşülerek geri gönderileceği bilgisi verilmiştir.

herhangi bir kullanicininin kac TL'lik islem yaptigi bizi ilgilendirmiyor. onun disinda kullanici islemlerinin gizliligi gibi konulardan bakarsak bunu public bir ortamda yaziyor olusunuz konusunda bir defa daha dusunun derim.

yine sizin sozlesmenizden:

"Kullanıcıların vermiş olduğu bilgiler Kullanıcı Sözleşmesi’nde belirtilen kurallar ve amaçlar dışında herhangi bir kapsamda kullanılmayacak, üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır."

btcturk'le su an kadar hicbir problem yasamadim, ama bu yaptiginiz ayip ve yanlis. yarin bir gun biz problem yasarsak bizim islemlerimizi de dokecek misiniz?

// asuspc'nin yaptigi hakaret ya da baska bir sey gizlilik ihlalini temize cikarmaz.
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
December 22, 2014, 07:38:13 AM
android uygulamayi ilk indiren kisiyim Smiley

eksiklikler var tabii, umarim uzerine dusulurde gelistirilir.
legendary
Activity: 1484
December 22, 2014, 06:33:02 AM
http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88

kimse alınmasın aklıma bu geldi  Grin
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
December 22, 2014, 06:22:14 AM
@asuspc evet komik.insanlara 10 tl gibi komik bir rakam için hakaret ediyorsunuz. komik değil aslında kötü bir durum ama biz kullanıcılar burada seni daha fazla rencide etmemek için komikmiş gibi davranıyoruz. bence kısa bir sürede iyi bir psikiyatri kliniğinden randevu almalısın.

@techman müşteri profilini gördükçe üzülüyorum. yaptığınız işte Allah sabır versin.

burada techman'ın karşı cevaplarını da ayrıca "yanlış" ama "kabul edilebilir" bulduğumu ifade edeyim. "hakaret edemezsiniz" gibi sert ifadeler yerine kuralları işaret ederek daha kurumsal bir ifade kullanılabilirdi.
ama bitcoin ile iş yapan şirketler bazen resmi, bazen resmi olmayan üsluplar kullanabiliyorlar. bunu bazen ben de yapıyorum veya biz de yapıyoruz.
sr. member
Activity: 323
December 22, 2014, 06:12:21 AM
@asuspc evet komik.insanlara 10 tl gibi komik bir rakam için hakaret ediyorsunuz. komik değil aslında kötü bir durum ama biz kullanıcılar burada seni daha fazla rencide etmemek için komikmiş gibi davranıyoruz. bence kısa bir sürede iyi bir psikiyatri kliniğinden randevu almalısın.

@techman müşteri profilini gördükçe üzülüyorum. yaptığınız işte Allah sabır versin.
sr. member
Activity: 328
December 22, 2014, 06:09:32 AM
10 tl için mi "şerefsiz" oldu btcturk?
Grin Grin

10 tl çok büyük bir tutar. btcturk bu 10 tl ile zengin oldu, tüm çalışanlarıyla birlikte adriyatik'ten ada satın alıp oraya kaçtı Grin

çokmu komik?
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
December 22, 2014, 06:08:17 AM
Grin Grin

10 tl çok büyük bir tutar. btcturk bu 10 tl ile zengin oldu, tüm çalışanlarıyla birlikte adriyatik'ten ada satın alıp oraya kaçtı Grin
sr. member
Activity: 323
December 22, 2014, 06:07:24 AM
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
December 22, 2014, 06:06:54 AM
Merhaba,

Artık siteye giriş yaparken SMS doğrulaması yaparak hesabınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz.

https://www.btcturk.com/yardim#guvenlik

adi şerefsizler bunlar kadar adi bunlar kadar karaktersiz kimse yok parama el koydular ödemiyorlar bin bir bahaneler söylüyorlar bunlar kadar adi dolandırıcı kimse yok btcturk.com tam bi hırsız

BTCTurk olarak Türkiye'de en şeffaf hizmeti sunuyoruz. Güncel Bitcoin durumunu bile açıkca gösteriyoruz,

http://audit.btctrader.com/

Elimizden geldiği kadar gerek canlı yardım kısmı olsun gerekse bu ve başka forumlar üzerinden anında sorunları çözmeye çalışıyoruz. Şu anda sorunu çözülmeyen ve parası bizde kalan tek bir kişi bile yok. Bir şahısa veya bir şirkete bu şekilde hakaret edemezsiniz, sorununuz kısa bir sürede çözülmediyse, bu size bu şekilde karalama ve hakaret etme hakkı vermez. Burada sizden başka btcturk tam bir hırsız diyen bir kişi yok, sorununuzdan dolayı karşısınızdaki şirkete hırsız deme hakkınızda yok.

pm gönderildi bi bakarmısınız

pasif agresif kişilik bozukluğunuz olabilir, doktorunuza başvurun.
hatta bir süre yatırım yapmamanızı tavsiye ederim.
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
December 22, 2014, 05:52:03 AM
BTCTurk olarak sadece kendi adınıza kayıtlı banka hesabından yaptığınız transferleri kabul ediyoruz. Sitemizin "Nasıl TL yatırabilirim?" bölümünde bu açıkca belirtilmektedir. ATM üzerinden yatırılan paralar güvenlik politikamız gereği kişi banka hesabını tanımladıktan sonra masraflar düşürülüp geri gönderilmektedir.

BTCTurk üzerinde yazılan kurallar:

"Sadece kendi adınıza kayıtlı banka hesabından yaptığınız transferler kabul edilecektir. Sitede kayıtlı olduğunuz isim ile tarafımıza transfer gerçekleştirdiğiniz banka hesabı sahibi aynı olmalıdır."

"ATM'lerden gönderilen paralar kabul edilmemektedir. İadesi için kimlik fotokopisi ve aynı isme kayıtlı banka hesabı istenecektir"

"asuspc" ile iletişime geçilmiş ve yatırdığı "10TL" tutarında parayı banka hesabını girmesi koşuluyla masraflar düşülerek geri gönderileceği bilgisi verilmiştir.
sr. member
Activity: 328
December 22, 2014, 05:39:41 AM
Merhaba,

Artık siteye giriş yaparken SMS doğrulaması yaparak hesabınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz.

adi şerefsizler bunlar kadar adi bunlar kadar karaktersiz kimse yok parama el koydular ödemiyorlar bin bir bahaneler söylüyorlar bunlar kadar adi dolandırıcı kimse yok btcturk.com tam bi hırsız

BTCTurk olarak Türkiye'de en şeffaf hizmeti sunuyoruz. Güncel Bitcoin durumunu bile açıkca gösteriyoruz,

Elimizden geldiği kadar gerek canlı yardım kısmı olsun gerekse bu ve başka forumlar üzerinden anında sorunları çözmeye çalışıyoruz. Şu anda sorunu çözülmeyen ve parası bizde kalan tek bir kişi bile yok. Bir şahısa veya bir şirkete bu şekilde hakaret edemezsiniz, sorununuz kısa bir sürede çözülmediyse, bu size bu şekilde karalama ve hakaret etme hakkı vermez. Burada sizden başka btcturk tam bir hırsız diyen bir kişi yok, sorununuzdan dolayı karşısınızdaki şirkete hırsız deme hakkınızda yok.

pm gönderildi bi bakarmısınız
legendary
December 22, 2014, 05:27:41 AM
BTCTurk Android uygulaması yayınlandı.

Blog yazısı: http://blog.btcturk.com/?p=1441

Google Play Store indirme linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=btcturk.android&hl=en
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
December 22, 2014, 05:12:37 AM
-snip-

Yaşadığınız sorunu detaylı şekilde yazarsanız herkes için daha faydalı olur. Bu şekilde sorununuza kimse çözüm üretemez.
legendary
December 22, 2014, 05:05:46 AM

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
December 22, 2014, 04:24:43 AM
Merhaba,

sakin ol şampiyon ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum bir yamuklarını görmedim sayıp sövmekle olmaz bu işler
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
December 22, 2014, 04:22:56 AM
Hayırdır ne oldu?
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
December 18, 2014, 06:30:36 PM
Dolar 2.33 e geriledi.

su an, btc turk alis 348 $, satis 352 $

Bitstamp 320 $

Btc -e 318 $

dolar 2.32

btc = $ 310  = 719 TL

btc turk alis / satis =  793 TL vs 789 TL , ne yalan soyleyeyim, satip ciktim son dususten zararsiz, btc nin yeni ayari 300 dolar civari gibi bundan sonra..
full member
Activity: 141
Merit: 100
December 18, 2014, 08:30:25 AM
Elinize sağlık güzel olmuş. Site için düzenli geliştirme yapmanız gayet olumlu.
legendary
December 18, 2014, 07:05:33 AM
Merhaba arkadaşlar,

Sitede bulunan son işlemler bölümünde bir takım değişiklikler yaptık. Bundan sonra piyasanın hangi yöne gittiğini daha rahat takip edebileceksiniz.

full member
Activity: 141
Merit: 100
December 17, 2014, 11:03:25 AM
Yurtdışına para göndermek benim için sorun olmasa kesin alabildiğim kadar btc alıp satardım. Ciddi manada kar fırsatı oluştu. İlginçtir önceden rüzgar esse aşağı yukarı hızla hareket eden btcturk piyasası bir süredir her düşüşte çakılıp kalıyor yükselişlerde ise çok az yükseliyor. Tabi düşmemesi de güzel aslında en azından az zarar yazdık Smiley

Btcturkte kullanılabilecek bot önerisi olan var mı? Varsa bilgi rica ediyorum.
Jump to: