Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 196. (Read 399156 times)

newbie
Activity: 31
Merit: 0
January 02, 2014, 07:59:44 AM
''BTCTurk API programatik olarak fiyat ve derinlik bilgilerini almanızı ve alış satış işlemleri yapmanızı sağlar.''

btcturk yeni bir şey yapmış ama tam olarak ne işe yarıyor ve nasıl kullancam anlayamadım arkadaşlar

API, sitede yaptığın işlemleri bir program yazarak yapmanı sağlar.
Bunun için her defasında login olmaya, tüm siteyi browserda yenilemeye, istemediğin bilgileri indirmeye gerek yok.
Örnek : Program tetikte bekltirsin, devamlı fiyatları takip eder, eğer X fiyatın altına düşerse şu kadar al diye emir verirsin.
Tabi bunları yapabilmen için program yazabilmen lazım, yada birisinin program yazıp paylaşması lazım.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
January 02, 2014, 04:39:31 AM
''BTCTurk API programatik olarak fiyat ve derinlik bilgilerini almanızı ve alış satış işlemleri yapmanızı sağlar.''

btcturk yeni bir şey yapmış ama tam olarak ne işe yarıyor ve nasıl kullancam anlayamadım arkadaşlar
hero member
Activity: 661
Merit: 581
January 01, 2014, 04:10:29 PM
Bende herhangi bir problem yok. Şimdi giriş ve çıkış yaptım..
newbie
Activity: 42
January 01, 2014, 03:33:08 PM
BTCtuk hesabıma giremiyorum.
Telefonuma SMS doğrulama/Google Authenticator gelmıyor. 2-3 saat önce bir problem yoktu.

Aramızda aynı sıkıntı yaşayanlar var mı?
newbie
Activity: 42
January 01, 2014, 02:44:11 PM
Arkadaşlar merhaba

BTCturk giriş yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor, telefonuma giriş msj gelmıyor
Sizlerde aynı sıkıntı var mı şuan?

Hack mı oldum aceba kormaya başlasdım
hero member
Activity: 661
Merit: 581
January 01, 2014, 11:29:54 AM
Btcturk e yeni üye oldum ve hesabıma aralık 29 da tl havale ettim, söylenildiği gibi gerekli kodu da açıklama kısmına yazdım. 1 ocak itibariyle hala hesabım 0 tl gözüküyor. Bugün sistem üzerinden mesaj da attım btcturk e , ama cevap veren olmadı. Endişelenmeye başladım, bir btcturk yetkilisi veya fikri olan bişeyler söyleyebilir mi?

Merak etmeyin, probleminiz çözülecektir. Şimdiye kadar yatırırkende çekerkende bir problem yaşamadım.
newbie
Activity: 1
January 01, 2014, 10:02:18 AM
Btcturk e yeni üye oldum ve hesabıma aralık 29 da tl havale ettim, söylenildiği gibi gerekli kodu da açıklama kısmına yazdım. 1 ocak itibariyle hala hesabım 0 tl gözüküyor. Bugün sistem üzerinden mesaj da attım btcturk e , ama cevap veren olmadı. Endişelenmeye başladım, bir btcturk yetkilisi veya fikri olan bişeyler söyleyebilir mi?
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
January 01, 2014, 04:50:07 AM
BTCTURK: yılbaşı tebriği için aşağıdaki maili göndermiş naif insanlar.

"Mutlu Yıllar

BTCTurk ekibi olarak size ve ailenize huzur, mutluluk ve sağlık dolu bir yeni yıl dileriz. 2013 yılı bizim için yeni başlangıçlar yılı oldu. Sitemizi açtığımız 2 Temmuz 2013 gününden bu yana sizlere daha iyi hizmet vermek için çabaladık.  2014'te de sizler için heyecan verici hizmetler ve ürünler geliştireceğiz. Bize verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.

Yeni yılda bizden beklentilerinizi bu e-postaya cevap yazarak lütfen bize bildirin."

Yeni yıl beklentim LTC ile işlem yapmalarıdır, acaba LTC ile işlem yapmayı düşünüyorlar mı?
eğer yaparlarsa sanırım yerlerini iyice sağlamlaştırırlar.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
December 30, 2013, 09:28:39 AM
Forumda ifade özgürlüğü bulunmaktadır. Herkes olumlu/olumsuz görüşünü yazabiliyor. Şirket yetkilileri de gerekli gördüğü yerlerde cevap veriyor.
Sıkıntılarımızı paylaşırken lütfen üsluba ve noktalama işaretlerine dikkat edelim.
sr. member
Activity: 896
Merit: 250
December 30, 2013, 09:23:50 AM
demek ki sadece bu sıkıntıyı bir ben dile getirebilmişim ! neyse ki eskiden olan işlem hacmi "artık" yok ! anladığım kadarıyla paramızı da günlük olarak çekebiliyoruz ve yatırabiliyoruz.

cevaplarınız için teşekkürler
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
December 30, 2013, 09:14:57 AM
anlaşıldı, eleştiriye açık bir kurum değilsiniz ! müşterileriniz önerilerini dinlemek rahatsız ediyor sizi. konuyu tutup bambaşka biryere getirdiniz !

benim sadece anlatmak istediğim yoğunluk dönemi bittiyse eğer paraımız çekmek için talimat verdiğimizde hala 2 gün beklememiz gerek mi ?
keza para yatırma işlemi için de mi 1 gün bekleyeceğiz ?

Yapıcı eleştirileriniz için teşekkür ederiz.

Bu başlık altında bizi eleştiren onlarca yazı var fakat sizinkine cevap vermek durumunda kaldık.

Biz kesinlikle kimsenin para kazanması ya da kaybetmesi ile ilgilenmiyoruz. Bu konu ile ilgili kendimizi savunmak durumundayız.

Para yatırma/çekme işlemlerini yoğunluk olmadığı zamanlarda saatler içinde gerçekleştiriyoruz. İşlemleri kasten bekletmemiz söz konusu değil.

İşlemlerin gecikmesinin işlem yoğunluğu dışında, bizim kontrolümüzde olmayan sebepleri de olabilmekte.

Saygılarımızla,
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
December 30, 2013, 08:09:21 AM
 bence btc turk iyi niyetli çalışıyor önceden yatırma ve çekme süreleri daha kısaydı hatırlarsanız ama o süre  aşıldığı an insanlar resmen cıngar çıkardı. o duruma düşmemek için süreleri uzattılar. şuanda da yoğunluk düştüğü için işlemler hızlandı. ben haftasonu havale yaptım 2 saatte hesabıma yattı örnek vermek gerekirse

hepimiz biliyoruz ki yabancı borsalara para yatırmak ta çekmekte daha uzun sürüyor ve daha maliyetli

daha iyi olabilir mi elbette ama şuandaki nin de kıymetini bilelim
sr. member
December 30, 2013, 08:02:33 AM
anlaşıldı, eleştiriye açık bir kurum değilsiniz ! müşterileriniz önerilerini dinlemek rahatsız ediyor sizi. konuyu tutup bambaşka biryere getirdiniz !

benim sadece anlatmak istediğim yoğunluk dönemi bittiyse eğer paraımız çekmek için talimat verdiğimizde hala 2 gün beklememiz gerek mi ?
keza para yatırma işlemi için de mi 1 gün bekleyeceğiz ?
sr. member
December 30, 2013, 07:24:28 AM
mt.gox'un şu anki işlem hacmi 10181 BTC, btc-e'nin 7406 BTC, btcturk'te ise 76 BTC ! çok yoğun bir borsa olduğu için 2 gün bekletiyor ki anlık alım satımlardan kimse kazanmasın  Angry

Şirketimiz alış satışlardan komisyon alma iş modeli üzerine kurulu br şirkettir. Sizin işlem yapmanızı engellemek bizim avantajımıza değildir.

Sizin alış satış işlemi yapmanıza bir engel yoktur isterseniz önceden para yatırp anlık fırsatları bekleyebilirsiniz.

Para yatırma işlemleri en geç 1 iş günü içinde onaylanır. Bu sadece çok yoğunluk olduğunda ya da bankadan kaynaklanan bir sorun yaşadığımızda zor duruma düşmemek için koyduğumuz bir kuraldır.

Ortalama paraların hesaba geçme süresi yaklaşık 2 saattir. Bu ortalama olan süredir.

Biz iki gün bekletiyoruz fakat sizin buraya yazdığınız şirketler sizi haftalarca hatta aylarca bekletebilir. İsterseniz denemekte özgürsünüz.

Biz elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz, bizimle çalışmak zorunda değilsiniz.

Lütfen hakkımızda yanlış bilgilendirme yapmayınız.

yanlış bilgilendirme filan yapmıyor ben. btc için türkiyede çığır açtığınız doğru. komisyon ile çalışıyorsunuz o da doğru. fakat ne olduysa btc'nin türkiye 2500-3000 civarına çıkması ile bir anda değiştiniz. malum nedenler yüzünden herkes bunu biliyorum, çünkü btc-e de bitcoin ucuzdu ve herkes orada bitcoin alarak burada bozduruyordu ve paralarını hemen transfer ediyordu. tabi bu durum sizi rahatsız etmiş ki bir anda para yatırma işlemini 1 gün'e para çekme işlemlerini 2 güne (yoğunluk var diye!) çektiniz! benim demek istediğim şu, o yoğunluk dönemi bitmedi mi ?
paramızı günlük olarak yatırıp çekeceğimiz günler gelecek mi ?
para çekmek için 2 gün beklememiz gerek mi ?

diğer borsaların ne olduğunu herkes biliyor ! tek sorun sizin biranda "U" çekmeniz !

Bakın bizi insanların para kazanmasını engellemekle suçluyorsunuz. Sitemizde işlem yapılmasını engellemek için bir sebebimiz yoktur.

Bu kuralları yoğunluk yaşanan durumlarda verdiğimiz sözü tutamama durumuna düşmemek için aldık. Zor duruma düşemek için ve kimseyi mağdur etmemek için aldık.

Sizin bu değişiklikler ile ilgili yaptığınız "bizi rahatsız etmesi" yorumu doğru değildir. Hiçbir kanıta dayandırmadığınız bu ithamınız yanlış bilgilendirmedir.

Saygılarımızla,

sr. member
December 30, 2013, 07:12:16 AM
mt.gox'un şu anki işlem hacmi 10181 BTC, btc-e'nin 7406 BTC, btcturk'te ise 76 BTC ! çok yoğun bir borsa olduğu için 2 gün bekletiyor ki anlık alım satımlardan kimse kazanmasın  Angry

Şirketimiz alış satışlardan komisyon alma iş modeli üzerine kurulu br şirkettir. Sizin işlem yapmanızı engellemek bizim avantajımıza değildir.

Sizin alış satış işlemi yapmanıza bir engel yoktur isterseniz önceden para yatırp anlık fırsatları bekleyebilirsiniz.

Para yatırma işlemleri en geç 1 iş günü içinde onaylanır. Bu sadece çok yoğunluk olduğunda ya da bankadan kaynaklanan bir sorun yaşadığımızda zor duruma düşmemek için koyduğumuz bir kuraldır.

Ortalama paraların hesaba geçme süresi yaklaşık 2 saattir. Bu ortalama olan süredir.

Biz iki gün bekletiyoruz fakat sizin buraya yazdığınız şirketler sizi haftalarca hatta aylarca bekletebilir. İsterseniz denemekte özgürsünüz.

Biz elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz, bizimle çalışmak zorunda değilsiniz.

yanlış bilgilendirme filan yapmıyor ben. btc için türkiyede çığır açtığınız doğru. komisyon ile çalışıyorsunuz o da doğru. fakat ne olduysa btc'nin türkiye 2500-3000 civarına çıkması ile bir anda değiştiniz. malum nedenler yüzünden herkes bunu biliyorum, çünkü btc-e de bitcoin ucuzdu ve herkes orada bitcoin alarak burada bozduruyordu ve paralarını hemen transfer ediyordu. tabi bu durum sizi rahatsız etmiş ki bir anda para yatırma işlemini 1 gün'e para çekme işlemlerini 2 güne (yoğunluk var diye!) çektiniz! benim demek istediğim şu, o yoğunluk dönemi bitmedi mi ?
paramızı günlük olarak yatırıp çekeceğimiz günler gelecek mi ?
para çekmek için 2 gün beklememiz gerek mi ?

diğer borsaların ne olduğunu herkes biliyor ! tek sorun sizin biranda "U" çekmeniz !
sr. member
December 30, 2013, 07:04:44 AM

sr. member
December 30, 2013, 05:54:57 AM
full member
Activity: 151
Merit: 100
December 30, 2013, 04:54:18 AM
btcturk'teki şu an ki işlem hacmi 16 BTC ! bana göre en büyük suçlu btcturk'tür ! kendisinin kazanması dışında herhangi birşey düşünmeyen bir sistemin esiridir ! paramı çekmek için 2 gün beklememdeki mantık nedir ? çok mu yoğun bu site ? 16 bitcoin i bile idare edemiyor mu yani ? para yatırmak için neden 1 gün bekliyorum ! işlem hacminiz ortada 2014'e girerken düzeltin artık bunları da bizde kazanalım sizde kazanın !

Merhaba,

Yoğunluk olmadığında zaten yatırma işlemleriniz kısa bir sürede gerçekleşiyor. Biz şu anda sadece 1 iş gününden daha kısa sürede işlemlerinizin olacağını garanti etmiyoruz. Böyle bir söz verdiğimizde aşırı bir yoğunluk yaşamamız ya da bankadan kaynaklanan bir problem bizi çok zor durumda bırakıyor.

Bizde hacimin düştüğü sırada dünyada da geçtiğimiz haftalara göre işlem hacimleri onda bire düştü.

BTCTurk gayet hızlı ödeme yapıyor arkadaşlar. Daha önce başka bir exchange'den para çekmeyi denediniz mi ki BTCturk.com'u yavaş buluyorsunuz? MTGOX.com en popüler exchange sitesi ama 2 - 3 aydır paralarını çekemeyen insanlar var. Bitstamp'den de öyle ha deyince para çekemiyorsun. Btc-e.com'dan bahsetmiyorum bile. BTCturk.com'da genelde sabah verdiğim para çekme talepleri aynı gün hesabıma yattı, yalnızca 1 ay önce aşırı yoğunluk zamanlarında 1 - 2 gün gecikmeli ödeme yaptılar ki bunu da önceden açıkladılar.

Bu hızla çalışan başka exchange varmış gibi, BTCturk.com yavaş ödeme yapıyor diyorsunuz.
sr. member
December 30, 2013, 02:34:17 AM
btcturk'teki şu an ki işlem hacmi 16 BTC ! bana göre en büyük suçlu btcturk'tür ! kendisinin kazanması dışında herhangi birşey düşünmeyen bir sistemin esiridir ! paramı çekmek için 2 gün beklememdeki mantık nedir ? çok mu yoğun bu site ? 16 bitcoin i bile idare edemiyor mu yani ? para yatırmak için neden 1 gün bekliyorum ! işlem hacminiz ortada 2014'e girerken düzeltin artık bunları da bizde kazanalım sizde kazanın !

Merhaba,

Yoğunluk olmadığında zaten yatırma işlemleriniz kısa bir sürede gerçekleşiyor. Biz şu anda sadece 1 iş gününden daha kısa sürede işlemlerinizin olacağını garanti etmiyoruz. Böyle bir söz verdiğimizde aşırı bir yoğunluk yaşamamız ya da bankadan kaynaklanan bir problem bizi çok zor durumda bırakıyor.

Bizde hacimin düştüğü sırada dünyada da geçtiğimiz haftalara göre işlem hacimleri onda bire düştü.
sr. member
December 30, 2013, 02:27:56 AM
geçen tl çekmek için btc lerimi bozdurdum sitede tl çekme emri verdim verdikleri 2 günün tam son saatlerinde işleminiz gerçekleşmedi diyip gerçek adınızı giriniz dedi mail le gönderiyorum güvenlikten dolayı gönderemiyoruz diyolar  ulan hesap başkasının elinde olsa tl mi çeker adam sonra tekrar komisyon ödeyip btc ye çevirdim başka hesap açıp tekrar komisyon ödedim tl ye çevirdim parayı çekicem 5 tl de ordan gitti komisyon üstüne komisyon hatta çifter çifter yine 2 günlerini sonuna kadar kullanıp parayı öyle yatırdılar  koinim i de yeni çıktı derinlik yok diye kullanmak istemiyodum bu illetten kurtulayım ne olcaksa olsun diyip elimde tuttugum btc yi attım koinim e epeyde güzel fiyattan çıkardım elden  gece 12 de tl çekme emri verdim sabah 8:30 da hesaba geçmiş hemde 1 tl masrafla btcturk ten ettiğim zararı az da olsa koinimde kazandım hemde bankayı açık görmesinler yatırıyolar hesaba   bu şerefsizler 1 hafta oyaladı benı ha diom yatmıştır hesaba ha şimdi yatırcaklar 1 maıl atıyorum saçma sapan kopyala yapıştır yapılmış ben diyorum hesaba nerden adımı girebilirim paramı göndermiyosunuz adam diyo kara para aklanabilir yok terör olaylarında kullanılabılır  bide günlük 500 tl  aylık 5.000 tl demişler onaylanmayan hesap için 5000 tl yi o siteden 1 ayda çekebilen varsa bi 500 de ben gönderirim haftada 1.000 den fazla çekilmiyo siteden

Merhaba,

Burda bir yanlışlık olmuş. Aslında sadece sizden adınız ve soyadınızın alınması gerekiyordu. Bu bilgiye transferinizi gerçekleştirmek için ihtiyacımız var. Yani adı soyadı kısmına asdf asfd yazarak yaptığımız transferin bize iade olacağından dolayı adınıza ihtiyacımız var.

Size yanlış açıklama yapılmış kusura bakmayın. Sizin yeni bir adres açmanıza gerek yoktu, mevcut adresinizin adını soyadını biz değiştirebilirdik.

Yazışmalarınızı inceleyeceyiz.
Jump to: