mt.gox'un şu anki işlem hacmi 10181 BTC, btc-e'nin 7406 BTC, btcturk'te ise 76 BTC ! çok yoğun bir borsa olduğu için 2 gün bekletiyor ki anlık alım satımlardan kimse kazanmasın
Şirketimiz alış satışlardan komisyon alma iş modeli üzerine kurulu br şirkettir. Sizin işlem yapmanızı engellemek bizim avantajımıza değildir.
Sizin alış satış işlemi yapmanıza bir engel yoktur isterseniz önceden para yatırp anlık fırsatları bekleyebilirsiniz.
Para yatırma işlemleri
en geç 1 iş günü içinde onaylanır. Bu sadece çok yoğunluk olduğunda ya da bankadan kaynaklanan bir sorun yaşadığımızda zor duruma düşmemek için koyduğumuz bir kuraldır.
Ortalama paraların hesaba geçme süresi yaklaşık 2 saattir.
Bu ortalama olan süredir. Biz iki gün bekletiyoruz fakat sizin buraya yazdığınız şirketler sizi haftalarca hatta aylarca bekletebilir. İsterseniz denemekte özgürsünüz.
Biz elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz, bizimle çalışmak zorunda değilsiniz.
Lütfen hakkımızda yanlış bilgilendirme yapmayınız.
yanlış bilgilendirme filan yapmıyor ben. btc için türkiyede çığır açtığınız doğru. komisyon ile çalışıyorsunuz o da doğru. fakat ne olduysa btc'nin türkiye 2500-3000 civarına çıkması ile bir anda değiştiniz. malum nedenler yüzünden herkes bunu biliyorum, çünkü btc-e de bitcoin ucuzdu ve herkes orada bitcoin alarak burada bozduruyordu ve paralarını hemen transfer ediyordu. tabi bu durum sizi rahatsız etmiş ki bir anda para yatırma işlemini 1 gün'e para çekme işlemlerini 2 güne (yoğunluk var diye!) çektiniz! benim demek istediğim şu, o yoğunluk dönemi bitmedi mi ?
paramızı günlük olarak yatırıp çekeceğimiz günler gelecek mi ?
para çekmek için 2 gün beklememiz gerek mi ?
diğer borsaların ne olduğunu herkes biliyor ! tek sorun sizin biranda "U" çekmeniz !