Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 191. (Read 399156 times)

member
Activity: 107
Merit: 10
February 10, 2014, 07:07:19 AM
Site neden çalışmıyor?Huh??

bende çalışıyor takip ediyorum şu an
full member
Activity: 140
Merit: 100
security,like correctness,is not an add-on feature
February 10, 2014, 07:02:03 AM
Site neden çalışmıyor?Huh??
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
February 09, 2014, 04:48:01 PM
btcturk basit bir gerçekleşen emirler listesini ne zaman göstermeye başlayacak acaba merak ediyorum.

bence böyle bir tablo gereklidir.
kaılıyorum
full member
security,like correctness,is not an add-on feature
February 09, 2014, 04:32:26 PM
btcturk basit bir gerçekleşen emirler listesini ne zaman göstermeye başlayacak acaba merak ediyorum.
member
Activity: 98
February 09, 2014, 09:04:39 AM
ilginç gerçekten, sadece visa kabul ederek ve banka tarafında ve hukuksal yönden kendilerini birşekilde sağlama almış olmalılar. "CC verification" denen şeyle işlemi banka hesabına linkliyor olabilirler. Türk visalar işliyor mu ben de merak ediyorum, alabilen varsa deneyimlerini bekliyoruz.
full member
February 09, 2014, 07:50:29 AM
@BTCturk

Kredi kartıyla ödeme seçeneğine geçmeyi düşünmüyor musunuz? Neden?

Merhabalar,
Kredi karti ile ödeme kabulü hiçbir exchange sitesinde uygulanmaz. Sebebi reversible olmasıdır. Bu şudur: Bir conflict olması durumunda bankalar insiyatiflerini "kredi kartım çalındı" diye bankaya koşup ağlayan kullanıcılardan, yani satıcıdan değil müşteriden yana kullanır. Böyle bir durumda hem exchange sitesi bitcoini size yollamış olur, hem de para sizde kalır (ödemeyi geri alma işlemi 3 aya kadar banka tarafından gerçekleştirilebilir). Aynı nedenle ödemenin kredi kartı veya paypal olduğu ebay gibi ortamlarda birkaç kişi dışında kimse cryptocurrency satmaz. Satanlar da 97% pozitif review geçmişiniz olmasını ister. Genel prensip olarak kredi kartı ile bitcoin satan bir site görürseniz scamdir, arkanıza bakmadan uzaklaşın. (örnek: bitplastic). Bu nedenledir ki kripto para birimlerinin kendine has exchange siteleri olması sisteme giriş noktaları teşkil etmeleri itibariyle bir gereksinimdir. Özetle irreversible para birimi satın almak için yine irreversible ödeme metodu gereklidir;

reversible ödeme metotları
---------------------------
- kredi kartı
- paypal

irreversible ödeme metotları
----------------------------
- banka havalesi
- bitcoin ve diğer kripto para birimleri

Teşekkürler açıklama için ama coinbase gibi bir istisna varmış
member
February 09, 2014, 06:29:38 AM
btcturk ve koinim şurada anlatılan basit saldırılara dayanıklı olarak mı tasarlanmışlardır, merak içerisindeyim. Kısa özet, birisi küçük küçük birsürü order verip iyi bilinen küçük (ama muhtemeldir işlem hacmi olarak btcturkden büyük) bir exchange sitesinin sistemini bozarak zayıflığını göstermek için 100btc çalmış ve bunu geri iade etmiş. Bu arada btcturk'de de kullanıldığını bildiğimiz bir web veritabanı olan MongoDB bu linkde bankacılık ve exchange türü işlere uygun olmadığı yönünde ciddi eleştri yağmuruna tutulmuş. Amacım sadece yapıcı eleştride bulunmak.
member
February 09, 2014, 06:19:49 AM
@BTCturk

Merhabalar,
Kredi karti ile ödeme kabulü hiçbir exchange sitesinde uygulanmaz. Sebebi reversible olmasıdır. Bu şudur: Bir conflict olması durumunda bankalar insiyatiflerini "kredi kartım çalındı" diye bankaya koşup ağlayan kullanıcılardan, yani satıcıdan değil müşteriden yana kullanır. Böyle bir durumda hem exchange sitesi bitcoini size yollamış olur, hem de para sizde kalır (ödemeyi geri alma işlemi 3 aya kadar banka tarafından gerçekleştirilebilir). Aynı nedenle ödemenin kredi kartı veya paypal olduğu ebay gibi ortamlarda birkaç kişi dışında kimse cryptocurrency satmaz. Satanlar da 97% pozitif review geçmişiniz olmasını ister. Genel prensip olarak kredi kartı ile bitcoin satan bir site görürseniz scamdir, arkanıza bakmadan uzaklaşın. (örnek: bitplastic). Bu nedenledir ki kripto para birimlerinin kendine has exchange siteleri olması sisteme giriş noktaları teşkil etmeleri itibariyle bir gereksinimdir. Özetle irreversible para birimi satın almak için yine irreversible ödeme metodu gereklidir;

reversible ödeme metotları
---------------------------
- kredi kartı
- paypal

irreversible ödeme metotları
----------------------------
- banka havalesi
- bitcoin ve diğer kripto para birimleri
full member
February 09, 2014, 05:24:38 AM
btc çektirmeyecekse ne anlamı var. Acaba geri dolar çekmeye mi izin veriyor.

kredi kartı için backup payment metot denmiş, ne demeki bu?
Bide btc aldık diyelim, withdraw diye bişey göremedim sitede, sadece al sat mı yapılıyo, btc çekme/yatirma yok mu?

siteden btc çekilebilir.siteye girdiğinizde, çekme sekmesinde bitcoin çek var, oradan çekebilirsiniz.

Özeline bakarmisin?
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
February 08, 2014, 08:40:06 PM
bu btc türk kuru nereden alıyor acaba yaa. piyasa düşüyor ama btctürk fiyatı hep sabit 2 gündür.

BTCTurk'ün kurunu kullanıcılar belirliyor, takip edilen bir kur yok.

o ney öyle yaaa biraz düşsse iyi olacak alım yapacam külliyen zarar ediyoruz o şekildede :S
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
February 08, 2014, 07:50:29 PM
bu btc türk kuru nereden alıyor acaba yaa. piyasa düşüyor ama btctürk fiyatı hep sabit 2 gündür.

BTCTurk'ün kurunu kullanıcılar belirliyor, takip edilen bir kur yok.
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
February 08, 2014, 07:47:27 PM
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
February 08, 2014, 03:00:43 PM

Bide btc aldık diyelim, withdraw diye bişey göremedim sitede, sadece al sat mı yapılıyo, btc çekme/yatirma yok mu?

siteden btc çekilebilir.siteye girdiğinizde, çekme sekmesinde bitcoin çek var, oradan çekebilirsiniz.
full member
Activity: 224
February 08, 2014, 02:23:39 PM
full member
February 08, 2014, 02:21:57 PM
hero member
Activity: 756
Merit: 505
February 08, 2014, 02:18:04 PM
dünyada bir ilk olur heralde kk ile ödme alsalar.
coinbase alıyor işte...

bilmiyordum. herhangi bir ülke sınırlaması var mı?

sadece visacard,

full member
February 08, 2014, 11:31:28 AM
coinbase alıyor işte...

bilmiyordum. herhangi bir ülke sınırlaması var mı?
hero member
Activity: 756
Merit: 505
February 08, 2014, 11:26:07 AM
coinbase alıyor işte...
full member
February 08, 2014, 10:28:30 AM
full member
February 08, 2014, 10:15:27 AM
@BTCturk

Jump to: