Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 58. (Read 399136 times)

jr. member
Activity: 43
Merit: 2
May 02, 2018, 05:35:05 AM
Kesinlikle uygulamanız olması diğer borsalar açısından +1 evet ama bu da

hem Coin çekme ve yatırma kısmı olmaması (-)

hemde uygulamada al sat yaparken istediğim üzerinden kurdan alış yapmak istediğimde güncel kur üzerinden satışı otomatik yapmakta

örnek vermek gerekirse

güncel alış fiyatı 37000 ise

ben 36900 dan alış emri girmek istediğimde bazen direk alış emrini tanımadan 37000 üzerinden alışı gerçekleştiriyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 02, 2018, 01:51:40 AM
30 günlük alış satış hacmi (TRY)   Piyasa yapıcı   Piyasa alıcı
0 - 100,000   0,20% (0.002) + KDV   0,35% (0.0035) + KDV
100,000 - 500,000   0,15% (0.0015) + KDV   0,30% (0.003) + KDV
500,000 +   0,10% (0.001) + KDV   0,20% (0.002) + KDV

şuan bu şekilde görünüyor. Muhattap bulunca karşımızda bizde aç gözlü gibi olduk ama bu hareketleriniz size memnuniyet olarak geri dönüyor.

0-100bin komisyonlar aynı kalsa bile
100- 500 bini 0,1%+kdv 0,2%+kdv
500+ yı ise 0.05%+kdv 0.1%+kdv gibi revize ederseniz en azından borsanızı yogun kullanan uyelerinizi memnun edersiniz.

BTCTurk Destek Ekibi olarak, kullanıcılarımızla etkileşimi artırabilmek için çalışıyoruz. Görüş ve önerilerinizi daha iyi takip edebilmek için kullanıcılarımızın bize ulaşabildiği tüm mecraları etkin bir biçimde kullanmak için çaba sarfediyoruz.

Komisyonlarla ilgili talebinizi, mutlaka finans ve yazılım ekiplerine ileteceğiz.. Kullanıcılarımızdan gelen talep, öneri ve şikayetler dikkate alınmakta, kullanıcı memnuniyetini artırmak için kullanılmaktadır.

Lütfen görüş, öneri ve taleplerini bizimle paylaşmaya devam edin.

Geri dönüşünüz için teşekkürler. Mobil uygulamanızda uzun süredir güncellenmedi onada bir el atarsanız iyi olur. tl cekme yatırma yapılabiliyor ama btc ve altcoin yatırma cekme mobil uygulama uzerinden yapılamıyor (en azından ios uygulaması o şekilde)
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
May 01, 2018, 10:20:54 AM
Iyi günler

Ben btcturk den hesabima yüksek miktarda para yatirirsam hesabima örnegin 100.000-200.000 Tl maliye veya devlet bana nerden geldigini sorarmi? Veya bunu vergilendirmem gerekirmi?

İzlemeye takılırsınız. Banka sizi MASAK'a bildirir. Ancak MASAK'ın size işlem yapacağını sanmıyorum. Bir sıkıntı olmaz büyük ihtimal. Acil değilse, günlük 5000, 10000 TL'lik miktarlar çekebilirsiniz.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
May 01, 2018, 09:31:30 AM
Her seferinde ETH adresini yenilemeniz zor geliyorsa kullanıcının isteğine bağlı bir Yeni Adres Oluştur butonu ekleyebilirsiniz. İsteyen adresini değiştirir, isteyen değiştirmez. Çekim işlem ücretleri almıyoruz diye reklam yapıyorsunuz ama bedava yapabileceğiniz bir güvenlik önlemini sürekli erteliyorsunuz. Buna çözüm getirmek bu kadar zor olmamalı.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
May 01, 2018, 06:05:21 AM
Iyi günler

Ben btcturk den hesabima yüksek miktarda para yatirirsam hesabima örnegin 100.000-200.000 Tl maliye veya devlet bana nerden geldigini sorarmi? Veya bunu vergilendirmem gerekirmi?
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
April 30, 2018, 09:15:28 AM

şuan bu şekilde görünüyor. Muhattap bulunca karşımızda bizde aç gözlü gibi olduk ama bu hareketleriniz size memnuniyet olarak geri dönüyor.

500+ yı ise 0.05%+kdv 0.1%+kdv gibi revize ederseniz en azından borsanızı yogun kullanan uyelerinizi memnun edersiniz.

BTCTurk Destek Ekibi olarak, kullanıcılarımızla etkileşimi artırabilmek için çalışıyoruz. Görüş ve önerilerinizi daha iyi takip edebilmek için kullanıcılarımızın bize ulaşabildiği tüm mecraları etkin bir biçimde kullanmak için çaba sarfediyoruz.

Komisyonlarla ilgili talebinizi, mutlaka finans ve yazılım ekiplerine ileteceğiz.. Kullanıcılarımızdan gelen talep, öneri ve şikayetler dikkate alınmakta, kullanıcı memnuniyetini artırmak için kullanılmaktadır.

Lütfen görüş, öneri ve taleplerini bizimle paylaşmaya devam edin.
legendary
April 30, 2018, 07:12:58 AM
Eskiden volume bir seviyeyi atlayınca hesap bazlı orada fee 0 lanma durumu vardı bari onu geri getirin bu nedir ya, ödenen verginin haddi hesabı yok. fee siz hesap edin. artık 0.01 fee ler dogrudan alınmaya başlandı gayet te uygulanabilir, ekosistemki üye sayısı arttı

Merhaba, bahsettiğiniz kullanıcı hesabının hacmine göre azalan komisyon oranları hala geçerlidir. Oranları https://www.btcturk.com/yardim/komisyonlar sayfasından kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca, oranların yüksekliği ile ilgili talebinizi de yazılım ve finans ekibine ileteceğiz. Teşekkür ederiz.

sr. member
April 30, 2018, 03:20:05 AM
Eskiden volume bir seviyeyi atlayınca hesap bazlı orada fee 0 lanma durumu vardı bari onu geri getirin bu nedir ya, ödenen verginin haddi hesabı yok. fee siz hesap edin. artık 0.01 fee ler dogrudan alınmaya başlandı gayet te uygulanabilir, ekosistemki üye sayısı arttı

Merhaba, bahsettiğiniz kullanıcı hesabının hacmine göre azalan komisyon oranları hala geçerlidir. Oranları https://www.btcturk.com/yardim/komisyonlar sayfasından kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca, oranların yüksekliği ile ilgili talebinizi de yazılım ve finans ekibine ileteceğiz. Teşekkür ederiz.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
April 28, 2018, 09:45:42 AM
Ozellikle milyon hacmi gecince market yapıcı emirler 0 komisyon olabilir. Mantıklı bir istek olmus
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
April 27, 2018, 04:32:26 PM
sr. member
April 27, 2018, 06:46:44 AM
Değerli Kullanıcılarımızın Dikkatine!

https://www.change.org/p/alikalindamar-hotmail-com-btcturk-ki%C5%9Fisel-verilerimizi-ama%C3%A7-d%C4%B1%C5%9F%C4%B1-kullanma adresindeki “BTCTURK Kişisel Verilerimizi Amaç Dışı Kullanma!” talebi üzerine kişisel verilerin gizliliği ve güvenliği konusundaki yaklaşımımızı https://www.btcturk.com/Home/News?utm_source=BitcoinTalk&utm_medium=post&utm_campaign=security_of_personal_information#kisiselveriguvenligi bağlantısından okuyabilirsiniz.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
April 26, 2018, 07:33:54 PM
30 günlük para yatırma ve çekme limitimi 2.5 milyon yapmışlar. Arbitraj yapan biri olmadığım için sınırsızdan farkı yok benim için. Ancak getirdikleri limitlere bakılırsa sitede aktif birçok arbitrajcı olduğunu anlamış olduk.
legendary
April 25, 2018, 03:22:07 AM
btcturkten memnundum. zaten tr deki bence en düzgün calısan en güven veren borsa(malum bir donem kapalı kaldı ve kımseyi magdur etmediler hem nakit hem coin olarak cıkıs icin aylarca sure verdiler)
Satın alındıktan sonra ise bence bi gomlek üste cıktılar. Piyasanın kalbinin burda attıgınında farkında olmalılarki foruma yeniden önem verdiler. bence gerek limit artırımı gerek komisyonsuz cekim işlemi gibi iyi adımlar attılar. ben önümüzdeki aylarda yine buna benzer adımlar bekliyorum.
Kendilerinede buradan bizleri dikkate aldıgı icin teşekkür ederim.
Sorun yaşayanlar olacaktır bunu her borsada yasıyoruz onemli olan sorun sırasında nasıl yaklastıkları.
sr. member
April 25, 2018, 01:13:10 AM
şu papara daki komisyonuda kaldırsalar tadından yenmicek Smiley

Papara, lisanslı bir elektronik para kuruluşdur. Bankaların mevduat, kredi ve kredi kartı komisyon ve faiz oranlarını belirleyebildiği gibi Papara da para yatırma ve çekme işlemlerinde işlem komisyon oranlarını kendi belirliyor. Ancak biz kullanıcılarımızdan gelen talepleri ilgili departmanlara iletiyoruz.
sr. member
April 25, 2018, 01:09:40 AM
benim ripple çekimim de 1 saati geçti hala işleme alınacak. ripple ile ilgili bir sorun var belli.

İşte tam da bahsettiğimiz olay bu. Konuyla ilgili BTCTurk'ün neden Ripple transferlerini beklettiği hakkında şirket içi inceleme başlatılmalı.
Bu konuda halka açık bir duyuru yapılması sağlıklı olacaktır. Ripple transferlerinde gecikmeler yaşayan başka kişiler de varsa buraya yazabilirler.

Merhaba, kripto paraların cüzdanlara çekimi konusunda zaman zaman gecikmeler yaşandığının farkındayız. Gecikmeler genel olarak soğu cüzdan - sıcak cüzdan arası transferlerde gerçekleşiyor çünkü çoklu imzalı (multi signature) soğuk cüzdanlar kullanıyoruz ve kimi zaman imzalarda gecikmeler yaşanabiliyor. Sürenin uzamaması için azami özen gösteriliyor.

Bu konuda kendimizi daha da iyileştirebilmemiz için, sorun yaşadığınızda lütfen destek ekibine müracaat etmekten çekinmeyin. Hem ortada bizim göremediğimiz bir sorun varsa nedenini öğrenebilmemiz, hem de daha sonra aynı sorunun yeniden yaşanmaması için geri bildirimleriniz bizim için çok önemli.

Sorunları bildirirken hesabınızda kayıtlı e-posta adresinizden [email protected] adresine mümkğn olduğu kadar detaylı mesaj göndermeniz Destek Ekibi'nin geri dönüş süresini kısaltacaktır.
full member
Activity: 240
Merit: 102
April 24, 2018, 03:37:27 PM
şu papara daki komisyonuda kaldırsalar tadından yenmicek Smiley

hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
April 24, 2018, 12:20:55 PM
benim ripple çekimim de 1 saati geçti hala işleme alınacak. ripple ile ilgili bir sorun var belli.

İşte tam da bahsettiğimiz olay bu. Konuyla ilgili BTCTurk'ün neden Ripple transferlerini beklettiği hakkında şirket içi inceleme başlatılmalı.
Bu konuda halka açık bir duyuru yapılması sağlıklı olacaktır. Ripple transferlerinde gecikmeler yaşayan başka kişiler de varsa buraya yazabilirler.
newbie
Activity: 52
Merit: 0
April 24, 2018, 08:51:01 AM
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
April 24, 2018, 02:52:49 AM
BTCTürk'ün çekim ücretlerini kaldırmasını sevinçle karşılayan arkadaşlar olmuş. Ancak durum öyle sanıldığı kadar olumlu değil.
Son zamanlarda yaptığım işlemlerde aşırı düşük ücretlerin ağa gönderildiğini gözlemlemekteyim. Bunu birkaç kişi daha rapor etti bana. Örneğin geçenlerde yaptığım çekim talebinde 2 Gwei ile hatırı sayılır bir meblağ Ethereum gönderdiler. İşlem çok geç onaylandı. Diğer kripto paralarda durum nedir, pek gözlemlemedim ama Bitcoin'i de düşük gönderiyorlar, neyse ki Segwit nedeniyle ağ boş diye onay alıyor. Ripple transferlerini ise "İşleme alındı" diye beklettikleri oluyor, özellikle Ripple'ın diğer kripto paralardan bağımsız, kendi kendine hareket ettiği ve ani çıkış yakaladığı anlarda..

Yarın öbür gün buralarda çok tepki mesajı okuyacaksınız, belirteyim. Ve bahaneleri de "Zaten çekme ücreti yok, Segwit kullanıyoruz, ondan böyle. Bekleyeceksiniz." olacak. Peki bir borsa kullanıcılarının kripto paralarının ağda sıkışmasını neden ister? Cevabı çok basit: Fiyat manipülasyonu yapabilmek için.. Hiç kimse de bana "yok efendim, borsalar fiyat manipülasyonu yapmıyor, kullanıcılar alıyor-satıyor" demesin. Elli bin tane gözlemim var. Sadece benim değil, herkesin vardır herhalde benzer gözlemleri.

Bunlar bir, ikincisi Koineks... Onlar da geçenlerde 50 bin liralık Bitcoin'i 1 sat/byte ile gönderdiler. Ağda yayınlandıktan 4 blok sonra 1. onayını alabildi. Son derece sakat bir durumdu.
Son olarak Ovis diye bir borsa var, şu anki haliyle safi manipülasyon üzerine kurulu. İleride ne olur, bilemem. Onları da hacim oluşana kadar kullanmanızı tavsiye etmem.

Ben şu an için Türkiye'de kötünün iyisi olarak Koinim, BTCTurk, Koineks kullanmaktayım. Hiçbirinden de hizmet anlamında tam anlamıyla memnun değilim ama tabii bu memnuniyet anlık değişiyor. Sonuçta hiçbiriyle duygusal bir bağ kurmuyorum.

Ağa gönderilen işlem ücretlerinin hesaplamasının zaman zaman ağ ortalamasının altında kaldığıını konusundaki bildirimler yazılım ekibine iletildi.

Zaten iletiyorsunuz hep, bir aksiyon aldığınız yok. Geçenlerde de Ripple transferini 2.5 saatte yapmıştınız, hatırlarsınız. Ben de size şunları yazmıştım:

"Yaşattığınız mağduriyet ile ilgili ne gibi bir işlem yapacaksınız? Örneğin: 1 ay boyunca komisyon sıfırlama gibi bir indirim söz konusu olur mu? Veya yaşanan aksaklıkla ilgili telefonla arayıp ilgili kişi veya kişilerin benden özür dilemesi söz konusu olur mu? Bir daha bu aksaklığın yaşanmamasının bir garantisi var mı? Bunları bilmek istiyorum.
Zira Ripple transferini maillerde de görebileceğiniz gibi 2.5 saatte yaptınız. Dolayısıyla sistemleriniz çalışmıyor.
Bu ayki 3. geç transfer oldu. Bana herhangi bir fayda sağlamayacaksanız işlemleri gözden geçireceğim."

APR 19, 2018  |  11:17AM +03
Deniz cevapladı:
Merhaba XXX Bey,

Talebinize istinaden gün içerisinde hesabınıza tanımlı numaradan ulaşılarak bilgi verilecektir.

Saygılarımızla.

Bakın mesela bugün 24 Nisan, yukarıdaki e-postayı attığınız günden beridir herhangi bir kişi beni arayıp da özür dilemedi. Çok da bir şey beklemiyorum zaten. Kurumsal kimliğinizi bu tür ortamlarda zedelemek istemiyorum ancak verdiğiniz sözleri tutmuyorsunuz. Ya söz vermeyeceksiniz ya da sözünüzü tutacaksınız ki size daha çok güvenebilelim.
Neden o günlerdeki Ripple transferlerini askıya alıp beklettiniz, açıklama bekliyorum. Sadece benim başıma da gelmedi, bir arkadaşımın daha başına geldi. "Anlık yoğunluk" gibi bir bahane dışında daha spesifik, Bilal'e anlatır gibi yazmadığınız bir açıklama bekliyorum, zira anlık yoğunluk felan yoktu o saatte. Zaten Ripple denilen olayın olayı anlık.
Ha transferi beklettiniz, daha iyi oldu. Daha çok kazancım oldu ama düşünmediğim bir fiyattan sattığım kripto paralar, sağlıksız çalışan sistemler genel olarak hoşuma gitmiyor.

Bitstamp, Binance, Poloniex, Bittrex gibi borsalar saniyesinde Ripple gönderiyorlar. Sizinkisi sanki elle onaylanmış işlem gibi.

Dip not: Yukarıda yazılanlar; 30 Günlük Hacim : 3,331,528.58 TRY olan bir bireysel kullanıcının yaşadıklarını içermektedir.
BTCTurk, Nisan 2018 itibariyle herhangi bir ticari hesaba izin vermediği için bizim de orada ticari hesabımız bulunmuyor. Son çıkışları da diğer borsaların ticari hesaplarından yaparak debelenip duruyoruz, zaten birkaç aydır şirketimizi de yeni siparişe kapatmıştık.
sr. member
April 24, 2018, 01:41:59 AM
BTCTürk'ün çekim ücretlerini kaldırmasını sevinçle karşılayan arkadaşlar olmuş. Ancak durum öyle sanıldığı kadar olumlu değil.
Son zamanlarda yaptığım işlemlerde aşırı düşük ücretlerin ağa gönderildiğini gözlemlemekteyim. Bunu birkaç kişi daha rapor etti bana. Örneğin geçenlerde yaptığım çekim talebinde 2 Gwei ile hatırı sayılır bir meblağ Ethereum gönderdiler. İşlem çok geç onaylandı. Diğer kripto paralarda durum nedir, pek gözlemlemedim ama Bitcoin'i de düşük gönderiyorlar, neyse ki Segwit nedeniyle ağ boş diye onay alıyor. Ripple transferlerini ise "İşleme alındı" diye beklettikleri oluyor, özellikle Ripple'ın diğer kripto paralardan bağımsız, kendi kendine hareket ettiği ve ani çıkış yakaladığı anlarda..

Yarın öbür gün buralarda çok tepki mesajı okuyacaksınız, belirteyim. Ve bahaneleri de "Zaten çekme ücreti yok, Segwit kullanıyoruz, ondan böyle. Bekleyeceksiniz." olacak. Peki bir borsa kullanıcılarının kripto paralarının ağda sıkışmasını neden ister? Cevabı çok basit: Fiyat manipülasyonu yapabilmek için.. Hiç kimse de bana "yok efendim, borsalar fiyat manipülasyonu yapmıyor, kullanıcılar alıyor-satıyor" demesin. Elli bin tane gözlemim var. Sadece benim değil, herkesin vardır herhalde benzer gözlemleri.

Bunlar bir, ikincisi Koineks... Onlar da geçenlerde 50 bin liralık Bitcoin'i 1 sat/byte ile gönderdiler. Ağda yayınlandıktan 4 blok sonra 1. onayını alabildi. Son derece sakat bir durumdu.
Son olarak Ovis diye bir borsa var, şu anki haliyle safi manipülasyon üzerine kurulu. İleride ne olur, bilemem. Onları da hacim oluşana kadar kullanmanızı tavsiye etmem.

Ben şu an için Türkiye'de kötünün iyisi olarak Koinim, BTCTurk, Koineks kullanmaktayım. Hiçbirinden de hizmet anlamında tam anlamıyla memnun değilim ama tabii bu memnuniyet anlık değişiyor. Sonuçta hiçbiriyle duygusal bir bağ kurmuyorum.

Ağa gönderilen işlem ücretlerinin hesaplamasının zaman zaman ağ ortalamasının altında kaldığıını konusundaki bildirimler yazılım ekibine iletildi.
Pages:
Jump to: