Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 56. (Read 399136 times)

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
May 08, 2018, 03:39:11 AM
Son 2gündür site inanılmaz yavaşladı hem application hem sitenin kendisi emir girerken sorunlar olmaya başladı. zaman zaman kabul etmiyor. Sanırım yeniliklerden sonra müşteri sayısı oldukça artış gösterdi. Altyapıyı iyileştirmeniz gerekiyor. şuan can sıkmıyor ama birkaç gün daha sürerse sıkabilir.
Hep olumlu yorum yaptık bu seferde olumsuz olsun

Şu an açılmıyor site, sanırım iyileştirmeler var, böyle şeyler yapılmadan önce bakımı önceden haber vermek gerekir aslında.

Şu anda planlı ya da plansız bir bakım çalışması gerçekleştirilmiyor. BTCTurk.com kripto para alım satım platformumuza erişimde herhangi bir problem yaşanmamaktadır. Tekrar kontrol etmenizi rica ederiz.
sr. member
May 08, 2018, 03:37:47 AM
Merhaba uygulamanıza en kısa sürede Bitcoin çekme ve yatırma işlemlerini ekleseniz güzel olacak ..

Mobil uygulamalarımızın geliştirilmesi süreci devam ediyor. Talebinizi mobil uygulama yazılım ekibine iletmek üzere kayda aldık. Teşekkür ederiz.
sr. member
May 08, 2018, 03:36:58 AM
Son 2gündür site inanılmaz yavaşladı hem application hem sitenin kendisi emir girerken sorunlar olmaya başladı. zaman zaman kabul etmiyor. Sanırım yeniliklerden sonra müşteri sayısı oldukça artış gösterdi. Altyapıyı iyileştirmeniz gerekiyor. şuan can sıkmıyor ama birkaç gün daha sürerse sıkabilir.

Merhaba, her türlü görüş, öneri ve talebiniz ekibimiz tarafından dikkate alınmakta olup geliştirme ve iyileştirme çalışmalarında değerlendirilmektedir.

Sitemizin performansıyla ilgili talebiniz yazılım ekibine iletildi. Gerekli kontroller kısa süre içerisinde gerçekleştirilecektir.
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
May 08, 2018, 03:32:51 AM

Şu an açılmıyor site, sanırım iyileştirmeler var, böyle şeyler yapılmadan önce bakımı önceden haber vermek gerekir aslında.
jr. member
Activity: 43
Merit: 2
May 08, 2018, 03:29:28 AM
Merhaba uygulamanıza en kısa sürede Bitcoin çekme ve yatırma işlemlerini ekleseniz güzel olacak ..
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 08, 2018, 03:28:23 AM
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
May 07, 2018, 02:23:12 AM
En kısa zamanda buraya transfer oluyorum. Komisyon oranlarının düşmesi güzel.
sr. member
May 07, 2018, 02:06:13 AM
Edit: komisyonlar komisyon sayfasinda kdv dahil hesap bilgileri sayfasinda haric yaziyor ondanda kafaniz karismis olabilir.

Merhaba, geribildiriminiz için teşekkür ederiz. Konuyu yazılım ekibimize ilettik. Gerekli düzeltmeler kısa sürede yapılacaktır. Bilgilerinize...
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
May 06, 2018, 03:20:11 AM
Komisyon kontrolu yaptim bende hersey normal gozukuyor. Suan 500k-1m arasindayim ve tam 0.1% kesmisler kdv dahil
Edit: komisyonlar komisyon sayfasinda kdv dahil hesap bilgileri sayfasinda haric yaziyor ondanda kafaniz karismis olabilir.
sr. member
May 06, 2018, 01:55:59 AM
Yaptiginiz islemlere dikkat edin beyler,

hala eski komisyon oranlarindan komisyon aliyorlar.

Bu şekildeyse insanları kandırıyorlar demektir. BtcTürk sanırım bu konu hakkında bir açıklama yapacaktır. Yoksa kullanıcıları kandırmaktan başka birşey dğeil bu

Merhaba, 3 Mayıs 2018 tarihi öncesinde kaydedilmiş bazı eski emirlerin eski komisyon oranlarından fiyatlandırılması söz konusu olabilir. Yazılım ekibi konuyu inceliyor. Eğer varsa kullanıcılarımızın hesaplarından fazladan tahsil edilen komisyon oranları hesaplanarak iade edilecek.
sr. member
May 06, 2018, 01:53:33 AM

Merhaba, konu ile ilgili [email protected] e-posta adresine e-posta gönderebilir misiniz?

Ayrıca eski komisyon oranları geçerliyken alış veya satış emriniz kayıtlıysa o emirler eski komisyon oranlarıyla işlenmiş olabilir.

Eğer 3 Mayıs 2018’den itibaren eski komisyon oranlarından hesaplanan işleminiz varsa fazladan alınan komisyon farkı hesabınıza iade edilecektir.
member
Activity: 224
Merit: 12
May 05, 2018, 03:29:16 PM

Bu şekildeyse insanları kandırıyorlar demektir. BtcTürk sanırım bu konu hakkında bir açıklama yapacaktır. Yoksa kullanıcıları kandırmaktan başka birşey dğeil bu
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
May 05, 2018, 01:08:16 PM

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
May 05, 2018, 12:41:31 PM
Aynen burada böyle cevaplarsanız gerçekten çok yararlı olur sizin içinde.Takdir ettim bravo en kısa zamanda buraya girip bozdurma işlemlerimi gerçekleştireceğim.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
May 05, 2018, 11:12:04 AM
Son kullanıcının eskisi gibi tekrardan dinlenmeye başlaması ve özellikle komisyon konusunda atılan adımlar umut verici. Önceleri daha pek olumlu bakmıyordum ama bunu yavaş yavaş değiştiriyor ekip, özellikle yeni sahipleri ile beraber. çalışmaya devam
sr. member
May 05, 2018, 03:39:03 AM
Komisyon oranlarında ki düşüşten sonra btctürke transfer olduk bizde Smiley küçük miktarlar için kullanıyordum ve açık emir iptali sorunu hariç başka sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Merhaba, açık emrinizi iptal edemediğiniz durumlarda destek ekibine bildirimde bulunursanız, sorunun kaynağının tespit edilmesi ve çözüme ulaştırılması konusunda yazılım ekibine gerekli bilgilerin ulaştırılmasına katkı sağlamış olursunuz. BTCTurk olarak kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi için çalışmalar yapıyor ve gelen tüm geri bildirimleri dikkate alıyoruz...
member
Activity: 224
Merit: 12
May 04, 2018, 04:52:55 PM
Komisyon oranlarında ki düşüşten sonra btctürke transfer olduk bizde Smiley küçük miktarlar için kullanıyordum ve açık emir iptali sorunu hariç başka sorun yaşamadım şimdiye kadar.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
May 04, 2018, 03:40:36 PM
teşekkür ederiz bilgi için.

bir de fatura keserken ben anlayamıyorum hangi dönemlerin faturasinin geldiğini bazen bakıyorum1 ay al sat yapmamişim ama bana fatura geliyor oturup siteye girip hangi günlerin diye karşilaştirmam vs gerekiyor, biraz daha orayi okunabilir yapabilir misiniz eposta gönderiminde yer alanlar için ek bir döküman daha bile olabilir?

Faturalar aylık olarak kesiliyordu. Örneğin mart ayında yapmış olduğunuz işlemlerin faturasını nisan ayı içerisinde alıyordunuz.

Ancak 1 Nisan 2018 tarihinden itibaren faturalar 7 günlük periyodlarla kesilmeye başlandı. Örneğin 1-7 Nisan arasındaki işlemlerinize ait komisyon faturalarınız 7 Nisan'dan tarihinden itibaren düzenlenip gönderiliyor. Faturalar dijital imzalı e-fatura olarak gönderiliyor.

Tüm kullanıcılarımızın bilgisine sunarız.
full member
Activity: 475
Merit: 127
May 04, 2018, 11:54:46 AM
    Aynen memnunsan git paribuda al sat bizde daha önceleri BTCTURK'ten memnun değildik paribudan memnunduk mesaj geçmişlerime bakın btcturk için ne kadar kötü yorumlar yaptığımda oldu fakat diyorumki rüzgar tersine döndü son işlemimde paribuda 10 BTC satarken liste kitlendi fiyatlar nerde belli değildi aşırı düşüş çıkışta listesi kesinlikle çalışmıyor kolay sat dediğim halde bile satış yapamadım hacim var dediğin borsa dakkada bana 10binTL zarar ettirdi ve en son ekran görüntüm duruyor 2 3 gün önce elektrik kesintisi sisteme girememe sorunları tonla problem vardı.

Yiğidi öldürcen hakkını yemiceksin btcturk kullanmazken son 15 gündür full btcturke taşıdım tüm varlıklarımı bizde paribudan geldik yani hacime gelince ben dün 8,10 arası BTC aldım btcturkten paribudan aldığımdan daha rahat aldım.

BTCTURK şu an için en kaliteli borsa bu tartışılamaz kesinlikle adamlar btc alım satım yazılımını dünyaya satıyorlar sadece borsa değil yazılımcılar paribu gibi nakliyatcı değiller. Yeniliğe her zaman açığım yurt dışı borsalarda'da al sat yapıyorum. Burda btcturk'ten kesinlikle bir çıkarım yok iyiyse iyi kötüyse kötü derim son zamanlarda paribu işi bozdu iyice.

Az önce paribuya girip son satışlarımı gösteren listeyi çekiyim dedim doğrulama sms'i bile gelmedi, daha authenticator aktifleştirmekten bile acizler.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
May 04, 2018, 11:34:13 AM
Paribuda eskiden al sat yapardım ne kadar hacim yaparsam yapapıyım 0.0015 Piyasa Yapıcı / 0.0025 Piyasa Alıcı komisyonamı çalışacağız.
Btcturk komisyonlarım %0.05   %0.10  Yapıcı olarak al sat yapsam paribunun tek yapıcı alıcısından bile daha az ödemiş olacağım.

Çekim ücretlerinin sıfırlanması ayrı bir güzellik 20TL alışveriş yapmak istesek 15TL civarı komisyon ödüyorduk şimdi istediğim gibi btc ile ödemede yapabiliyorum. Ayrıca coin gönderimlerini çok hızlandırdılar BTCTURK'un liderliği hizmet olarak aldığını düşünüyorum hacim olarakta en kısa sürede öne geçecektir.

Tüm diğer borsa kullananları btcturk'e davet ediyorum paranıza yazık hizmet vermeyen borsalara para kazandırmayın.

Dostum sen BTCTurk'te ne kadar hacim yapıyorsun? Bak komisyonların düşmesi ben dahil herkesin hoşuna gitti fakat benim gibi arbitraj ve yüksek paralarla al-sat yapanların işine yaramadı. Niye diye sorarsan, BTCTurk'te hacim yok. Ben üç kuruş komisyondan kar edeyim derken, hacimsizlikten dolayı geç BTC alıyorum, geç BTC satıyorum. Alabileceğim fiyattan alıp satamıyorum, bu benim canımı yakıyor. Yani komisyonun düşmesine daha çok üzüldüğümü belirtebilirim, düşük komisyon var fakat benim işime yaramıyor. Birde %5 spread uygulamışlar, %5 kar veya zarar varken alıp satamıyorsun. Bir borsada asıl hacim oluşturanlar ben ve benim gibiler, bundan dolayı malesef BTCTurk bize hitap etmiyor.

Aynı şekilde yarın Bitcoin yükseldiği zaman benim haftalık 500.000TL ile 800.000TL arasında arbitraj hacmim oluyor, ben sağlıklı bir şekilde anında arbitraj yapıp fırsatı kaçırmamam için anında BTC alıp satabilmem lazım. 3-4 ay önce piyasalar dalgalıyken birde BTCTurk'ten arbitraj yapayım dedim 200.000TL'yi bir koydum ne alan var ne satan.. Çok dertliyim bu konuda.

dostum sen paribu ya gitsene yahu Smiley sabah akşam paribu övüyordun 4 ay önce
Pages:
Jump to: