Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 55. (Read 399136 times)

member
Activity: 309
Merit: 15
May 15, 2018, 04:29:48 PM
Bazı dengesiz forum kullanıcıları BTCTURK'u övdüğümden dolayı rahatsız olmuş, rahatsız olanlar lütfen cevap vermesin zorla btcturk kullanın diyen yok gidin istediğiniz yere düdükletin kendinizi ne kadar meraklı insanlar var güvenliksiz fee çekimi ücretli ve komisyonu bol yerler kullanmaya zamanında bizde kullandık btcturkle hiç bir alakamda çıkarımda yoktur çizgiyi  bozsunlar onlarada aynı tepkiyi gösterirdim zamanındada gösterdim mesajlarıma bakabilirsiniz.

Şimdi çekemeyenler lütfen anten taksın ve gidip kendilerine bol kazıklı bir borsa seçsin. Artık kimseye laf anlatmaya çalışmayacağım ve diğer borsalarada burayada komisyon ile ilgili yazmayacağım. Kimseye iyilik yapmaya değmez. BTCTURK'te diğer borsalarda komisyonları yükseltsin umrumda değil artık.

Küstün mü? Sen beni boşver ya BTCTurk için, a pardon halk için çalışmaya devam.

Senin için yazmadım zaten bi kaç pm atan ve paribu konusundakine sinir oldumda sen yazdıktan sonra yazmayı kesmiştim zaten ne çıkarım olacak BTCTURK'ten  bundan sonra yenilik yapmak yok icat yapanı yakarım.  Grin
https://bitcointalksearch.org/topic/m.37392223

Olsun sen yine de devam... BTCTurk iyi hoş ama hacim lazım kardeşim. Bu hacimsizliklerinin sebebi de kendileri. Kendim ettim kendim buldum. Para çekme yatırma limitlerini artırmadılar zamanında, benim gibi arbitraj yapan yüklü kendi çapında balina yatırımcıları Paribu'ya mahkum ettiler. Yüklü olunca 3'e 5'e bakmadan "fee farketmeksizin", hacim nerede, koinler paralar orada.   
full member
Activity: 475
Merit: 127
May 15, 2018, 04:23:43 PM
Bazı dengesiz forum kullanıcıları BTCTURK'u övdüğümden dolayı rahatsız olmuş, rahatsız olanlar lütfen cevap vermesin zorla btcturk kullanın diyen yok gidin istediğiniz yere düdükletin kendinizi ne kadar meraklı insanlar var güvenliksiz fee çekimi ücretli ve komisyonu bol yerler kullanmaya zamanında bizde kullandık btcturkle hiç bir alakamda çıkarımda yoktur çizgiyi  bozsunlar onlarada aynı tepkiyi gösterirdim zamanındada gösterdim mesajlarıma bakabilirsiniz.

Şimdi çekemeyenler lütfen anten taksın ve gidip kendilerine bol kazıklı bir borsa seçsin. Artık kimseye laf anlatmaya çalışmayacağım ve diğer borsalarada burayada komisyon ile ilgili yazmayacağım. Kimseye iyilik yapmaya değmez. BTCTURK'te diğer borsalarda komisyonları yükseltsin umrumda değil artık.

Senin için yazmadım zaten bi kaç pm atan ve paribu konusundakine sinir oldumda sen yazdıktan sonra yazmayı kesmiştim zaten ne çıkarım olacak BTCTURK'ten. Ayrıca diğer borsaları kullanmayalımmı dedim baskı yapıp komisyonları düzeltince bi kaç yenilik yapınca devam edelim onlara diye belirttim buda sadece BTCTURK'cu olmadığım anlamına gelir.   Bundan sonra yenilik yapmak yok icat yapanı yakarım.  Grin

https://bitcointalksearch.org/topic/m.37392223
member
May 15, 2018, 04:19:41 PM
Bazı dengesiz forum kullanıcıları BTCTURK'u övdüğümden dolayı rahatsız olmuş, rahatsız olanlar lütfen cevap vermesin zorla btcturk kullanın diyen yok gidin istediğiniz yere düdükletin kendinizi ne kadar meraklı insanlar var güvenliksiz fee çekimi ücretli ve komisyonu bol yerler kullanmaya zamanında bizde kullandık btcturkle hiç bir alakamda çıkarımda yoktur çizgiyi  bozsunlar onlarada aynı tepkiyi gösterirdim zamanındada gösterdim mesajlarıma bakabilirsiniz.

full member
May 15, 2018, 04:15:18 PM

jr. member
Activity: 34
Merit: 1
May 15, 2018, 02:25:27 AM
Api altyapısı olarak Türkiye'deki en gelişmiş altyapıyı sunuyor. Bu da fiyat stabilitesi getiriyor doğal olarak. Son transfer fee politikası ve komisyonlardaki düşmeler biraz hacim artışı getirdi. Geçmişte olduğu gibi kriz anlarında da kapanmazsa, sahip değişikliğinin yaradığını önünün açık olduğunu söylemek mümkün.
member
May 14, 2018, 02:49:17 PM
Ben alsat yapıyorum devamlı. Paribu’yu da zerre sevmiyorum ama hacim orda kardeşim. BTCTurk hacmi beklenenin altında olmasa görürdüm ben Fee düşük mü değil mi? Satacağım zaman 37800 den 5 btc satıp da az fee ödemektense, 30 tl fazla ödeyip coinlerimi daha pahalı satmayı tercih ederim.  Herşey matematik. BTCTurk’ün hacmi artmalı önce.. Ha o zaman da fee yukselir merak etme.
full member
May 14, 2018, 02:41:50 PM
emregungor, BTCTurk’e ortaksın galiba.

Arkadaşım hacim yoksa neyleyim düşük fee yi.. malı satamadıktan sonra ne anladım aracının aldığı komisyondan ..Benim bakış açım bu. Adam hacim yaratmış, komisyonunu veren razı alan razı. BTCTurk’ün ortağı mısın nesin 2 haftadır yırttın kendini. Her komisyon başlığının altına diğer borsaları yerip, BTCTurk’ü övüyosun. Yeter gari, itici oluyo artık.
Git nerden alıyosan al kardeş seni tutan yok bizim düdüklenmeye niyetimiz yok senin gibiler olduktan sonra haklı borsalar hatta 2 katına çıkarsınlar komisyonları sizin gibilerin sesi çıkmaz zaten. İşime gelen hangi borsa ise onu överim.

Konuyu kirletme zoruna gidiyorsa okuma mesajlarımı.

BTCTURK' ile tam yol devam ne zaman daha iyi bir borsa ortaya çıkar ona geçerim. Biri gelir BTC alamıyorum der biri gelir satamıyorum der.

Türkiye'nin ilk ve tek güvenilir borsası. Teşekkürler BTCTURK.
member
May 14, 2018, 02:36:37 PM
emregungor, BTCTurk’e ortaksın galiba.

Arkadaşım hacim yoksa neyleyim düşük fee yi.. malı satamadıktan sonra ne anladım aracının aldığı komisyondan ..Benim bakış açım bu. Adam hacim yaratmış, komisyonunu veren razı alan razı. BTCTurk’ün ortağı mısın nesin 2 haftadır yırttın kendini. Her komisyon başlığının altına diğer borsaları yerip, BTCTurk’ü övüyosun. Yeter gari, itici oluyo artık.
full member
May 14, 2018, 01:13:18 PM
Komisyon kontrolu yaptim bende hersey normal gozukuyor. Suan 500k-1m arasindayim ve tam 0.1% kesmisler kdv dahil
Edit: komisyonlar komisyon sayfasinda kdv dahil hesap bilgileri sayfasinda haric yaziyor ondanda kafaniz karismis olabilir.
kdv nedir ya? Böyle bişey yok diğerlerinde koineks ve paribuda

https://koineks.com/fees-and-commissions
Alım-Satım komisyon ücretlerine KDV dahil değildir.

Sayfayı en alta indirip son maddeyi okuyun koineks yani artı olarak kdv kesiliyor ama haberiniz yok  Cool
Koinekse bir mail attım komisyonlarda indirime gitmeleri gerektiğini bakalım ne yapacaklar.

Arkadaşlar grup halinde baskı yaparsanız borsalar isteklerimize cevap verir hala koinimde 5 kat fazla komisyon paribuda desen öyle fazla parası çok olan alsın hala bu borsaları kullananlar var yapmayın yazık ezdirmeyin kendinizi bazıları hacim yok paribudan rahat alıyoruz diyor. Ölücü olmayın piyasa fiyatını yazın istediğiniz kadar coin alırsınız ama btc fırlamış +1000TL adam hacim yok diyor 1000TL alttan almak istiyor öyle bi dünya yok.

sr. member
Activity: 710
Merit: 255
May 11, 2018, 12:59:56 AM
BTCtürk' ün  server larını güçlendirmesi gerekiyor varlık barışı dolayısıyla Smiley
Eğer paralar tr ye gelmeye başlarsa btc ve ether fiyatında düşmeler olabilir globalin baya altında kalabiliriz. o parayı karsılayacak güç kimsede yok tr de.
member
May 11, 2018, 12:44:44 AM
Komisyon kontrolu yaptim bende hersey normal gozukuyor. Suan 500k-1m arasindayim ve tam 0.1% kesmisler kdv dahil
Edit: komisyonlar komisyon sayfasinda kdv dahil hesap bilgileri sayfasinda haric yaziyor ondanda kafaniz karismis olabilir.

Ne yani adam vergi vermesin mi? Vergisini verdiğini belirtmek için +KDV ya da KDV si içinde diyor işte. Paribu’da KDV içinde fiyatın. Fatura kesip beyan ediyor her 2 firma da sonuçta. Koineks’ten bana hiç fatura gelmedi o yuzden bilmiyorum KDV kesip de vergisini ödüyor mu ödemiyor mu?
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
May 10, 2018, 10:37:33 PM
sr. member
Activity: 827
Merit: 250
May 10, 2018, 05:09:05 PM
BTCtürk' ün  server larını güçlendirmesi gerekiyor varlık barışı dolayısıyla Smiley
full member
Activity: 188
Merit: 110
May 10, 2018, 09:33:41 AM
Tesekkur ederim yardimin icin dostum. Smiley
sr. member
May 10, 2018, 12:45:13 AM
Banka Hesabimiza para cekmek istedigimizde ne kadar suruyor?
son 2 ayda 7-8 kere cektim en uzunu heralde 45dk civarında en kısasıda sanırım 20 dk civarında sürdü. Bence gayet ideal bir süre. genelde öğlen 2den sonra talepleri verdim.
full member
Activity: 188
Merit: 110
May 09, 2018, 08:53:36 PM
Banka Hesabimiza para cekmek istedigimizde ne kadar suruyor?
sr. member
May 09, 2018, 06:37:51 AM
secure btcturk.com seklinde gözüküyor hala. login sayfasına geçtim orasıda aynı şekilde gözüküyor. şuan sanırım aktif değil.
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
May 09, 2018, 04:30:56 AM
Değerli kullanıcılarımız,

BTCTurk.com güvenlik sertifikası yenilendi. Artık https://www.btcturk.com adresini ziyaret ettiğinizde adres satırının başında yeşil renkte ELIPTIK YAZILIM VE TICARET ANONIM SIRKETI yazdığını göreceksiniz.

BTCTurk'ü taklit eden dolandırıcılık girişimlerinden zarar görmemeniz için lütfen adres satırında firma isminin yazdığından emin olunuz.

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
May 08, 2018, 04:11:07 AM
Erişimde sıkıntı yaşamıyorum emirlerin girilip işlenmesinde gecikme oluyor bazen, bir kaç kezde uzun süre bekledikten sonra emir girilemedi hata verdi. hem mobil hem pc erişim var ama normalden yavaş

Edit: simdi gitti komple 12:00

Merhaba, bir kaç kullanıcımızdan da benzer bildirimler aldık. Destek ekibimiz bu konu ile ilgili kontrolleri gerçekleştiriyor...
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 08, 2018, 03:47:27 AM
Son 2gündür site inanılmaz yavaşladı hem application hem sitenin kendisi emir girerken sorunlar olmaya başladı. zaman zaman kabul etmiyor. Sanırım yeniliklerden sonra müşteri sayısı oldukça artış gösterdi. Altyapıyı iyileştirmeniz gerekiyor. şuan can sıkmıyor ama birkaç gün daha sürerse sıkabilir.
Hep olumlu yorum yaptık bu seferde olumsuz olsun

Şu an açılmıyor site, sanırım iyileştirmeler var, böyle şeyler yapılmadan önce bakımı önceden haber vermek gerekir aslında.
Erişimde sıkıntı yaşamıyorum emirlerin girilip işlenmesinde gecikme oluyor bazen, bir kaç kezde uzun süre bekledikten sonra emir girilemedi hata verdi. hem mobil hem pc erişim var ama normalden yavaş

Edit: simdi gitti komple 12:00
Pages:
Jump to: