En son 2015 yılında son Bitcoinlerimi bozdurup TL olarak garanti hesabıma göndermiştim, hiç bir sıkıntı olmadan anında yatmıştı.
Sene 2017 oldu ve tekrardan kullanmak istediğim de hesabımı onaylatmak için bin bir türlü şekle girip fotoğraf çekip yükledim, onay almadan hesaptan artık para çekemiyoruz.
Ne zaman onaylanacak bir de o var.. Cuma günü göndermiştim, hafta sonu diye onay almadı galiba. Pazartesi İnşallah onay alır, ödeme almam gerek. Bir kaç yerde bir hafta sürdüğünü falan duydum, umarım öyle bir sıkıntı yaşamam çünkü maillere dönüş hızları çok yavaş haftada bir gibi bir şey. Ödeme ve onay konusunda da böyle değillerdir umarım!
Duruma göre buradan düzenlerim girdiyi, pazartesi kontrol edeceğim.
Benim durumum da aynı, el değiştirdikten sonra tekrar evrak isteyince muhatap olmadım.
İşleri ve keyifleri yerinde demek ki, burunlarından kıl aldırmıyorlar.
Aslında bir çok borsa da bu tarz olaylar olabiliyor ama şaşırtıcı olan seneler geçtikten sonra normalde olması gereken şey her sene daha da gelişip hizmette iyileştirmeler yapılması, yeniliklere gidilmesi gerekirken bu BTCTurk sisteminde ters etki yaratmış olmalı, uzayan işlem süreleri, müşteri desteği kalitesinde büyük bir düşüş yaşanması, sistemsel sorunların artması gibi örnekler verilebilir.
İlk göz ağrım olduğu için tekrardan kullanmak istedim, başka borsa arayışına girmek istemedim, tanıdık olan her zaman insana daha sıcak geliyor fakat bin bir türlü eziyetle hesabıma girebildim, numara, eposta değişikli gerekiyordu o yüzden uzadı.
Gönderilen epostaların yanıtlanması, işlemlerin onaylanması bazen haftaları bulabiliyor. İnsanın canını sıkan şeyler.
Tamam eyvallah, borsanız büyüyor, kullanıcı sayınız da büyük bir artış oluyor, siteye gelen trafik yoğun oluyor ama bunları da aynı büyümenin hızıyla yanıt verip iyileştirmeler yapılmalı. Artan taleplerin karşılanması için gerekirse çalışan personal sayısını, sistemi barındıran cihazları, teknolojiyi büyüme hızına paralel bir şekilde artırıp bir denge sağlanmalı, artan yükü hafifletilmeli.
Benim görüşlerim bu yönde tamamiyle haklı olmayabilirim amacımda haklı olmak değil, yanlış anlaşılmasın sadece severek kullandığım ve hatta gurur duyduğum ilk Türk BTC sitesinin dünyada ki diğer benzerlerine kıyasla gelişmesini ve bu alanda büyük işlere imza atmasını her şeyden çok istiyorum.