Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 69. (Read 399136 times)

full member
Activity: 840
Merit: 111
December 12, 2017, 10:35:10 AM
Bu bakım çalışması önceden haber edildi mi yoksa aniden mi yapıldı?
-Her türlü zarar etmemde yardımcı oldukları için ne kadar teşekkür etsem azdır.
-Umarım bütün paramızı alıp kaçmazlar.
member
Activity: 202
Merit: 17
December 12, 2017, 10:13:51 AM
İlk defa etherde böyle bi hareket oluyor ve site bakımda. Zaten sabahtan beri etheri'in üstünde acayip bi baskı vardı btcturk te, olması gereken fiyatın çok altında işlem görüyordu. Tam hareket hızlandı ve site kapandı...
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
December 12, 2017, 08:54:18 AM
Sabah saatlerinde girebildiğim hesabıma girmeye çalıştığımda"SMS mesajı gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse lütfen konuyu destek birimine bildiriniz." şeklinde mesaj alıyorum,hesabıma da acilen girmem gerekiyor Ethereum bozup yüklü Bitcoin alacaktım ki işe bak.
Aynı sorun herkeste vardı, şimdi bakıma almışlar. Umarım kısa sürede çözülür
member
Activity: 68
Merit: 10
December 12, 2017, 08:09:44 AM
Sabah saatlerinde girebildiğim hesabıma girmeye çalıştığımda"SMS mesajı gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse lütfen konuyu destek birimine bildiriniz." şeklinde mesaj alıyorum,hesabıma da acilen girmem gerekiyor Ethereum bozup yüklü Bitcoin alacaktım ki işe bak.
newbie
Activity: 48
Merit: 0
December 10, 2017, 07:30:34 AM
Burada gerçekten verilen açık emirler iptal edilemiyor mu? Öyle saçmalık mı olur, burada birkaç kere yazıldığınıgördüğüm için soruyorum, üye olmadım. Gerçekten böyleyse durum insanlar neden kullanıyor bu borsayı? Cheesy

Her zaman degil hocam btc nin ani hareketlerinde oluyor sistem kaldırmıyormuş güya !

Lakin bu sistem mevzusu yerli yabancı tüm borsalarda oluyor. Hatta doların ani hareketinde enpara nın bile kitlendiğini görmüştüm. Benim anlayamadığım husus teknoloji bu seviye ye gelmişken halen sistemler nasıl kitleniyor!!
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
December 10, 2017, 05:55:01 AM
Burada gerçekten verilen açık emirler iptal edilemiyor mu? Öyle saçmalık mı olur, burada birkaç kere yazıldığınıgördüğüm için soruyorum, üye olmadım. Gerçekten böyleyse durum insanlar neden kullanıyor bu borsayı? Cheesy
newbie
Activity: 23
December 10, 2017, 03:34:11 AM
Btc Turk bana fatura gönderdi, başına böyle birşey gelen varmı.

Site üzerinde yaptığımız işlemlerden komisyon geliri elde ediyor şirket. Dolayısı ile bunu belirtmesi lazım. Ödediğimiz komisyonların faturası onlar.  Bana da geldi.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
newbie
Activity: 26
December 10, 2017, 02:35:07 AM

Site üzerinde yaptığımız işlemlerden komisyon geliri elde ediyor şirket. Dolayısı ile bunu belirtmesi lazım. Ödediğimiz komisyonların faturası onlar.  Bana da geldi.
newbie
Activity: 23
December 09, 2017, 10:06:04 PM
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
December 09, 2017, 07:39:45 PM
Arkadaşlar btctürk te para çekme limitini 500 binin üzerine arttırabiliyor muyuz?
hayır
legendary
December 09, 2017, 07:39:20 PM
O kadar para kazanıp nasıl berbat bir server sahibi oluyorsunuz,?  Ya da maliyet olmasın diye hiç teknik eleman bulundurmuyor musunuz?  Ben anlamıyorum vallahi. Yani o kadar site var çökmüyorda götü boklu iki üç tane borsa sitesi mi çöküyor???
Ya beğenin beğenmeyin ama donanımhaber.com gibi bilgi amaçlı yayın yapan ve kazancı sadece reklam geliri olan bir sitesinin anlık kullanıcı sayısı 20 bin olduğu oluyor ve çökmüyor iken siz para al SAT yapılan bir site iken 3-5 bin kişi ile nasıl çöküyorsunuz ??

Ya düzenbazsınız ya da düzenbazsınız ikisinden birisi

donanımhaberden çok daha fazla para kazanıyor borsa siteleri ama teknik olarak scalability kolay aşılabilir bir sorun değildir. DH günde kaç kişinin geleceğini bilebiliyor ve öngörebiliyor ama btc siteleri öngöremiyor ve btc sitelerinde bireysel yük çok daha fazladır. zaten btcürkte anlık kullanıcı sayısı 20bin altı değildir.teknik eleman sayısı artınca sitenin çökmesi engellenemiyor bu teknik elemanlar araba itekler gibi siteyi ittiremezler çünkü. Yazılımsal ve donanımsal altyapının uyumlu bir biçimde oturtulması lazım, yükün çok iyi ve stabil dağıtılması lazım garanti bankası altyapısı gibi falan olması lazım ama market kasası seviyesinde teknik kapasite var. Site yöneticileri bu konuda uzman değiller ve yardım alıp halletmeleride zaman alacaktır.
düzenbaz değiller en fazla beceriksizler aynı sizin sabırsız olmanız gibi.3-5 bin kişi kim dedi size birkaç yüzbin kullanıcı sayısına sahip 3 büyük borsa da.
newbie
Activity: 4
December 09, 2017, 05:51:39 PM
Arkadaşlar btctürk te para çekme limitini 500 binin üzerine arttırabiliyor muyuz?
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
December 09, 2017, 04:03:58 PM
O kadar para kazanıp nasıl berbat bir server sahibi oluyorsunuz,?  Ya da maliyet olmasın diye hiç teknik eleman bulundurmuyor musunuz?  Ben anlamıyorum vallahi. Yani o kadar site var çökmüyorda götü boklu iki üç tane borsa sitesi mi çöküyor???
Ya beğenin beğenmeyin ama donanımhaber.com gibi bilgi amaçlı yayın yapan ve kazancı sadece reklam geliri olan bir sitesinin anlık kullanıcı sayısı 20 bin olduğu oluyor ve çökmüyor iken siz para al SAT yapılan bir site iken 3-5 bin kişi ile nasıl çöküyorsunuz ??

Ya düzenbazsınız ya da düzenbazsınız ikisinden birisi
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
December 09, 2017, 02:31:52 PM
Bu durumu kasten mi yapıyorsunuz . Fiyatı düşürmek için millet yukarda 58 i görünce hemen panik satışı yapıyor. Ama en düşük fiyat 62k .

Bitcoin fiyat değişimi ile 24 saatli en düşük arasındaki fark sitenin sistemi tam oturtamaması sebebiyle yaşanan gecikmelerden olduğunu düşünüyorum yoksa kasti bir durum olduğunu zannetmiyorum. Ne kadar iyi niyetli davransa da btcturk bu durumlar insanları bezdiriyor, artık bir çare bulmalılar yoksa kendileri kaybedecek.
legendary
December 09, 2017, 01:19:57 PM
site yoğunluk anında sapıtıyor teknik bir problem altyapı yükü kaldıramıyor.
sahipleri kendi işlem yapmıyorlar yada ddos olmuyor , ddos gibi müşteriler saldırıyor işte.
Sorun gayet açık ama üyeler her sıkıntıda pimpirikli mesajlar atmadan duramıyor.
https://bitcointalksearch.org/topic/u-borsalar-neden-coker-2504500
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
December 09, 2017, 12:48:20 PM
Bu durumu kasten mi yapıyorsunuz . Fiyatı düşürmek için millet yukarda 58 i görünce hemen panik satışı yapıyor. Ama en düşük fiyat 62k .

jr. member
Activity: 92
Merit: 4
"The only way out is to invest in Bitcoin."
December 08, 2017, 04:19:29 PM
2013 yılının sonu gibiydi arkadaşımla mining sitesine girmiştim. BTCTurk'e her sabah paramız yatardı. Parayı çekmek istediğimiz zaman akşama doğru banka hesabıma gelirdi para. Sıkıntı yaşadığım zaman desteğe yazardık 3-4 saat sonra cevap verirlerdi. Şimdi uçmuş BTC gibi borsalarda Cheesy Rekabetten sanırım. Şuan paribu kullanıyorumda acayip hızlılar. O zamanlar 1 tane borsa vardı BTCTurk'tü. El falan değiştirmiş heralde eskiden Besim Tubik'in oğlunundu heralde. Anılarım depreşti vay anasına.
member
Activity: 126
Merit: 12
December 08, 2017, 08:32:03 AM
Duyuru yayınlamışlar;
Tam 3 ay oldu 3 ay !

4 Ekim 2017 tarihinde sitemiz üzerinden yaptığımız bir duyuru ile gerekli yazılım ve güvenlik altyapısı sağlandıktan sonra Kasım 2017’de Bitcoin Gold bakiyelerinizi görüntüleyebileceğinizi ve kendi cüzdanlarınıza çekebileceğinizi sizlerle paylaşmıştık.

Söz konusu yazılım altyapısının geliştirilmesinde teknik ekibimiz tüm çalışma ve testlerini tamamlamış olup yazılımı entegrasyona hazır hale getirmiştir. Ancak mevcut Bitcoin cüzdanlarımız multi-sign güvenlik protokolleri kullanırken henüz hiçbir resmi BTG cüzdanı bu güvenlik protokolüne geçebilmiş değildir. Resmi olmayan cüzdanlar üzerinde yaşanan gelişmeler, kendileri ile çalışma konusunda bizlere henüz gereken güveni sağlayamamıştır.

Yaşanan bu gelişmeler nedeniyle BTCTurk Ailesi olarak BTG çatallanma işleminden sonra hak ettiğiniz BTG Bakiyelerinizi titizlikle kayıt altına alıp, hesabınıza yansıtabilmek için gereken güvenlik şartlarının oluşmasını beklemekteyiz. Çok kısa bir zaman içerisinde hesaplarınız altında oluşturduğumuz ve gereken güvenlik protokolleri sağlandıktan sonra çekebileceğiniz BTG bakiyelerinizi görüntüleyebileceksiniz.

Tekrar hatırlatmak isteriz ki bu güvenlik protokollerinin geliştirilmesi BTCTurk’den bağımsız olup Bitcoin Gold geliştirici ekibinin kontrolündedir.
newbie
Activity: 4
December 07, 2017, 01:59:57 PM
Kafayı yiyecem, şimdi de btc gönderme işlemleri mi yavaşladı.
1 saat önce walleta btc gönderdim , işleme alındı yazıyor daha ortada TX hash yok.
Yollandımı hocam btc niz bende çekim talebi verdim 2 saatir işleme alındı diyo ama halen göndermediler
jr. member
Activity: 122
Merit: 5
December 07, 2017, 09:04:38 AM
Kafayı yiyecem, şimdi de btc gönderme işlemleri mi yavaşladı.
1 saat önce walleta btc gönderdim , işleme alındı yazıyor daha ortada TX hash yok.
Pages:
Jump to: