Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 66. (Read 399136 times)

sr. member
Activity: 854
Merit: 256
December 21, 2017, 08:47:25 AM
Hiçbir mailine cevap alamamama rağmen 8. günde eth hesabıma geçti. Az önce. Twitter'dan attığım mesajlar etkili olmuş olabilir. Paramı çekip siteyi terk edeceğim. Bu düzenle btcturk un yolu yol degil. Koinekse de çok kızdım ama her defasında bir muhatap buldum gerek mesajla gerek telle. Sorun çıkabilir tabiki ama çözmek önemli. Muhatap bulmak önemli. Günde 5 kez karşılıklı yazisiyoruz elin gavuruyla, isler çatır çatır yürüyor. Sizlere Allah sabır versin arkadaşlar.

Kaç haftadır burada gördüğüm tonlarca şikayete rağmen insanların neden hala burayı kullanmaya devam ettiğini anlamıs degildim zaten, siz neden kullanıyordunuz ki, Paribu varken mesela? Ayrıca koineksi altcoinlerden dolayı kullanmayı düşünüyorum bu sıralar, orada ne gibi sorun yaşadınız ki?
member
Activity: 105
Merit: 10
December 21, 2017, 04:53:46 AM
Hiçbir mailine cevap alamamama rağmen 8. günde eth hesabıma geçti. Az önce. Twitter'dan attığım mesajlar etkili olmuş olabilir. Paramı çekip siteyi terk edeceğim. Bu düzenle btcturk un yolu yol degil. Koinekse de çok kızdım ama her defasında bir muhatap buldum gerek mesajla gerek telle. Sorun çıkabilir tabiki ama çözmek önemli. Muhatap bulmak önemli. Günde 5 kez karşılıklı yazisiyoruz elin gavuruyla, isler çatır çatır yürüyor. Sizlere Allah sabır versin arkadaşlar.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
December 21, 2017, 03:31:17 AM
15 gün oldu hala maillere cevap yok. 9 gündür de ethleri hesabıma aktarmadılar. Yazıklar olsun !
member
December 21, 2017, 03:18:37 AM
8 gündür cevap vermiyorlar. Twitter dahil her yere yazıyorum. Tık yok valla. Sosyal mecralarda yazılan onca küfür ve hakarete rağmen kılları kipirdamiyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
December 20, 2017, 09:06:10 PM
Paraları cuzdanlara almanın vakti geldi sanırım, ben bi şansımı deneyeyim.
newbie
Activity: 4
December 20, 2017, 08:14:45 PM
SMS kodu gelmiyor ve size 4 mesaj attim donuste yapmiyorsunuz
Nedir acaba bu? Guvenimizi sarsiyorsunuz
member
December 20, 2017, 02:57:58 PM
ethereum deposit şuan çalışıyor mu acaba ne kadar sürede geçiyor beklemeyelim 6-7 gün boşuna. transfer yapan var mı btcturk e

ben yapıyorum hocam 15 dk da geliyor problem yok çalışırken güzel borsa, nakit çekim bekleme süresi ve ara ara kesintiler dışında önemli sorun yok, biraz daha taze enerji lazım o borsaya. pişman olunacak kadar da berbat değil abartmayalım şimdi.
Güzel ifade etmissiniz Smiley nakit çekim bekleme süresi uzun ve ara ara kesintiler oluyor diyorsunuz ama buna rağmen güzel de diyorsunuz. Bu ara ara kesintilerde kalp krizi geçirecek insanlar var. Binlerce lira kaybedenler var. Benim transfer ettiğim eth 1 haftadır hesabıma gecmedi hala. Hiçbir maile cevap vermiyorlar. Telefonla ulaşamıyoruz. Günde yuzbinlerce lira kazanıyor abartısız. Müşteriye cevap vermiyor günlerce haftalarca. Serefsizlikten başka birşey değil.
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
December 20, 2017, 01:54:32 PM
ethereum deposit şuan çalışıyor mu acaba ne kadar sürede geçiyor beklemeyelim 6-7 gün boşuna. transfer yapan var mı btcturk e

ben yapıyorum hocam 15 dk da geliyor problem yok çalışırken güzel borsa, nakit çekim bekleme süresi ve ara ara kesintiler dışında önemli sorun yok, biraz daha taze enerji lazım o borsaya. pişman olunacak kadar da berbat değil abartmayalım şimdi.
newbie
Activity: 28
December 20, 2017, 10:16:31 AM
member
Activity: 102
December 20, 2017, 03:43:19 AM
btctürk pişmanlıktır 2 hafta olacak neredeyse desteğe cevap yok sanki kapatıp gitmiş adamlar.

Sadece para çekme para yatırma işlemlerine bakıyorlar diğer tüm işlemlere bakmıyorlar destek 0

btcturk pişmanlıktır !!!
newbie
Activity: 42
December 20, 2017, 02:49:54 AM
Piyasaya ilk kez giriş yapayım diyordum, BTCTurk kötü herhalde?

Berbat berbat.
member
Activity: 128
December 20, 2017, 02:09:52 AM
Piyasaya ilk kez giriş yapayım diyordum, BTCTurk kötü herhalde?
member
December 20, 2017, 01:48:48 AM
Bugün 7. gün hala mail atıyorum ama cevap yok. Tiksindirdiler iyice. Leş ötesi bir borsa görünümlü site. Yeni üyelik düşünenler bu yazıları dikkate alsa iyi olur.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
December 19, 2017, 03:40:02 PM
açıkçası bugn benide gerdi btcturkin çökmesi, bu aralar çok sık olmaya başladı, anladık yoğunluk var ama, artık bir çözüm bulsunlar. ilk göz ağrımız alışkanlıklarımız var, kullanıyoruz ama bir yere kadar.

Bugun btcturke  x miktarda bitcoin gonderdim (bu arada x > 1 ) 9 onay olmasina ragmen hesaba gecmedi, aradan 2 saat gecti hesaba gecti. sonra site coktu 2 saat daha gecti. site online  vs vs..  arada neler oldu neler.

suyu isiniyor derken cok mu yaniliyorum ?

ispat isteyene , kayit ettigim tum ss leri gonderebilirim.

legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
December 19, 2017, 03:32:10 PM
konunun ether ile falan alakasi yok

yukarda bahsettigim gibi, suyu isinmaya basladi..

yapacaklari iki sey var, birincisi yeni uyelik kabul etmeyecekler bir sure. (kisacasi ac gozlu olmayacaklar)

ikincisi ise.... 

full member
Activity: 406
Merit: 189
December 19, 2017, 03:21:27 PM
btcturke yakışmayan durumlar bunlar, günaşırı çöküyor, yılların borsası, binance örnek alsınlar adamlar sıfırsan başladılar bir numara oldular. 1 milyon üzerinde kullanıcısı var, bu kadar sorun yaşamıyor adamlar.
 btcturk 1 ether ekledi darmaduman oldu.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
December 19, 2017, 03:16:27 PM
açıkçası bugn benide gerdi btcturkin çökmesi, bu aralar çok sık olmaya başladı, anladık yoğunluk var ama, artık bir çözüm bulsunlar. ilk göz ağrımız alışkanlıklarımız var, kullanıyoruz ama bir yere kadar.
member
December 19, 2017, 02:58:44 PM
Büyük bir çabayla kendilerinden soğutmaya çalışıyorlar. Günlük hacimleri 100.000.000-150 milyon TL ve  komisyondan kazandıklarının haddi yok, hesabı tutulamaz. Hayır ilk değil, bir aydır trafik böyle fakat hala sistem down Embarrassed Ne işlevsellik, ne müşteri hizmetleri, ne de borsa otomasyonu beş para etmez. Elle tutulacak bir yanı yok nereyi tutsan elinde kalıyor. Seminerde bahsetmiştiniz ya; “borsa yazılımını yurt dışına ihraç edeceğiz” diye, lütfen yapmayın. Daha kendiniz optimize edemediniz.
Binde 2 komisyonla günde minimum 200 bin tokatliyor insanları ama müşteri hizmetleri diye birşey yok günlerce cevap yok. Aq çocukları insanı çileden çıkarıyor.
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
December 19, 2017, 02:55:50 PM
Haklısın onaylanmasını bekleyen 5-6 hesap var millet para yatıracak sıra bekliyor 1 haftadır, acil olarak ekip genişlemesi gerekli. 3-5 kişiyi paribuya yönlendirdim mesela, nakit çekimlerinde bazen 2 saat bekletiyorlar bu kafayla zor.
hero member
Activity: 510
Merit: 500
December 19, 2017, 02:26:52 PM
Büyük bir çabayla kendilerinden soğutmaya çalışıyorlar. Günlük hacimleri 100.000.000-150 milyon TL ve  komisyondan kazandıklarının haddi yok, hesabı tutulamaz. Hayır ilk değil, bir aydır trafik böyle fakat hala sistem down Embarrassed Ne işlevsellik, ne müşteri hizmetleri, ne de borsa otomasyonu beş para etmez. Elle tutulacak bir yanı yok nereyi tutsan elinde kalıyor. Seminerde bahsetmiştiniz ya; “borsa yazılımını yurt dışına ihraç edeceğiz” diye, lütfen yapmayın. Daha kendiniz optimize edemediniz.
Pages:
Jump to: