Dün ani yükseliş sırasında Koinim sitesi her zamanki gibi siteyi offline'a alıp emirleri kendi temizlerken, Paribu'da sürekli kesintiler olurken 0 sıkıntı ile hizmet vererek 3-5 kuruşun hesabını değil müşteri devamlılığı hesabı yapmanız sizi seçerek ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anlamamı sağladı.
Zaman zaman sizi de eleştirdim bu başlıkta, ama elinizden geldiğince rakiplerin önünden gitmeye çalışmanızı esgeçmeyelim.
Hiç bir rakibinizde olmayan pump/dump durumlarında yayında kalmanız,
Kaliteli mobil uygulamanız,
Hizmeti durdurduğunuz zorlu süreçte hesapta kalan 5 TL'lik küsürat BTC'yi çekmem için 100 kez mail atmanız,
Haftasonu dahi hizmet veren hızlı destek sisteminiz,
Para yatırma ve çekme işlemlerindeki hızlı tepkileriniz için teşekkür etmek istiyorum.
Peki ya hizmetinizden memnun olmamıza rağmen biz müşterileriniz sizden daha fazla ne bekliyoruz?
+En azından ETH, LTC , ETC , XRP , XMR tarzı global coinleri bünyenize almanızı. Bunu uygulamak için lütfen rakiplerinizin bunu yapıp hacimsel fark yemeyi beklemeyin. İlk adım sizden gelsin bizde trade imizi Bitfinex, Bittrex de değil sizde yapalım...
Umarım dikkate alırsınız..
Merhaba,
Olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederiz ve önerilerinizin ilgili birimlere iletildiğini belirtmek isteriz.
Teşekkürler ve iyi günler dileriz.