Kardeşim, nakitmi daha iyi, bitcoin mi daha iyi ? Onlarıda bir süre gönderirler, sonrasında Bitcoine blockchain engel koydu diye konu açarlar.
Navigo sende milletin kafasını karıştırıp durma bi ya saçma sapan konuşma bi mantıklı düşün ondan sonra yaz şuraya halisakal'ın dediği gibi kaçıcak olsalar bitcoinlerle kaçar adamlar ne bu kızıştırıp duruyon bi garezinmi var adamlara ?
Bir dosta doğru programına daha....
Kardeşim, biraz düşünmeni istiyorum.
Şimdi adamlar, kaçmıcak olsalar, bak kaçmıcak olsalar diyorum, içerideki okadar kişinin keş parasını, hertürlü kıbrıstan çeker gönderirler, bunun yapılabileceğini, daha önceki yorumlarımı okuyup görebilirsinde.Veyada, bir maliyeciye gidipte, onada danışabilirsin bunların burda yaptıkları şey, milleti keriz yerine koymak, türkiyedeki maliyeyi bitcoine karşı müdahale ediyormuşcasına göstererek, prim ve süre kazanmaktan başka birşey değil.
Bir maliyeci şu konuyu görse, bi tarafıyla güler.Okadar maliyeci arkadaşıma gösterdim, danıştım, dedim belki ben yanlış biliyorumdur, ama bu konuyu gören maliyeciler, bitaraflarıyla gülüyorlar.Kerizlenmeyin güzel kardeşim, biraz düşünün.
Bunlar, içeride kalan bir miktar bitcoini daha gönderip, daha sonrasında belki hacklendik, belki onuda demezler bilemiyorum keyfi durumlarına göre artık, ister gönderirler ister göndermezler, belkide hiç açıklama bile yapmazlar.
Şimdiden diyorum, içeride kalan keş paranızı iptal edin, ve bitcoin olarak çekmek için uğraşın.Canınız yanmasın.
Kesinlikte btcTürk fanı değilim, şuan içeride param kalmadı.
Herkes paraların yattığını söylüyor, kesin bilgim yok.
Bu kadar yaygara yaptıktan sonra ne diyeceksin ?