Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 140. (Read 1110009 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
4chan gibi bir sitede paylaşılan analiz gerçek oldu, Facebook bile kripto para piyasasına resmi olarak girmişken halving sonrası 55 bin dolarları konuşmak hayal değil artık.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
9950$ hayırlı olsun
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
37k dan bir akrabaya söylemiştim AL diye. yükselmeye başladıktan sonra her gün konuşuyoruz. düşene kadar herhalde yazmaya devam edecek. ne olacak, satayım mı, burdan alsam mı,  iyice paranoyak sorular soruyor. sakin ol aldıysan sadece izle diyorum adam heyecanlanıyor her artışta. Cheesy

member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Bu günlerde özellikle ustaların sessiz kalması yorum yapmaması benim üzüyor. eminim konuyu takip edenlerde üzülüyordur.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
görünen o ki buralar da dutluk olma yolunda ilerliyor. bitcoin 9500 civarına geldi ama kimseden ses soluk çıkmıyor.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
herkes yine uzun süren durağınlıktan sonra artış artış diyor ama temkinli olmakta da büyük fayda var. piyasa şaşırtmayı hep sever.
jr. member
Activity: 448
ay sonuna doğru olası yükselişi ben de yüksek görüyorum. facebook ve iyice yaklaştığımız bakkt etkisiyle coşabilir piyasa.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Ben ayın 18'i civarı piyasanın yönünün belli olacağını düşünüyorum. Facebook whitepaperını açıklayınca illa ki piyasaya bir katkısı (natural veya yapay) olacaktır. Bu gelişme piyasaya yön vermek için önemli bir basamak.  Hep beraber göreceğiz  Smiley
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
umarım yolun başlangıcına girilmiştir ancak yola girene kadar kısa sürede kendini nasılda toparladı btc usdt veya türevlerinde kalabilmeyi bir öğrenemedik arkadaş.
jr. member
Activity: 350
al sat yapmak için mükemmel fırsatlar yaratıyor bitcoin ama hala yapmadım kendimi tutuyorum. yaparsam kesin terste kalırım ben.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
her ne kadar fazla müdahele edemiyor olsam da tam olarak beklediğim şekilde ilerlemeye devam ediyor. 10 güne kadar roketi ateşlemeye başlar.
member
Activity: 189
Merit: 86
Merhaba;

Bayramda ne olacağını doğru tahmin etmiş olsamda bile bile (Çook fazla votka) terste kaldım. Şu anki market gözlem ve planım “Sitting on your hands”

PS:Bittrex olayı iyi olmadı.

İyi dileklerimle
jr. member
Activity: 462
tezcanlı hareket etmemek gerekir aslında. evet bitcoin iyi bir yol alıyor ama daha yolun çok başlarındayız.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Hadi bakalım pump başladı inşallah devamı gelir

Bu pump değil gibi sadece alım şansı veriyor azcık yine bir düşüş olacak gibi grafikler de de az çok onu gösterse de grafiklere çok inanmıyorum ben. Pump oldumu bundan daha fazlası olur diye düşünüyorum artçı yükseliş var şu anda onu da silkelerler bir süre sonra
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Hadi bakalım pump başladı inşallah devamı gelir
jr. member
bazen sıkıldıkça bu başlıktan rastgele bir sayfa açıyorum genelde ortalardan oluyor bu ve piyasaya olan umudum daha da artıyor nerelerden nerelere geldiğini görmek hatırlamak güzel oluyor. ayrıca geçmişte de bugün olanların olduğunu görmek de ayı sezonunda beni güçlü tutmuştu.
jr. member
Activity: 448
eğer hedef fiyattan çok uzaktaysa buralardan da gayet rahat alım yapılabilir özellikle uzun vade düşünenler.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
7900-8000 bandı altındaki altındai 3.günümüz.buralaar cok kritik.
hala piayasa emin değil ayımız bogamıyız.
ama biraz daha uzun buralarda kalırsa yön aşağı olacaktır.
bu sefer 7600 daki zayıf desteği kırıp geçecegini düşünüyorum ne yazık ki eger bu senaryo gerçekleşirse.
bu durumda 7200 destek olabilr.

En güzel tespit bu olmuş, ''ayımıyız boğamıyız''. Piyasa çok kararsız kaldı. Ben tek seferde boğaya gireceğimize hiç inanmadım. Çift dip yapacak sanki.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
7900-8000 bandı altındaki altındai 3.günümüz.buralaar cok kritik.
hala piayasa emin değil ayımız bogamıyız.
ama biraz daha uzun buralarda kalırsa yön aşağı olacaktır.
bu sefer 7600 daki zayıf desteği kırıp geçecegini düşünüyorum ne yazık ki eger bu senaryo gerçekleşirse.
bu durumda 7200 destek olabilr.
jr. member
bu aralar al sat yapanlar için izlemeye almak daha doğru olacaktır malum en durgun çeyreğe girdik ve etkisini gösterdi bile.
Jump to: