Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 135. (Read 1109313 times)

jr. member
Activity: 448
Merit: 2
valla bu aralar btc kendi çalıp kendi oynuyor. altlar da güzel güzel izliyor olup bitenleri. ay sonuna doğru yeniden 10k seviyesine düşer.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
20 bin doların bu seferki tepe noktası olacağını çok düşünmüyorum ben. daha yukarıları görecektir bu boğada.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Bitcoin geçtiğimiz son iki ayda harika al sat fırsatları verdi özellikle 9 k yı 3 kere gördü ve 12 yi yine 3 kere gördü 1 bitcoin ile 9 12 arası al sat yapan biri 3 hamlede yaklaşık 0.9 bitcoin kar yapmıştır.
full member
Activity: 457
Merit: 101
Tahminim kasım ayına kadar BTC 15bin dolar sonra 20 yirbin dolara gider. Ondan sonra altcoinlerden yükselişi başlayacak ama uzun sürer mi ? Onu o zaman geldiğinde bakarız
jr. member
Activity: 350
son 1,5 ayda döndü dolaştı inip çıkıp olduğu yerde kaldı btc. beklentilerin şimdilik hala uzağında olsa da iyi bir seviyede.
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
9-11 civarında uzun süre kalacakmış gibi yapıyorum ben hesabımı kitabımı. üstüne çıkarsa zaten sorun yok altına da düşeceğini sanmam.
jr. member
Activity: 406
altların neyi beklediği çok açık değil mi aslında. bitcoin yeterli doygunluğa erişmeden nasıl bir eylem beklenebilir ki altlardan.
jr. member
Activity: 322
bu yaşanan düşüşleri de fırsat olarak görecek olanlar vardır illa ki. ki ben de onlardan birisiyim ama çekiniyorum.
jr. member
bitcoin bu seviyelerde sanırım sonbahara kadar takılacaktır. kasımdan önce bir ralli beklentisinde olmamakta fayda var.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Altlar neyi bekliyor hâlâ anlamadım yani  düşünce düşüyor çıkınca yine düşüyor böyle bir sezon  daha önce yaşandı mi bilmiyorum iki yıla yakın zamandır her şey düşüyor

Ben 2016 dan beri piyasadym
Altların büyük bölümü küçük yatırımcının elinde diye düşünüyorum ben. Bu da yükselmesinin önündeki en büyük engel. Oysa bitcoini silkeleye silkeleye almışlardı insanların elinden.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Altlar neyi bekliyor hâlâ anlamadım yani  düşünce düşüyor çıkınca yine düşüyor böyle bir sezon  daha önce yaşandı mi bilmiyorum iki yıla yakın zamandır her şey düşüyor

Ben 2016 dan beri piyasadym
member
Activity: 574
Merit: 55
8000k dolar seviyelerini kısa vadede göreceğini düşünüyorum açıkçası. (1 ay gibi) Sonrasında tekrardan yukarı ivme kazanması halinde Ath bile getirebilir. 3k'dan 4k'dan alım yapmayan adamlar hafif hafif piyasaya dönmeye başladılar, çok uzun değil 5-6 ay içerisinde bu yeni yapılan girişlerle birlikte bakalım boğayı getirebilecekler mi?
jr. member
Activity: 476
bitcoinin yönünü eminim bitcoin bile bilmiyordur şu an. 3 bin dolarlık bir makasta sallanıp duruyor.
jr. member
Activity: 462
bir gün önce beş dakikada 600 dolar artışını gözlerimle görünce bir şok olmuştum. btc için asla dememek lazım.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1727
Be A Hope
Btc sabahtan beri iyi gidiyordu. Binance yaptığı gelişmelerle bitcoine'de boğa getiriyor. Ama daha fazla desteğe ihtiyaç var gibi görünüyor. Libraya gelen resmi eleştiriler işi boktan bir hale sokuyor ve btc yi etkiliyor.
jr. member
Activity: 322
sert düşüp sert yükseliyor bitcoin ki aktif işlemler yapanları çok kötü terste bırakabilir bu durum.
jr. member
Activity: 420
2017 yazıydı sanırım o zamanlarda da buna benzer hareketler oluyordu. umarım bu benzerlik devam eder de sonu 2017 gibi olur.
jr. member
millet ağladı ağladı ağladı sonunda düşürdü bitcoini 9500 dolara. umarım daha da aşağıya düşmez bitcoin burada.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Bugün müthiş hareketli ve stresli geçti bir çok kişi malesef %10 gibi kayıp yaşadı portföyünden umarım kısa sürede toparlar btc yoksa 2018 gibi zarar furyası başlar.
copper member
Activity: 56
Merit: 69
Libra nedeniyle BTC dump yedi, canlı yayını izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz

Live: Senate addresses Facebook's Libra cryptocurrency and data privacy
Jump to: