Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 135. (Read 1110009 times)

member
Activity: 189
Merit: 86
Merhaba;

Piyasanın tadı yok, day job hala nr.1. Yeni bitmex davası (Denetimi olmayan bir piyasada çok saçma, rakam gerçek üstü) SEC'in JP Morgan'ın altın piyasası manipülasyonunda iş üstü yakalanmasına rağmen BTC ETF ile ilgili saçma/anlamsız tavrı devam ederken ve...Son "Bull run"ın tekrar edemeyeceği ile ilgili destekli bir tezim var (Bitoneeeeect!!!, BTC ödeme karşılığı yapılan bireysel ve global saldırılar, global balina mevsimleri, btc balina savaşları, yeni gelenler, vs. vs.) Yarılanma en fazla birşeylere mazret olur, yada birileri malzeme olur. Bunlar nedeni ile yakın zamanda düşüş beklerim ama yükseliş olursada şüphe ederim. DYOR. YTD.

P/s: Askerlerimize başarılar dilerim, çapsız tak-şak paşalara değil.

İyi dileklerimle
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
korkulan olmadı bitcoin 8 bin dolardan çok fazla aşağıya sarkmadı ve hemen toparladı. yakın zamanda da tekrar düşmez gibi.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Bu yıl sonuna kadar BTCde kayda değer bir artış bekliyorum bunun yanında türk lirasının da son 2 gündür değer kaybedeceği kesinleşti. Ben BTC/TRY paritesinde bu yıl sonunda bir rekor bekliyorum. Bu kadar oynak 2 parite birleşince bu fiyat değişikleri borsalara da yansıyacaktır 2 bin liraya kadar arbitraj fırsatı verebilir
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
8k yı bir türlü aşamadı. hep 8200civarına gelip ordan 8e geri salıyor 7800 gibi dip yapıp tekrar 8 üstüne atıyor. bu durumun cok uzun süreceğini sanmam ya yukarı ya aşağı tekrar kıracaktır. içimden bir ses tekrar aşağı salacağı yönünde. Umarım yanılıyorumdur.
jr. member
altı bin dolar civarlarına düşeceğine çok fazla ihtimal vermiyorum ben. orayı bekleyenler hayal kırıklığı yaşayabilir.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Çoğunluk 3k altı beklerken 13k üstünü gördü, şimdide 6k bekleniyor hadi hayırlısı...

8100 dolarlarda bir süredir dolanıyor btc ama pek güvende vermiyor yatırımcısına. Anladığım kadarıyla 8k'nın bir tık altı pisikolojik bir çizgi olmuş durumda. Eğer oraları test ederse 7k'den çökme ihtimali de yüksek. İllalah ettirdi bütün millete çünkü. Hala sabredenlerin sabrı 7k'lı rakamları gördüğümüzde çatlayabilir.

Bu durumda 6 bin telefuz edenlenlerin tahminleri gerçekleşebilir. Yinede btc bu sonuçta kim bilebilir ki yarınını.

şahsen alım için ben de 6k civarlarını bekliyorum. ama bitmex sağolsun iş 1 senedir short ve longları patlatmak üzerine kurulu, genelde herkes bizim gibi düşünüp buralardan shortlarsa bu sefer 6k falan da gelmez, arthur mahvetti piyasayı.
jr. member
Activity: 476
60 bin dolar civarlarının artık büyük bir olaymış gibi görülmemesi bile piyasanın potansiyeini umudunu gösteriyor bizlere.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Çoğunluk 3k altı beklerken 13k üstünü gördü, şimdide 6k bekleniyor hadi hayırlısı...

8100 dolarlarda bir süredir dolanıyor btc ama pek güvende vermiyor yatırımcısına. Anladığım kadarıyla 8k'nın bir tık altı pisikolojik bir çizgi olmuş durumda. Eğer oraları test ederse 7k'den çökme ihtimali de yüksek. İllalah ettirdi bütün millete çünkü. Hala sabredenlerin sabrı 7k'lı rakamları gördüğümüzde çatlayabilir.

Bu durumda 6 bin telefuz edenlenlerin tahminleri gerçekleşebilir. Yinede btc bu sonuçta kim bilebilir ki yarınını.
member
Activity: 202
Merit: 17
jr. member
üç dört bin dolarlar civarına ineceğine çok da fazla imkan ihtimal vermiyorum açıkçası ben. geçmişte kaldı onlar.
sr. member
Activity: 546
Merit: 256
bence buralardan aşağı şelale yapacak. 3-4 binlere gelene kadar bekleyeceğim, düşmezse de sağlık olsun. hala girmek için hiçbir mantıklı neden yok 2017 balonunu sindirmedi daha piyasa, 2014'de de birebir aynısı oldu. "elumize verduler". gerçi son 1 senedir hiç takip etmiyorum, referans alınacak kadar bilgi birikimim yok.

hislerle konuşursak sanki şöyle 2500-4000 civarlarında bi taban yaratıp sonra tarihe geçme yolunda ilerleyebilir gibi geliyor.
jr. member
yatış pozisyonuna geçmiş gibi duruyor bitcoin. sekiz bini taban yaptı takılıyor oralarda şimdilik. umarım bir süre daha durur da yatırım yaparım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Merhaba;

Dün 1000$ civarı yeşil dildo görmeyi bekledim, gelmedi. Birşeyi mi kaçırdım diye gelip bir bakayım dedim...in, cin top oynuyor burada. Pes etmeyin bu kadar. Yeni giriş noktam 7500$'dür. YTD & DYOR

İyi dileklerimle

hocam bir ara can erik vardı eski üyelerden o sen misin?  baya 1-2 senedir hatırlıyorum o arkadaşı sonra yok oldu gitti forumdan.
Merhaba;

O benim. Eski hesap script'e takıldı, geri almak için email göndermek ötesinde çabam olmadı. "Neden" diye soranları kalabalık bir grup destekli/desteksiz aşağılıyor.

İyi dileklerimle

Evveet ben de hatırlıyorum
düzeyli, net, bildiğini söyleyen bir üyedir CanErik
Umarım hesabınızı geri alırsınız hocam
member
Merhaba;

Dün 1000$ civarı yeşil dildo görmeyi bekledim, gelmedi. Birşeyi mi kaçırdım diye gelip bir bakayım dedim...in, cin top oynuyor burada. Pes etmeyin bu kadar. Yeni giriş noktam 7500$'dür. YTD & DYOR

İyi dileklerimle

hocam bir ara can erik vardı eski üyelerden o sen misin?  baya 1-2 senedir hatırlıyorum o arkadaşı sonra yok oldu gitti forumdan.
Merhaba;

O benim. Eski hesap script'e takıldı, geri almak için email göndermek ötesinde çabam olmadı. "Neden" diye soranları kalabalık bir grup destekli/desteksiz aşağılıyor.

İyi dileklerimle
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Merhaba;

İyi dileklerimle

member
Merhaba;

İyi dileklerimle
jr. member
piyasa sanki daha çok insanların psikolojisini bozmaya yönelik hareketler yapıyor gibi geliyor bana da.
member
Activity: 126
Merit: 53
Haber - Bilgi - Tarih
Bu ara pisikolojisi bozuk piyasanın depresyonda, korkuyor kendine güveni yok.
jr. member
Ben neden düştü bilemem bakkt konusunu da takip etme fırsatım olmadı. Ama balina gibi düşünmeye çalışırsam bakkt kötü sonuçlanacak bir girişim olsaydı fiyatı iyice şişirir bakkt'ı sebep gösterirdim sonra da millet keyif içindeyken satardım. İyi sonuçlanacak bir girişimse fiyatı baskılar düşüş sağlar elimdeki malı arttırır daha da fazla kar ederdim.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Bitcoin son 24 saatte neden bu kadar düşüş yaşıyor olabilir ?

Bakkt'ın açılmasının ilk gününde "fiziksel alımlı" BTC futures hacminin beklenenin altında kalması, "kurumsal yatırımcı Bitcoin için henüz
yeterince iştahlı değil" tarzında bir intiba bıraktı piyasada, fakat ben bunun yeterli sebep olmadığını düşünüyorum, manipülatif hareketler var.

Bakkt'ı ve futures sonuçlarını fırsat bilen bazı spekülatörler aşırı baskı oluşturdular fiyat üzerinde, ucuzdan geri almak için, 7500-8000 seviyesi bana göre Bitcoin yeni ATH'ler yapmadan önceki son dip olabilir.
Jump to: