Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 138. (Read 1109313 times)

full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
11500 bandını zorlanmadan aştı. 13.500'e yelken açtı yiğidim Smiley
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Geç kalmış fiyatlamayı yaşıyoruz ve hala çok gerideyiz. Bitcoin bugün çok daha değerli bir noktada olmalıydı. Yıl sonundan önce 25 bin dolar geçilmiş olacaktır diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Bu konu post kasmalık bir konu değil, ciddi bir konu.

Yani boş mesajlar yerine analizlerinizi paylaşmanızı tercih ederim.

Bunun dışında, 11.139 dolar olarak BTC varlığını kanıtlamış ve eskiden hakkında söylenen cümlelerin teker teker hesabını sormuş durumda, bundan önce kripto paralarla ilgili tanıtımları yasaklayan Facebook bile kendi kripto parasını çıkartırken, Binance Amerikan regülasyonuna uygun US tabanlı borsasını çıkartıyor ve bankalarla anlaşarak Jersey'i açıyorken BTC'nin 55.000 dolara doğru yeni bir yol alacağı bilinen bir gerçek fakat bu kısa vadede fiyatın düşme ihtimali olmadığı anlamına gelmiyor. Teknik analizden biraz anlayan biri şu anki fiyatların çok riskli olduğunu ve yükselmesi için ekstra bir çaba sarfedilmesi gerektiğini biliyor.

BTC Dominance: %59.2

2017'deki ralli başladığında BTC dominance %84'dü, önümüzde daha çok yol olabilir dolayısıyla ya altcoinler daha da düşecek ya da BTC dominance daha da artacak gibi görünüyor.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
bitcoin şu anda öngürülemez hareketler yapıyor hiç öyle grafik falan demek doğru değil. grafikler 15 gün önce de 7 bine inebilir diyordu.
jr. member
Merit: 2
22 haziran yükselişiyle ekonomi başlığı da coşmaya başlamış iyiden iyiye. fakat ben de düzeltme bekleyenlerdenim.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
şu aralar düzeltmeyi yiyor gibi görünüyor sanırım 10 bin dolar bandında oturacak belirli bir süre.
full member
Merit: 129
fallenangel
11500de düzeltme gelmezse 13.000 dolara kadar düzeltme gelecek gibi durmuyor. Ateş ede ede gidiyor. Resmen bir western filmi izletti son birkaç günde.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Ortalik baya hareketli. 11200$ e dokunduk hafiften. Bu aralar bir miktar düzeltme gelmeli ama... Gelsin biraz daha toplamak lazim panikçilerden...
member
Activity: 454
Merit: 37
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
4chan gibi bir sitede paylaşılan analiz gerçek oldu, Facebook bile kripto para piyasasına resmi olarak girmişken halving sonrası 55 bin dolarları konuşmak hayal değil artık.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
9950$ hayırlı olsun
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
37k dan bir akrabaya söylemiştim AL diye. yükselmeye başladıktan sonra her gün konuşuyoruz. düşene kadar herhalde yazmaya devam edecek. ne olacak, satayım mı, burdan alsam mı,  iyice paranoyak sorular soruyor. sakin ol aldıysan sadece izle diyorum adam heyecanlanıyor her artışta. Cheesy

member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Bu günlerde özellikle ustaların sessiz kalması yorum yapmaması benim üzüyor. eminim konuyu takip edenlerde üzülüyordur.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
görünen o ki buralar da dutluk olma yolunda ilerliyor. bitcoin 9500 civarına geldi ama kimseden ses soluk çıkmıyor.
jr. member
herkes yine uzun süren durağınlıktan sonra artış artış diyor ama temkinli olmakta da büyük fayda var. piyasa şaşırtmayı hep sever.
jr. member
Activity: 448
ay sonuna doğru olası yükselişi ben de yüksek görüyorum. facebook ve iyice yaklaştığımız bakkt etkisiyle coşabilir piyasa.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Ben ayın 18'i civarı piyasanın yönünün belli olacağını düşünüyorum. Facebook whitepaperını açıklayınca illa ki piyasaya bir katkısı (natural veya yapay) olacaktır. Bu gelişme piyasaya yön vermek için önemli bir basamak.  Hep beraber göreceğiz  Smiley
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
umarım yolun başlangıcına girilmiştir ancak yola girene kadar kısa sürede kendini nasılda toparladı btc usdt veya türevlerinde kalabilmeyi bir öğrenemedik arkadaş.
jr. member
al sat yapmak için mükemmel fırsatlar yaratıyor bitcoin ama hala yapmadım kendimi tutuyorum. yaparsam kesin terste kalırım ben.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
her ne kadar fazla müdahele edemiyor olsam da tam olarak beklediğim şekilde ilerlemeye devam ediyor. 10 güne kadar roketi ateşlemeye başlar.
Jump to: