grafikte çöküş görmüyorum 22 gündür yeterince bekledi 8000 dolar başlıkları büyük çöküş reklamları yapanların ağzının payını verdi, alın size manipülasyon cin olmadan şeytan çarpanlar nerede kayıp. şimdi yeni ath gelecek ardından geri çekilme %30 oranında olur altcoinler ise %500 oranında geri çekilme yaşayacak bitcoin 1 düşerken onlar 10 düşecek. Altcoinler Eylül ayı fiyatlarına geri dönecekler bu seviyeden altcoin alanlar dikkat etsin pimi çekilmiş bombayı elinde tutuyorlar herkesin tercihi kendine. See you again forum şimdi kralın dönüşü başladı Bitcoin şova hazır sizde hazır olun.
Canım kardeşim karını alanın çıkması kadar normal bir durum yok diye yazmış zaten bir arkadaş. Ben de şimdi üstteki yazıyı yazdığımdan bu zamana takip ettiğim grafiği burada paylaşacağım.
2 numara bir önceki direnç. Beklenen buradan destek bulması. Bulamamış.
1 numara bir önceki direnç. Beklenen buradan destek bulması. Bekleniyor bakalım ne olacak.
Bu 4 saatlik grafik. Peki ben neden 20.000'i görmeden tekrar sarkar demişim? Daha büyük resme bakarsan 17.230 gibi bir direnç daha var ki oradan döndü zaten. Yani mantıklı olan zaten 17.230'u geçemeyen BTC neden güven versin ortada çok büyük bir medya etkisi veya güzel bir haber yokken.
Bunlara ek olarak zaten dikine bir yükseliş yok. Sağlıklı da olmaz. Ayrıca grafik denilen şey alıcılarla satıcıların psikolojisini görüntüye dökmektir. Yani grafiksiz gidersen sen 17.200'den BTC alırsın. Grafikle giden kademeli olarak önce 2 numaradan sonra 1 numaradan alır ki buradan dönerse kar yapsın.
Yorum yaparken insanların da bu yorumu okuduğunu ve para ile yatırım yaptığını unutmamak gerekiyor. En azından kesin konuşmayıp ben böyle düşünüyorum dersen insanlar fikrini söylüyor ben öyle düşünmüyorum der.
Söyleyeceklerim bu kadar.
EDİT:
neden bu normal bir düşüş değil? dirençten dönüp desteğe kadar gevşemesi kadar normal bir düşüş olamaz.
ya grafik çizmeden, okumadan konuşuyorsunuz ya başka bir şey var. yazdığınız mesajlardaki amacınızı anlayamıyorum.
başkasının ipiyle kuyuya inen kendi çıkmasını bilmeli, öyle değil mi?
nedensiz yere birden sert bir şekilde %15 ve üstü düşerse anormal olur. direnç destek fln işleri boş işler kripto paralarda grafik çizenlere itimat edilmemesi taraftarıyım. bu kadar kolay manipüle edilebilen bir piyasada grafik ile iş yapılmaz. zaten hep patlıyor grafik atanlar
@OrtaDirek sen de bir göz at istersen.