Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 740. (Read 1110369 times)

member
Activity: 68
Merit: 10
290 / 1800 bandında neler olacak bakalım. huobi 1800'ü görmeliydi aslında ama direniyor, piyasanın gerisinde şu an.
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
$287.55 adim adim hedefine dogru gidiyoruz, son bir bucuk ayin en yuksek seviyesine ciktik, devami gelecek gibi gorunuyor, btcturk yine cok cok asagilarda kalmis..
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Yine fırladık ..
Düşüşü sert olmasın da Smiley
işte yapma bunu zaten elim sell e gidip duruyor olcayto da gelir şimdi sen satma diye Cheesy
hero member
Activity: 938
Yine fırladık ..
Düşüşü sert olmasın da Smiley
hero member
Activity: 625
Merit: 500
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
 Buda brezilya ve türkiye borsaları arasında ki benzerliği gösteren bir grafik. İnsanların alım satım düşüncelerinin birbirine benzediğini gösteriyor gibi.

hero member
NASDAQ S&P500 ile Bitcoin grafiğini karşılaştırmış. İnanılmaz benzerlik var.

http://www.forbes.com/sites/valleyvoices/2015/03/09/is-the-sp-500-bitcoins-crystal-ball/

hero member
Activity: 840
evet tekrar 285 dolar seviyelerini gorduk, su an ortada herhangi bir olumsuzluk da yok, teknik iyi gidiyor, tum cikisi destekliyor, artislar pump seklinde degilde, emin emin oluyor artik,

cikiyor yeni bir seviyeyi yeni bir dip yapiyor, sonra tekrar cikiyor sakin sakin.. uzun vadeli bir yolculuk olacak bu sefer ki cikis.
full member
Activity: 190
Merit: 100
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Bitcoin Investment Trust yani GBTC açılana kadar böyle gidicek arkadaşlar. Açıldığında 300 üzeri görücektir tahminim. O zamana kadar düşüş olucağını sanmıyorum.

ne zaman açılacakmış
legendary
Spekülasyon bundan daha iyi anlatılamazdı  Grin
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Hahaha çok iyi  Grin
hero member
hero member
Bitcoin Investment Trust yani GBTC açılana kadar böyle gidicek arkadaşlar. Açıldığında 300 üzeri görücektir tahminim. O zamana kadar düşüş olucağını sanmıyorum.

full member
Activity: 141
Ben de yukarı gideceğini düşünüyorum ama şu an satıştayım düşerse aşağıdan almayı deneyeceğim. Doların düşüşü işi biraz bozuyor açıkçası..

Dolar düşmüyor ki 2.62 den 2.57 ye düştü simdi 2.60 a yükseldi tekrar.Düşse dahi %1-2 anca değer kaybeder btc ye yansıması 10tl yi bulmaz.

Btcturk şu an 710 btc-e fiyatı düz hesapla 725.. Dolardan kaynaklı 10tl düşüş olsa btce tamamen geberir 700 altına düşer Smiley Ancak dolar yükselse ve btc de yükselse btcturk daha yukarı çıkmıyor. Btc kritik eşikte aşağısı ve yukarısı net değil. Ben yükselir diye düşünüyorum ama kısa vadede nereye gider emin değilim. Dolayısıyla bir sürü risk var benim için. Tabi bugüne kadar kazandım 350usd den itibaren düşüşteki zararları da neredeyse çıkardım. Dolayısıyla artık riskli işlem yapmıyorum. Bu sebeple satıştayım ve çoğunu sattım.

Şunu da ekleyeyim yaptığım işlemler uzun vadeli değil baktım durum değişti sattıklarımı alıyorum yeniden. Yani yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir Smiley
legendary
Ben de yukarı gideceğini düşünüyorum ama şu an satıştayım düşerse aşağıdan almayı deneyeceğim. Doların düşüşü işi biraz bozuyor açıkçası..

Dolar düşmüyor ki 2.62 den 2.57 ye düştü simdi 2.60 a yükseldi tekrar.Düşse dahi %1-2 anca değer kaybeder btc ye yansıması 10tl yi bulmaz.
full member
Activity: 141
legendary
280 direnci yine zorlanmaya başladı. Bu sefer kırarsa 300'e rahat gideriz . Ben üst oynuyorum Smiley

Katılıyorum ,1800 yuan geçtiği gibi ciddi ivme kazanır.
legendary
280 direnci yine zorlanmaya başladı. Bu sefer kırarsa 300'e rahat gideriz . Ben üst oynuyorum Smiley
sr. member
Activity: 328
Merit: 250
Yine sıkışıp kaldı aşağı kırabilir ben ocakta aldıklarımı satıyorum.
Jump to: