Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 797. (Read 1109549 times)

hero member
Activity: 840
Merit: 1000
ha bir de not duselim

BTC-e 274.516
Bitfinex 268.19
Huobi 262.90/1644
hero member
hafif bir toparlanma basladi gibi , btc-e esliginde, bakalim piyasa btc-e yi takip edebilecek mi?

btc-e ne ya borsa mı o,kim takar btc-e yi  Grin

btc-e ilk zamanlarin borsasidir, ve botlarin en yogun olarak kullanildigi borsadir. bu acidan btc-e deki her hareket teknik acidan spekulatorler icin belirleyici olmustur..

gecmis zamanlarda, tum borsalar yerinde sayarken, btc-e deki sert dususleri, hemen takip etmistir huobi gibi yuksek hacimli borsalar.. tersi de gecerlidir..

ayrica, btc-e de islem hacmi huobinin 20 de 1 i olmasina ragmen, islem adedi olarak, huobinin 2 katidir, bu da botlarin ne kadar aktif oldugunun gostergesidir.
legendary
Activity: 1484
hafif bir toparlanma basladi gibi , btc-e esliginde, bakalim piyasa btc-e yi takip edebilecek mi?

btc-e ne ya borsa mı o,kim takar btc-e yi  Grin
hero member
legendary
Activity: 1484
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
260$ gördük BTC-E'de 

Bitcoinin başladığı günlere geri döneceğiz demek ki bu gidişle Cheesy
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
panik alımı bekleyenler, biraz fazla iyimser sanırım. bitcoin'in tek bir trendi vardır, o da düşüş..
newbie
Activity: 38
Merit: 0
bana da iyice silkeleme gibi geliyor, yukarilara bakiyorum, satista kimse yok, hepsi aktif satis pasife dogru, pasif duvarda kirilinca, tepetaklak oldu hepsi..

tepkisi de ayni olacak.. yazin bu dedigimi..

Çok iyimser olabilir miyiz acaba?

ne kadar cok duserse, cikis da o derece sert olacaktir.. borsacilarin deyimiyle, "dead cat bounce" durumu

Geçen bayram sırasında da buralara bakınıyordum da hatırlayıverdim.

hero member
panik satisinin oldugu her yerde, panik alimi da baslayacaktir.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Hareketli günleri özlemişiz. Smiley

bence de  özlemişim bu hareketi benim için bitcoin demek iniş çıkış demek 
ve öngörülemez fiyat hareketleri😀 zevkle izliyorum
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
Hareketli günleri özlemişiz. Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Gene ortam karışmış ama bence birkaç gün sonra tekrar 300 seviyesine geri çıkar.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Bu fiyatlara kim neden satar yahu akıl alır gibi değil.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
262 den döndü sakin  Cheesy
hero member
yurtdisinda 50$ duserken, btcturk 160 TL civarinda dusus kaydetmis, haftasonu denk gelmesi ve islem hacminin dusuklugu bunda etken tabii
sr. member
Activity: 266
Merit: 250

Şu caps'i boşuna paylaşmadım Grin

Şafak sabah 5 sularında olur desek 12-13 saat sonra rebound göreceğiz gençler Grin
newbie
Activity: 38
Merit: 0
150$'dan elinizdeki tüm coinleri alabilirim.

Smiley Hahah

İyi teklif. Ben biraz düşüneyim
hero member
btcturk fiyati piyasanin altina dusmus ilk defa, yarin bankalar acilinca toparlanacaktir.
full member
Activity: 141
Merit: 100
Btcturkun haftasonlaırda çalışması lazım ve bi zahmet birkaç bankadan daha hesap açması lazım. Fİyat 600 oldu hesapta para yok aç kedi gibi bakıyorum Smiley Pazartesiye kadar yükselmez inşallah. Ha eldeki btclerden monte olan oldu onu zaten hesaba katmıyoruz Smiley
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
150$'dan elinizdeki tüm coinleri alabilirim.
Jump to: