Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 794. (Read 1110306 times)

EFS
staff
Activity: 3976
Merit: 2260
Crypto Swap Exchange
140$'a kadar yolu var.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
düşsün düşsün biraz daha düşsünde biraz daha alalım  Cheesy
full member
Activity: 133
Merit: 100
Ayrıca piyasadaki bitcoinler git gide azalacaktır kayıplar olacak vs. vs. ki gün geçtikçe mining zorlaşıyor. Şuan en önemli şey bitcoinin kullanımının artması o olmadan bitcoin bir işe yaramaz. Ne bileyim belki banka kartları gibi vs. kullanıma başlanırsa işler ciddi ciddi değişebilir.
full member

Kimse Bitcoin'i öldüremeyecek! Bu düşüşler samimi olmayanları, bitcoine inanmayanları aramızdan çıkartmak için. Ben bitcoine inanıyorum ve geleceği sabırsızlıkla bekliyorum.
bende senin gibi düşünüyordum fakat 1000 tl zarardayım şuan
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

Kimse Bitcoin'i öldüremeyecek! Bu düşüşler samimi olmayanları, bitcoine inanmayanları aramızdan çıkartmak için. Ben bitcoine inanıyorum ve geleceği sabırsızlıkla bekliyorum.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Her sabah bir şokla uyanıyorum Embarrassed
full member
Neler oluyor böyle yaaaa..
full member
Activity: 141
eğer $200 kadar düşerse yüklü miktarda alım yapıcam Smiley

Al dostum al nasılsa sende 100usdden satacaksın al.. Bol bol al hemde amma düşükten aldım harika bir işlem yaptım diyede kendine bir şeyler ısmarla çünkü elindeki tek kar bu olacak bir süre sonra ne demek istediğimi anlayacaksın Smiley al ne olursan ol gene al mesajları okuyan cyripto meraklılarına sesleniyorum gelin arkadaşlar ponziye gelin, sistem sizi kollarını açmış bekliyor sizi kucaklamak istiyor sistem..
newbie
Activity: 21
Merit: 0
Bitcoin ölüme sürükleniyor, kısa zaman içerisinde çok kötü miktarlara düşecek. Üzerinden 1-2 ay geçtikten sonra tekrar bir atağa kalkacak. Fakat kesinlikle o atak büyük olmayacak. 100-150 TL civarın düşecek diye tahmin ediyorum belki daha aza
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
btc-e 230 usd yi görmüş fırtınalı bir gece olmuş yine ve fırtına durmuş  gibi değil dahada düşecek gibi
full member
Activity: 221
eğer $200 kadar düşerse yüklü miktarda alım yapıcam Smiley
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
yazik cok yazik,

243$ dan islem goruyoruz artik.. 250 duvari da yikildi..

cin huobide basladi satis dalgasi, herkesi yataginda yakaladi..
newbie
Activity: 13
250 de eridi gidiyor.
hero member
son 24 aya baktigimiz zaman, son bir kac ayda, son 2 senedeki icerisinde olan dalgalanmadan daha fazlasi olmaya basladi son zamanlarda.. dalgalanma diyince de yukari algilamayin, surekli asagiya dogru dalgalaniyor son zamanlarda, yuksekten alanlarin allah yardimcisi olsun..
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
248.5 i gördük BTC-E de. sonraki durak 200 galiba bu gidişle  Smiley
hero member
HACIMLI satisla bir daha 1590 yuani gosterdiler,

1590 yuan turkce meali =  592 lira

sabaha kadar izleyecegiz anlasilan..
hero member
1590 yuani gorduk biraz evvel
hero member
turkiyenin saatlerin cine ayarlamak lazim, yine ne oluyorsa basiyorlar asagiya.
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
Birisi büyük bir farm için pusuda bekliyormuş sanırım, zorluk değişti anda açtı mining cihazlarını Smiley

https://blockchain.info/charts/hash-rate
newbie
Activity: 13
45 Ph/s güce sahip. zorluk seviyesi etkilenir diye düşünüyorum. fiat da bundan nasibini alabilir.
Jump to: