Pages:
Author

Topic: Bu hafta BTC pump yiyecek, altlar daha da eriyecek!! - page 3. (Read 664 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 2
başlığa göre konuşacak olursak şimdi bitcoin alıp  ordan edilen karla altcoine geçip boğa beklemek eşittir zenginlik.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
altlar daha ne kadar düşebilir bilemiyorum ico fiyatının onda biri olan bir sürü proje var. küçük yatırımcılardan çok fonlar dumplıyor bana sorarsanız. fonların fazla el atamadığı altcoinler biraz daha iyi durumda.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
altların bu seviyeden daha fazla düşeceğini sanmıyorum. eğer btc pump yerse altcoinler artık onu takip etmeye başlarlar. dibin dibine girdiler nerdeyse.
member
Activity: 228
Merit: 10
İnsanların emekleriyle ekmeğiyle oynuyorsunuz resmen. Altcoinler düşmüş bende çoğunlukla altcoindeyim, yarıyarıya eridik ama neye göre. Şayet şu an altcoinlerimden çıkıp btc ye geçersem. Hadi geçtikten sonra bozdurduğum altcoinler yükselmeye başlarsa ne olacak.

Sakın ola bunlara kanıpta zarar edip çıkmayın altcoinler. Ne zaman bilinmez ama er geç mutlaka en kötü aldığınız fiyatları görecektir altcoinler.

Sabır, sabır, sabır.. Sabredersek mutlaka kazanacağız er geç. Bitcoin en fazla buradan 5x yapsa, altcoinler 30x  50x yapıyor boğada..

Hem zaten büyük balinaların istediği de bu. Düşürebildikleri kadar düşürüp dipten topluyorlar.
newbie
Activity: 294
Merit: 0
bence o kadar da karamsar olmamak gerekiyor, zira bu kadar kolay değil bu işler bence yeteri kadar düştü
full member
Activity: 392
Merit: 101
bu piyasaya kimsenin güveni kalmadı gibi.yeni girecek yatırımcıda artık korkuyor.insanlar panikliyor bu piyasaya girince direk.durmadan dump yiyor.o yüzden daha btc kolay pump yemez gibi.

valla berat albayrağın çıkıp artık bitcoine güven kalmadı demesi gerekiyor heralde,  bence bitcoin 1-2 sene yatay seyreder ardından yükselir
full member
Merit: 102
bu piyasaya kimsenin güveni kalmadı gibi.yeni girecek yatırımcıda artık korkuyor.insanlar panikliyor bu piyasaya girince direk.durmadan dump yiyor.o yüzden daha btc kolay pump yemez gibi.
full member
Activity: 336
Merit: 100
piyasa gerçekten çok kötü, evet neredeyse tüm koinler düşüyor, bence bir şekilde toparlanması lazım piyasanın
member
Activity: 61
btc  inşallah pump yer hocam, valla çünkü o da çok zor dayanıyor gibi
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
Bu kadar emin konuşmamak lazım, hiç kimsenin hayal bile etmediği fiyatları gördü Bitcoin hem de kısa bir süre içinde. Borca morca girip bu işe girenler için durum vahim olabilir ancak param gitse de bir şey olmaz deyip girenler iyi kazanç elde edeceklerini düşünüyorum. Bu durumda sabretmekten başka çare yok çünkü.
full member
Activity: 392
Merit: 107
nerden biliyosunuz? öngörünüzün dayanağı nedir. bitcoinin veya altcoinlerin ne zaman ne yapacağını asla kestiremezsiniz. kimi grafiklere bakıp yorum yapıyor, kimi haberleri takaip edip konuşuyor. kimi ayrıntılı istatistikler çıkarıyor falan da filan. herkes kendine göre bir yöntem bulmuş tahminlerde bulunuyor işte. ama nedense kime sorsanız zararda. iyi de kardeşim herkes bu kadar zarar ediyorsa kim kazanıyor. tabiki balinalar. bu margin işlemleri had safhaya ulaştığından beri bu piyasa hayır mayır görmedi. piyasa içler acısı ama bitmexte 1 milyon btc işlem hacmi dönüyor. umarım anlatabilmişimdir.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
bu piyasada ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor lakin hala zor dönemler yaşıyoruz umarım bir an önce toparlar artık akışına bıraktım herşeyi
newbie
Activity: 37
Merit: 0
Satmıyrem ula satmıyrem işte  Wink
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
Arkadaşlar BTC'de pump zamanı geldi. Tekrardan 7binlere ulaşacaktır. Her zamanki gibi BTC pump yediğinde altlar kat be kat eriyor.

*** BTC pump yer alt erir, BTC düşer altlar yine erir. Bu iş kasıma kadar böyle....

Daha önce 1500 kere dedim yine diyorum. Altlar da hodl devri kapandı. Zarardayız nereye satıyoruz demeyin satın. Daha da düşecek.

Yükseliş trendinde tekrar almak ümidiyle...

Dedi ama olmadi, Iste turk twitter fenomenleride aynen bu sekilde salliyorlar ama tutmuyor. Cheesy
member
Merit: 42
buradaki paylaşıma tamamen katılıyorum, btc pump yer düşer dump yapar düşer aynen katılıyorum kasım ayı noktasında da düşüncelerim paylaşım ile aynı bakalım.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Söylediğiniz söz hiç mantıklı değil, altlarda olup neredeyse aldığı noktadan yüzde 70 zarar etmiş insanlara satın dahada düşecek diyorsun, ne kadar mantıklı söylemiş olduğun, şunu da unutma ki balinalar ters hareketleri severler, ne zaman altcoinler öldü diye herkesin genel kanaati oluştuğunda dipten toplayıp boğa sezonunu getirebilirler, o yüzden çok kesin konuşma.
jr. member
Activity: 224
herkesin görüşüne elbette saygılı olmalıyız ama arkadaşlar kesin konuşmayalım ve kim bekliyorsa beklemiyorsa no kimseyi ilgilendirmez fikrimizi söyleriz  öznel bir biçimde sebebini söylyerek olsa daha güzel olur karşı taraf aksini söyleyebilir kimsenin kalp kırmasına yada uslup bozukluğuna gerek yok
jr. member
bu zaten her zaman bilinen bir şey oldu fakat bitcoinin pump yiyeceğini nereden biliyorsun bunu açıkla da herkes kazansın.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
hangi fal türünü uyguluyorsunuz? Grin
hero member
Activity: 756
Merit: 500
bitcoin dominanceye göre mi konuşuyorsunuz acaba? çünkü ona göre bu sıralar herkesin bir boğa beklentisi var da o yüzden merak ettim.
Pages:
Jump to: