Pages:
Author

Topic: Bu hafta BTC pump yiyecek, altlar daha da eriyecek!! - page 5. (Read 664 times)

member
Activity: 238
Merit: 14
maşallah aralık değil kesin tarihler rakamlar vermişsiniz.forumumuzda ne kadar çok kahinimiz var forumda ne güzel.

Benimde yazmam lazım bu konu hakkında. Evet BTC çok yakında dev bir giriş ile yükselecek ve biz kahin arkadaşlara bu pastadan pay almak düşecek. Payımızı alacağız ve 100 dolar civarı kazancımızı alıp kıçımızı kurtardık diye sevineceğiz.

Teşekkür ederim.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
maşallah aralık değil kesin tarihler rakamlar vermişsiniz.forumumuzda ne kadar çok kahinimiz var forumda ne güzel.
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
Arkadaşlar BTC'de pump zamanı geldi. Tekrardan 7binlere ulaşacaktır. Her zamanki gibi BTC pump yediğinde altlar kat be kat eriyor.

*** BTC pump yer alt erir, BTC düşer altlar yine erir. Bu iş kasıma kadar böyle....

Daha önce 1500 kere dedim yine diyorum. Altlar da hodl devri kapandı. Zarardayız nereye satıyoruz demeyin satın. Daha da düşecek.

Yükseliş trendinde tekrar almak ümidiyle...

Stoshi geldi beyler 10$ lık btc aldı reklam yapıyor 7kda satacak Smiley
jr. member
Activity: 32
Merit: 1
Arkadaşlar BTC'de pump zamanı geldi. Tekrardan 7binlere ulaşacaktır. Her zamanki gibi BTC pump yediğinde altlar kat be kat eriyor.

*** BTC pump yer alt erir, BTC düşer altlar yine erir. Bu iş kasıma kadar böyle....

Daha önce 1500 kere dedim yine diyorum. Altlar da hodl devri kapandı. Zarardayız nereye satıyoruz demeyin satın. Daha da düşecek.

Yükseliş trendinde tekrar almak ümidiyle...
Pages:
Jump to: