Pages:
Author

Topic: Bu hafta BTC pump yiyecek, altlar daha da eriyecek!! - page 4. (Read 664 times)

jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Btc pump yerse altlarda ona göre yükseliyor benim şimdiye kadar gördüğüm. Yükselirde bizim sepet biraz kendine gelsin.Düşe düşe eridi tükendi artık.
member
Activity: 504
Merit: 12
btc birkaç aydır sürekli bu tür stratejileri uyuglamaya devam ediyor sürekli pump yiyen bir btc var ama buna karşılık da dump yiyen altcoinler de var.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Bu kesin yaşanmıştır ha zamanında btc pump yerken altlarda geliyordu beraberinde o zaman da diyorlardı btc artarken altları sömürücek diye yine türemişler altlar biticek diyenler , kiminin bittiği sandığı yer kiminin yeni başlayıp yükselmesini beklediği yerdir...
member
Activity: 224
Merit: 11
öyle bir şey olacağını pek sanmıyorum da bakalım btc pump yesin isteriz hepimiz ama aksın gitsin bir yerde takılı kalmasın.
member
Activity: 574
Merit: 14
hocam o destek var ya kırıldığında altlar yine eriyecek. hem de ne fenadan. btc yükselirse öyle hızlıca yine altlar erimiyor mu? yapan yapıyor. kriptolarla alakalı anlık haberleri yayınlayan sitelerin feed url sine alarm kuracaksın. anlık takip edeceksin. o arada bitcoine bakıp fiyata etki ediyor mu takip. yaprak kımıldamıyorsa bence iş yok.
member
Activity: 532
Merit: 12
Şu boğa gelse de herkes kurtulsa. Yoksa forumda kahin de çok çıkar. Bir grafik atıp kendisini teknik analizci zanneden de çıkar. Millet birbirine düşüyor. Önüne gelen birşeyler sıkıp duruyor.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
Altcoinler için pump beklemeyin 2020 den önce hergece buzlu bira içip soğuk duş alıp uyuyun.

bunun gibi anası sikilmiş orospu evlatlarına küfür serbest beyler.
forum bunun gibi orospu cocukları ile dolu.
siz kaybedin yeterki bu piçler götlerini siktiririler sabaha kadar zevkten,siz yeterki kaybedin.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Acaba böyle tahminler yapanlar kendileri bu tahminleri ne kadar uyguluyorlar veya ne kadar yatırım ile uyguluyorlar 100TL lik yatırım ile 100 Bin TL lik yatırım arasında dağlar kadar fark olduğundan konum değiştirmek öle kolay olmayacaktır.
member
Activity: 448
Merit: 14
inşallah öyle olmaz ama durum sanki onu gösteriyor gibi.Çok üzüleceğiz gibi ama ben altlardan çıkarsam ve altlar yükselirse çoook büyük zarar etmiş olacağım.o yüzden zaten dibin dibi daha ne kadar düşebilir Sad artık yok olurlar .
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
Bitcoin boğası muhakkak olacak 10 binde sonlanacak olsa bile. Ama o yükselirken altlardan yükseliş beklemeyin daha da düşecek altlar satoshi olarak.
jr. member
Activity: 266
btc de ralli olsun olmasın her türlü altlar düşüyor. btc de pump başlangıcı olduğunu düşünmüyorum. 5800'e geldi oradaki alıcılar satın aldılar ve fiyat yükseldi. önündeki ilk fiyat engelini aşsın bakalım.

emin olun şu anda bitcoin fiyatı yükselse de bulduğumuz açık ile ico sitesi yok borsayı hacklesek diye bekleyen hackerlar var.
full member
Activity: 546
Merit: 100
kesin konuşan arkadaşlar ne yiyip ne içiyorlar acaba kendi ekmeklerine yağ sürmeye çalışıyorlar ama bilmedikleri bir şey var tek akıllı onlar değil.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
7 bine pump mu diyorsun arkadaşım.Btc'nin normal hareketleri bunlar.Bazen 10 dakikada 1000 dolar artıyor.Pump farklı bir şey.BTC arttığında altlarda artar.Altlar Btc çok aşırı arttığında yetişemiyor.BTC dinlenmeye geçtiğinde ayak uyduruyor altcoinler.10k üstüne atarsa pump deriz.Orada tutunursa altcoinlerde o artışa ayak uydurur.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Bu aralar forum çok keyifli oldu. Kafalar güzel piyasa herkesi uçurmuş  Grin
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
Bitcoin grafiğine baktığımda pumplanacağına dair bir emare aramaktan çok bir uçurum kenarı seviyesinin endişesi var 5750 sınırı. Böyle bir endişe verici noktada da bu beklentiyle işleme girmek çok riskli.
newbie
Activity: 57
Merit: 0
anca benim gibi garibanları pumplalar bitcoin.
hedef 1 btc 100$
jr. member
Activity: 32
Naçizane fikir sunduk. Hodl'cular kendini belli etti ve zarar ediyor. Ettiği zararla beraber çirkinleşip çamur atıyor. Çamur atmayı bırakın insanların yorumlarına saygı gösterin.
full member
Activity: 392
Merit: 103
En fazla 7000 e kadar sahte pump ondan sonra 3500 lere kadar hızlı bir düşüş olacağı kanaatindeyim çünkü bitcoin 4-5kları görmeden yükselmez piyasa buna hazırlandı çünkü bi şeyi 40 defa söylersen olur  Grin
member
Activity: 434
Merit: 16
Ben anlamıyorum arkadaş. Sitenin yarısı kahin ve bu kahinleri hepsi newbie hesap açıp post atıyor. Şaka mısınız siz? Amacınız ne sizin? Milleti trollemek mi? Haa yok bu tahmininde çok ciddiysen, ana hesabınla girip yaz. Ama yok götünüzden başınızdan salladığınız için yeni hesap açıyorsunuz. Gına geldi artık sizden ya!
member
Activity: 1011
Merit: 65
Altcoinler için pump beklemeyin 2020 den önce hergece buzlu bira içip soğuk duş alıp uyuyun.
Pages:
Jump to: