Pages:
Author

Topic: Ce mai e bun de minat? - page 11. (Read 43937 times)

sr. member
Activity: 458
Merit: 250
beast at work
March 14, 2014, 05:17:52 AM
@NamunX

- pagina de Getting Started ofera linkurile pt releasurile oficiale de cgminerul/bfgminer care din cate stiu nu suporta Scrypt-Progressive-N
- skinul folosit arata bine
- pe homepage-ul de la hashing.at ar fi mai util daca ai pune o lista cu pool-urile pe care le oferi, ca am obs ca ai mai multe
newbie
Activity: 28
Merit: 0
March 13, 2014, 06:41:58 PM
Exe tot urca se pare ... 0.04 BTC/MH in momentul de fata.
newbie
March 13, 2014, 06:17:49 PM
Incepe sa devina obositoare avalansa asta de monede.
Putine aduc ceva nou, majoritatea se bazeaza pe pump&dump [vigorously]
Sper sa nu le afecteze pe alea "oldies but goldies"....

Asa e ... si majoritatea cu premine, etc.

Cred ca ExeCoin merge cel mai bine in momentul de fata, in jur de 0.034 BTC/MH.

http://exe.hashing.at/index.php?page=statistics&action=pool
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
'All that glitters is not gold'
March 13, 2014, 05:52:12 PM
Incepe sa devina obositoare avalansa asta de monede.
Putine aduc ceva nou, majoritatea se bazeaza pe pump&dump [vigorously]
Sper sa nu le afecteze pe alea "oldies but goldies"....
newbie
March 13, 2014, 04:47:41 PM
Si eu tot ghostcoin minez deocamdata.

In vreo 4 ore se lanseaza DeltaCoin

Iar in vreo 5 ore piCoin

Daca intereseaza pe cineva si e online la ora aia:

http://delta.hashing.at/

http://pi.hashing.at/

Amandoua pool-urile o sa fie gata la lansare.

Oricum ... amandoua monedele au KGW deci nu ar fi vre-un avantaj minatul de la zero.
full member
Activity: 336
Merit: 100
March 13, 2014, 02:55:15 PM
ghostcoin
newbie
Activity: 41
March 13, 2014, 01:44:01 PM
in aceste vremuri "tulburi" voi ce minati? doge/utc/vertcoin? astea par cele mai profitabile pe TL .. eu unu mam mutat pe vertcoin voi?
sr. member
Activity: 444
Merit: 250
Life is a bitch, get used to it...
March 12, 2014, 01:36:52 AM
Airdrop-ul va fi doar o tentativa de a "spala" niste bani. Am o presimtire ca dev-ul va descarca "torba" pe cateva exchange-uri Smiley
full member
March 11, 2014, 10:20:26 PM

si eu vreau sa sara in sus ca am bani bagati in ea ...

sa speram ca o sa mai creasca ..

sunt curios ce o sa fie dupa airdrop
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
'All that glitters is not gold'
March 11, 2014, 03:38:45 PM
De AURORA ce parere aveti ?
Va mai fi vreun salt spectaculos de la 0.1 BTC  in sus, ca pe 4-5 Martie ?
Nu stiu ce sa zic, dar e de-a dreptul ciudat, cea de a 2-a moneda profitabila dupa Bitcoin, sa inregistreze salturi de diff asa de mari, sa fie greu sa gasesti un pool serios de AUR etc.

full member
March 11, 2014, 02:34:20 PM
DDOS attack  scuze nu am dormit demult...
full member
March 11, 2014, 02:28:10 PM

de ce imi da  502 bad gateway Huh
newbie
Activity: 7
March 11, 2014, 01:36:52 PM
Am cumparat zilele astea un Butterfly labs Jalapeno bitcoin miner 6.5gh cu 50$ ce parare aveti care din monezile astea sa le  minez?
terraCoin,NameCoin,PeerCoin,FreiCoin,ByteCoin,asicCoin,BetaCoin,eMark,TekCoin,TigerCoin,Unobtanium,JoulCoin,BattleCoin,MaxCoin,10Coin,QQCoin,BlackCoin,Premine ?Astea sunt SHA-256 si merg minate cu Jalapeno.
Am inceput sa minez astazi Unobtanium dar merge greu...zine ca fac pe zi 0.53
member
Activity: 63
Merit: 10
March 11, 2014, 12:54:48 PM
newbie
Activity: 56
March 11, 2014, 09:37:13 AM
http://exe.hashing.at/

Am facut si pool de ExeCoin (NSCRYPT).

Sa lansat si EduCoin (Scrypt) acum 5 minute.

full member
Activity: 140
March 11, 2014, 06:59:41 AM
Smiley)) Am fost asa vehement ca sa nu ajungi chiar sa crezi ce ai scris. Nu de alta, da parca nu mai e amuzant serviciul daca ma intorc acasa si nu mai merg placile.
hero member
Activity: 541
Merit: 500
March 11, 2014, 06:26:58 AM
Eu zic ca gresesti si timpul o va demonstra.

Cheesy Eu chiar sper, imi doresc sa gresesc.

Din pacate e un pic diferit acum...de fapt mult diferit.
Cand ASIC-ul a scos GPU-ul dintre unelte era deja prezent (si bine fixat) scrypt-ul...LTC umba tantos si orgolios. Roll Eyes
Acum, cu toate inventiile rezistente si pretins rezistente la ASIC, nu e vizibil succesorul.

Sa vedem.
 In fond nimic nu este mai rau pentru intreaga lume crypto decat milioane de mineri care isi pun rigul in cui si parasesc acest univers (ca sa fim seriosi...alta legatura cu realitatea nu exista decat prin minerii care cumpara, schimba, se zbat, fac si dreg. In rest cu cateva magazine care accepta monede sau mafiotii care isi aranjeaza tenebroasele afaceri, nu prea e mare scofala)

...dar, in cele din urma, eu am fost mereu pesimistul de serviciu.  Cheesy
full member
Activity: 140
March 11, 2014, 04:41:46 AM
Eu zic ca gresesti si timpul o va demonstra. Myriad desi e P&D a deschis drumul pentru altceva. Moneda pe care sa o mineze cu totii si sa fie profitabila. Degeaba vine ala de la Asic cu 12 Mhs daca nu poate mina qubit sau skein. In plus, Consumul este 60%, placile sunt cu 15 grade mai reci. MYR probabil va disparea dar sunt absolut convins ca vor veni monezi in care vor avea loc toti cu dificultatea adaptata algoritmului. In plus uita-te cat costa un Asic Scrypt de 6 Mhs. GPU e la jumatate din pret. De diferenta aia platesti curent un an de zile daca nu mai mult. Dar cine ajunge acolo? Daca nu iese in 5 luni oricum nu mai conteaza.
hero member
Activity: 541
Merit: 500
March 11, 2014, 03:18:26 AM
Exista o inertie pana opreste lumea sculele...majoritatea au nevoie de una-doua facturi de curent marite pana sa observe ca nu mai fac nici o pleasca.
Apoi sunt aia prinsi in investitii disproportionate care mineaza doar-doar o crestere le aduce ROI-ul.

Ma sunt si proaspetii intrati care vad doar ca: "se fac bani, maaa" si nu in cele din urma scrypt-ASIC-istii (fabricanti si clienti) pe care costul curentului nu ii preseaza inca si care ce sa faca daca au dat banii/fabricat produsele?...mineaza, mineaza.

Presiunea mare e data totusi de ASIC-urile scrypt, vanzarile de GPU se linistesc deja.
Ca in cursa inarmarilor pentru ASIC SHA256 si acum vor fi foarte putini cei cu ROI...dar na, natura umana este mereu aceeasi.  Roll Eyes

Adaug: fenomenul este mai abrupt ca in cazul SHA-256 (acum chinezii chiar vand ASIC-urile) risc un pronostic si spun ca intr-o saptamana GPU-urile vor face sub pretul curentului iar sfarsitul lui martie o sa dinamiteze si pe restul.

Noi romanii spunem ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul...in crypto se merge cu drujba la pomul care inca nu are decat flori (nici vorba de fructe, nici macar verzi) se taie arborele care deja e plin de culegatori de flori si printre resturile umane si de crengi rupte se aduna si ultimele farame...ba chiar sunt destui care aduna si frunzele si le tin "ca daca creste pretu` la aceste starvuri, nu fac io avere?"  Grin

Monedele noi nu mai aduna nici macar pentru legendarul pump-dump...doar mai scad presiunea pe alea care se mai vand cumva (ma umfla rasul cand vad ca nu mai gasesc combinari de trei litere si deja recurg la patru pentru simbolul de moneda  Cheesy)

Deh...vorba casei Stark: "Winter is Coming" in lumea scrypt, taman cand (paradoxal) in emisfera nordica vine primavara.  Roll Eyes
member
Activity: 99
Merit: 10
March 11, 2014, 02:35:52 AM
Si totusi ce naiba se intampla cu minatul?
De ce scade in halul asta profitabilitatea?
Daca va uitati pe http://poolpicker.eu unde sunt comparate multi poolurile de scrypt se vede clar trendul descendent.
Pe coinwarz cea mai profitabila moneda se invarte pe la 4-5$/zi/MH de unde era 10-12$… BTCul e la 640, n-as zice chiar un minim absolut, daca ar fi sa creasca inapoi la 800 BTCul, asta ar insemna +25% deci 5-6$/zi/mh jumatate fata de profitul de acum o luna.
Invazia asta de monede noi si fara viitor ar trebui sa mai scada hash/moneda, eu inteleg ca ar trebui sa se fragmenteze minerii, creste nr de mineri, creste nr de monede, raportul hash/moneda ramane constant. Ma uit la Doge, are diff 1200 desi a scazut la 120satoshi de la 270-290, cu toate astea lumea mineaza in draci…
Oare altii nu platesc curentul sau ce?
Pages:
Jump to: