Pages:
Author

Topic: Cep telefonlarına nekadar bağlıyız..? - page 2. (Read 2063 times)

newbie
Activity: 47
Merit: 0
Gerçekten çok sıkıcı bir durum hepimiz telefona bağımlıyız ne yazıkki ama gerçekten hayatımızı aşkrk kolaylaştırıyor doğru şekilde kullanırsak.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Napalim hocam yapacak baska is yok. Saatlerce birakmadan takilabiliyorum bazen zamanin nasil gectigini anlamiyorum.
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Bir dakika bile elimizden birakmiyoruz hocam. Sigaradan daha bagimli cogu insan.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Her dakika tuş kilidini açıp amaçsizca bakip kapatacak kadar bağımlıyız.
member
Activity: 238
Merit: 10
Gun icerisinde bosu bosuna saatlerce vaktimizi alacak kadar cok bagimliyiz.
jr. member
Activity: 238
Cogu insan birak bir gununu bir saat bile telefonsuz yapamiyor. Zamani bosa harcamaktan baska birsey degil.
newbie
Activity: 56
Yanımdan bir saniye ayırmaya bile tahammül edemeyecek kadar bağımlıyız bu bağımlılık git gide artıyor en temel ihtiyaç haline gelecek yakında bazıları için hava ve sudan daha önemli olarak ta görülüyor.
newbie
Activity: 32
Ben çok bağlıyım ve bununla mutluyum. Ah eskiler eskiler muhabbeti yapmayı da sevmiyorum. Arkadaşlarımla bir araya geldiğimde de elimde telefon olmaz, dozunu ayarlamak gerekiyor.
newbie
Activity: 42
cep telefonuna gunumuzde oldugu gıbı herkez çok bağlı sosyal medya delısımı ararsın youtube paylasımları yapanmı dersın oyun oynayanmı ararsın ne ararsan bulabılırsın allah yardımcımız olsun cep telefonu olmadıgı gunlerde nasıl yaşıyorduk.
newbie
Activity: 86
bir ara hatırlarsanız gençlerin elinden düşmüyor bu alet diyen yaşlılar vardı, şimdi tam tersi oldu sanki Smiley devir teknolojiyle yaşama devri.
newbie
Activity: 12
walla ölümüne bağlıyız bırakamıyoruz  Grin
newbie
Activity: 50
Elimizden düşmüyor.Günde 12 saat elimde sanırım:)
newbie
Activity: 42
Birgün üniversite arkadaşım çok güzel bir.laf söylemişti. "Birgün şu cep telefonlarına telefon özelliği.koymayı unutacaklar"
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
ben cok fazla bagli oldum. surekli elimden dusmuyor.
newbie
Activity: 182
Vucudumuzun bir organi oldu diyebiliriz. Ne yazik ki cok bagimliyiz hepimiz o olmadan yapamiyoruz.
jr. member
Activity: 196
Cep telefonlari olmadan bir hayati gec bir gun bile gecirmek oldukca zor. Bu cok buyuk bir bagimlilik olmus durumda.
jr. member
Activity: 146
cep telefonları elimiz ayağımız onlarsız bir hayat düşünemiyorum her ihtiyacımı karşılamamda yardımcı
jr. member
Activity: 158
Cep telefonu herşeyim desem yeridir hayatımda işime yarayan ne varsa yarısından fazlası telefonda saat alarm takvim harita haber camera vs vs vs ...
full member
Activity: 434
Merit: 112
Hepimizin basli sorunlarindan biri bence. Telefona bakmadan kac dakika gecirebiliyoruz acaba.
jr. member
Activity: 154
Teknolojinin getirdigi en buyuk psikolojik hastaliklardan biri bence. Bazi insanlar isi olmasa bile ara sira tus kilidini acmakta zorunlu hissediyor kendini.
Pages:
Jump to: