Pages:
Author

Topic: Cep telefonlarına nekadar bağlıyız..? - page 5. (Read 2063 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Eskisi gibi değil bazen evde bile unutuyorum telefonu.  Şarjı bitmiyor artık telefonumun  Smiley
member
Activity: 406
Merit: 47
Gün gelecek telefon bağımlılığından kurtulma terapileri yapılacak televizyonlarda sigara gibi kamu spotları dönecek at fava bekle Smiley
member
Activity: 308
Merit: 10
küçücük ekran her işimi halledemiyorum gözlerim onu çekemiyor. pc ye geçince dünyalar benim oluyor. Etrafıma bakıyorum herkesin elinde telefon ulaa diyorum
member
Activity: 63
çok bağlıyız biraz uzak durmalıyım
newbie
Activity: 140
Merit: 0
deli gibi bagimliyiz bence. telefonun sarji biterse kendimizi eksik hissediyoruz.
newbie
Activity: 131
Bir uygulama vardı günde ne kadar telefona baktığını gösteriyordu.
jr. member
Activity: 37
Merit: 5
Yakın bir süre zarfında telefonumdan tüm sosyal medya uygulamalarını sildim.Böylelikle telefonla geçirdiğim vakit çok azaldı.Ama şu anda bitcointalk bağımlılığı başladı.Eve geliyorum saatlerce forumda takılıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin Smiley
member
Activity: 364
Cep telefonlarına bağlılık hatta bağımlılık oldukça fazla gerçekten de çoğu kişi de bundan şikayetçi.
Buna rağmen bağımlılık devam ediyor ve önlenemiyor.
newbie
Activity: 266
İletişim çağında olmamıza rağmen bu kadar az iletişim kuruyor olmamız ironik. Günaydın diyorsun millet suratına bakmıyor. Herkesin suratlar telefonlara gömülü. Cry
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
piyasa düştü bende uzaklaştım telefondan. geçen gün kapalıymış akşam farkettim telefonun kapalı olduğunu. artık şarj da daha uzun süre gidiyor  Grin
member
Activity: 210
Maalesef oldukca cok bagimliyiz. Ozellikle ben gun icerisinde 1 saat bile ayrilamiyorum.
newbie
Activity: 135
Sınav dönemini saymazsak gün içinde nerdeyse hiç elimden düşmez. Lakin şu sınavların gelmesiyle birlikte telefon olmasa bile hiçbirsey değişmiyor.
full member
Activity: 462
Merit: 107
Cep telefonları maalesef artık vücudumuzun bir uzvu haline gelmiş durumda.Bu durum çevremde gördüğüm hemen hemen herkes için geçerli bir durum. Radyasyon yaymasa aslında çok büyük bir sıkıntı değil. Grin
newbie
Activity: 98
aşırı bir bağlılık durumu söz  konusu bende en fazla 15 dakika ayrı kalmaya tahammülüm var. telefon yanımdayken de her iki dakikaya bir alıp alıp bakıyorum,  aslında bu durumdan bu tiryakilikten pek memnun değilimde hani.
newbie
Activity: 14
Ben tam bağımlı oldum ya Bi binance Bi Kucoin bi airdroplar bi bakmışım akşam olmuş Cheesy
newbie
Activity: 30
Telefon günün yarısını ister istemez alıyor tüm insanlıkta,  sonumuz hiçte iç açıcı gözükmüyor gibi me geliyor.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Gün içinde rahat 1 saat ekrana bakıyorum geceleri full zaten bir şeyler izlemek için elimde. Mesela az önce şarja taktım ekrana oturdum borsaya gireceğim 2fa için yine lazım oldu.
newbie
Activity: 29
Cep telefonum elim kolum gibi oldu. Uyumadan önce yatakta, uyanınca kahvaltıda, tüm öğünlerde video vs izlerken buluyorum kendimi. Şöyle bir bakınca gerçekten bağımlıyım diyebilirim.  Undecided
member
Activity: 154
Merit: 16
Organımız gibi oldu
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
müftelasıyım bu sıralar
Pages:
Jump to: