Pages:
Author

Topic: Çiftlik Bank ın bitcoin çiftliği basıldı. - page 2. (Read 525 times)

newbie
Activity: 182
Merit: 0
Devlet yakında bu herifi paket yapıp ülkeye getirecektir. Adamın bütün inlerine girdiler girmeye de devam ediyorlar. Şişkonun gece uykuları kaçmaya başlamıştır. Rahat uyumasın zaten. Angry
member
Activity: 266
Merit: 10
Adamın resmini gördükçe bu herif bu kadar parayı nasıl topladı diye kendime sormadan edemiyorum. Kesin bu herifin arkasında başka birileri var. Devlet bu işin peşini bırakmasın.
newbie
Activity: 40
Merit: 0
Bu adam bunu tek başına yapamaz kanımca..
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Ee hacı makineler noldu makineler? Onları satsınlar da bari zararda olanların parası verilsin. Yada devlet o makineleri işletsin de bitcoin kazın zarar o şekilde kapatılsın bari  Grin O videoyu ilk gördüğümde içim cız etmişti, ulan ben arkadaşımla ortak olup 1 tane makine bile alamazken herif binlercesini almış. İnekler, yumurtalar, sütler yok mining var yersen...
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Elleri dert görmesin basanların Böyle dolandırıcılara para verenide zaten anlamıyorum .
Neyse boşverin umarım devlet satıp gelirleri madurların durumlarına göre verir veya  hazineye katar.
member
Activity: 308
Devletin yerinde olsam buradaki madenciliği devam ettirir mağdur olan insanların paralarını öder sonrada sistemi satardım. Başka türlü insanların mağduriyeti giderilemez. Bir çok insanın canı yandı yazık.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Devlet tavukları bile sattı. bunlarda ihale yoluyla toplu halde satılır. parası olan varsa girsin ihaleye.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Milletten paraları topla ondan sonra kendine ait çiftlik kur. Ne güzel be milletin parasıyla para kazanmak. Paraları yurt dışına nasıl çıkarttığı da belli oldu arkadaşın. Bitcoiinin en büyük dezavantajı da bu işte.
member
Activity: 308
Dombili arkadaş bi çiftlik kurmuş ama insanlara anlattığı çiftliği kurmamış. işin kolayın kaçmış bitcoin çiftliği kurmuş oturduğu yerden para kazanmayı seçmiş. Devlet dombilinin musluklarını bir bir kesmeye başladı yakında paket yapıp getiriler onu buraya  Grin
full member
Activity: 294
Merit: 101
Oh oh iyi oluyor bu pezonun mal varlıklarına el koymalarına artık ders olur hem para yatıranlara bunlara hemde böyle sahtekarlık yapacaklara o yüzden uyanmak lazım.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Aslında devlet bir heyet atasa da burada ki cihazlar çalıştırılsa ve kazanç durumunda alacaklılara para dağıtılsa diyecem ama sanmıyorum devletin böyle bir şey yapacağını. Sonuçta kazanç kadar kaybetme durumu da var bu yüzden makineleri direkt satma yoluna gideceklerdir.
member
Activity: 566
Merit: 29
herkes kripto parayı 10 lira yatırınca 1000 lira alacak gibi benimsediği için ve büyük kısmı araştırmayan bir halka sahip olduğumuz için çiftlik bank tarzı sitelere hala para kaptırılıyor.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Bitcoin ile çiftlik bank gibi ponzilerin farkını anlayamayan gözünü kolay yoldan gelecek para bürümüş kişiler piyasadan uzak dursun zaten.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Bitcoin cihazları satılmıstı arkadaşlar dün. Gelir devletin kasasına aktarıldı üyelere verilmeyecek yani. Çiftliklerde satılcak.
member
Activity: 101
Merit: 17
Bu mehmet aydin denen tosuncuk yuzunden kripto piyasasinin adida kirlendi.

maalesef haklısın. zaten fudlardan geçilmiyor, tuzu biberi oldu... ama mehmet tosun'a güvenen insanlar da bir zahmet bitcoin ticaretine girmesin. büyük zarar edince suçu bitcoin'e atarlar Smiley
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Bu mehmet aydin denen tosuncuk yuzunden kripto piyasasinin adida kirlendi.
member
Activity: 364
Merit: 20
Keske makineleri durdurmasalardi basina bir adam koyup devlete kazandirsalardi.
member
Activity: 336
Merit: 11
Bitcoine guveni azaltiyor maalesef. Bu adam kendiyle beraber bircok piyasaninda adini kotuye cikardi.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Böyle dolandırıcı insanlar bitcoini kullandıkça devlette kabul görmesi bir hayli zor olur. Dolandırıcı insanların aracı olduğu ve buna karşı halkı korumamız gerekir gibi söylemler çoğalacaktır. Bi yandan da işlerine geliyor tabi hazıra konmak.
member
Activity: 231
Bunların cihazlarını kayyum büyük ihtimalle satar diye düşünüyorum,  ihale ile falan gider birilerine bu cihazlar, bence yatırımcılarına dağıtsınlar 1 er 1 er
Pages:
Jump to: