Pages:
Author

Topic: Çiftlik Bank ın bitcoin çiftliği basıldı. - page 3. (Read 525 times)

full member
Activity: 392
Merit: 103
İnsanlar kolay para kazanmak için değilde kaliteli çalışmak için uğraşsalar daha kalıcı olurlar fakat genelde hırslarımıza yeniliriz. Şişkoya iyi harcamalar
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Böyle insanlar yüzünden bitcoin ve diğer kripto paralar kötü gözüküyor yeni öğrenen insanlara. Artık bu şekilde dolandırıcılıklara kolayca inanmaz insanlar umarım
full member
Activity: 434
Merit: 100
sanki biraz bellydi gibi bu tarz işler yaptıkları sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama vardı yani bu işte bir bit yeniği.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Gerçekten bu makinalar ona ait ise akıllı davranmış Bitcoin üreterek. Çünkü videoda miningden milyon liralar kazandığından bahsetmişti.
full member
Activity: 700
Merit: 134
O kadar büyük vurgun yaptılar ki bu kadar cihaz mining yapsa bile yıllarca sürer geri ödeme yapmaları Cheesy halk üzerinde bitcoin ile ilgili olumsuz bir algı oluşturmaya devam ediyorlar, bu durum hiç hoş değil fakat reklamın da iyisi kötüsü olmuyor
full member
Activity: 840
Merit: 103
Baya makine varmis heralde satarlar diye tahmin ediuorum. Aslinda ciftlikbanktan zarar edenlerin kredileri odense iyi olurdu kazanilanlarla en son cihazlar satilir yine odenirdi.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
cihazlari açık arttırmayla satışa çıkartsınlar Smiley
amerika olsa öyle yapardı. bizimkilerde yapsınlar. bende katılırım ihaleye aha buraya yazıyorum Smiley
full member
Activity: 546
Merit: 100
ben bir ara böyle bir bitcoin çiftliği kurduklarını duymuştum fakat nedit ne değildir hiç bakmadım meğer doğruymuş. iyi ki basmışlar haketmişler yani milletin saf duygusunu sömürmek yanlış.
member
Activity: 566
Merit: 29
az once haber sitelerinde gordum ben de. aletleri satsalar da biraz insanlarin parasini odeseler bari.
aletleri satsalar bile o para kapanmaz hocam anca bir kaç sene açık kalacak ki öyle ödenebilsin, o da ne zaman olur allah bilir zorluk vs.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
çiftlik bank işi cidden türkiyenin yüz karası rezil bir iş,    nasıl insanlar bunlara yatırım yaptılar sonrasında devlet bu kadar büyük ticari hacim bir işi nasıl denetlemedi akıl karı değil
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Gerçekten be kolpaymış bu adam yahu hergün yeni bir haberi ortaya çıkıyor
newbie
Activity: 140
Bu adam kesin kripto parada da hile yapmıştır tipe baksana
member
Activity: 196
Merit: 10
Tosunun para musluğu kesildi ama devlet geç kaldı daha öncede yeri bulup el koyabilirdi ..inşallah bağdurlara bir faydası olur ...
Devletin yapacağı iş yediemine verip oradakı makinaların (ekran kartı vb) satışı gerçekleştirmek olacaktır. Buda mağdurların kaybettiği paranın herhangi bir yüzdesine bile tekabül etmeyebilir Sad
newbie
Activity: 3
Umarım bu durumdan dolayı Bitcoine önlem alınmaz.
member
Activity: 196
Şu adam ile bitcoin kelimelerini her yanyana gördüğüm de içim acıyor, kalbim sıkışıyor. Herkes gelecek adına birçok öngörüde bulunsun. Sonra herifin teki cıksın milleti dolandırıp ağzından btc yi düşürmesin...
member
Activity: 167
Tosunun para musluğu kesildi ama devlet geç kaldı daha öncede yeri bulup el koyabilirdi ..inşallah bağdurlara bir faydası olur ...
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bitcoinle bu tosunun bir arada haberlerde yer alması olumlu değil insanlar Bitcoin hakkında yanlış ön yargılara kapılıyor benimde çevremde bu tarz insanlar mecvut Ne yazık ki! Merak ettiğim bir konu da devlet el koyduğu bu cihazları ne yapacak?
newbie
Activity: 42
Şimdi bitcoin e karşı olanlar örneğin benim etrafımdaki bazı şahıslara malzeme çıktı gerçi bir taraftan bitcoin bu kadar önemli olmasa tosuncuk çarptığı paralarla bu işe girmez diyebilirim
newbie
Activity: 98
Bitocininn adınıda  kiirledi şerefsiz her işi dümen
member
Activity: 448
Merit: 88
Bence elemanların kendine sakladıkları çiftlik bu. Tosuncuk kendi cihazlarını ülke dışına kurmuştur bence.
Pages:
Jump to: