Pages:
Author

Topic: Çiftlik Bank ın bitcoin çiftliği basıldı. - page 4. (Read 525 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
şaka maka geç bile el koymuşlar, yani bunlar bu arada baya bitcoin kazmışlardır. kolay değil
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Çiftlikbank ismini kendine para toplamak için paravan olarak kullanan asıl işi bitcoin madenciliği olan tabi milletin parasıyla bunu yapan dolandırıcının teki ama daha öncede söylediğim gibi arkasına bir büyükbaşı almadan bunlara kalkışacak bi tip değil bu eleman anlıcanız maşa
newbie
Activity: 42
Youtube'da bir videosu var tosunun bitcoin tesisi bay baya profesyonel yapılmış onu naptılar acaba.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
güzel malzeme çıktı şimdi antibitcoincilere . her fırsatta bu örneği verir dururlar. ayrıca ekipmanların akıbetini merak ediyorum ne olacak acaba.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
tosuncuk çok akıllıymış. yok süt çiftliği dedi yok tavuk dedi ama bir baktık ki şimdi bitcoin çiftliği çıktı. bakalım daha neleri çıkacak merakla bekliyorum.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
1 Ay önce yapılması gereken bir hareket, Devlet acaba bu minerları açık artırma ile satar mı orasını merak ediyorum.

Daha önce mining ekipmanlarına ne yaptıysa onu yapar. Adli soruşturma bitene kadar depoda çürütür akabinde şirketin iflas davası netleştikten sonra hacizli mallara yapıldığı gibi iflas masasınca ihale ile satılır.

Sırf bu hacizli malların ihalelerini takip eden uzman müşavirlik şirketleri var. Onlar bu malzemeleri hurda elektronik eşya fiyatına ihaleden alır. Daha sonra da sahibinden de birer birer satarlar.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
1 Ay önce yapılması gereken bir hareket, Devlet acaba bu minerları açık artırma ile satar mı orasını merak ediyorum.
member
Activity: 86
Merit: 10
bitcoinin çiflik bankla anılması hiç hoş bir durum olmadı gelde insanlara bunların birbiriyle alakası olmayan bir yatırım olduğunu anlat btc yi resmen lekeledi tosun
full member
Activity: 308
Merit: 100
Çok da güzel olmuş tebrik ederim. Bitcoin'in bu dolandırıcılık işleri ile birlikte adının anılmasından endişe duyuyordum ve çok rahatsızdım. İnsanlara yanlış bilgi verilmemesi lazım.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Bitcoin'in bu adamla bu kadar çok anılmasından çok rahatsızım ben. Zaten Bitcoin'in imajını zedelemek için kırk takla atan bir güruh var, bunlara hizmet ediyorlar..
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Bitcoin çiftliği diye lanse edilen çiftlikte gerçekten mining cihazları varmı ki? Ben Bitcoin üretip yatırımcıların parasını geri ödeyeceklerini söyledikleri görüntülerin dahi kurmaca olduğunu, polisin bastığı çiftlikte mining cihazı bulmadığını düşünüyorum. Bitcoin çitliğş diye haber yapılmış bi de.
full member
Activity: 196
Ulan şu tipe nasıl güvenilir arkadaş? Adam mı övsem mi yersem mi anlamadım? Tosuncuk parayı öyle bir vurdu ki 250 yıl yaşasa dahi bu para bitmez. Yazık oldu bir sürü insana.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Makineler iyi para ediyor. Birisi devlete bunu söylesin. İhale ile satılırsa yarı fiyatına satılır. Kapış kapış gider işi bilin kişiler peşinden ayrılmaz .

Muhtemelen ihale edilecek ama toplu satılacağı için o kadar sermayeyi kim basar alır bilinmez.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
Makineler iyi para ediyor. Birisi devlete bunu söylesin. İhale ile satılırsa yarı fiyatına satılır. Kapış kapış gider işi bilin kişiler peşinden ayrılmaz .
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Tosuncuk ülkede kripto paralardan da soğuttu insaları. Sanırsam bu facia'nın en kötü tarafıda bu oldu.
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
Niye bu kadar uzun sürdü ki? Bu adamların madencilik yaptığı belliydi neyi beklediler? Yerini tespit etmek bu kadar mı zor? Tedaş'ta hangi bölgede yüksek elektrik kullanımı olduğunu tek tıkla görebiliyorsunuz. Açıp baksaydınız... Siz burayı basana kadar herifler belkide bir çok cihazı uçurdu...
full member
Activity: 238
Nasıl bir tutum izlenecegi merak konusu, umarım herkesin parasını alabileceği bir yol bulunur ve mağdurlar kurtarılır gerek coinle gerek makinalari satarak
member
Activity: 123
Merit: 10
Adamın millet umrunda değil o yurt dışında keyif yapıyor millet kan ağlıyor bitcoin çiftliği basılması iyi oldu adam ordanda hala para kazanıyordu bari muslukları kapandı devlet el konulanları paraya çevirip dağıtır umarım..
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
az once haber sitelerinde gordum ben de. aletleri satsalar da biraz insanlarin parasini odeseler bari.
newbie
Activity: 126
Mavi yumurtadan sonra şimdide mavi coin basacak gibi görünüyor
Pages:
Jump to: