"Çiftlik Bank oyununun net bir kazanç vaadi bulunmamaktadır. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı raporunda belirtilen 2 milyar 971 milyon 905 bin liralık rakama sistemin bugünden itibarıyla kapatılarak tüm üyelere kazançlarıyla birlikte anaparalarının bir yıl boyunca ödenmesi neticesinde ulaşılmaktadır. Sözleşmemizde sistem kapatıldıktan sonra kazançtan elde edilen gelirin ödenmeyeceğine, sadece anaparanın ödeneceğine dair bir husus bulunmaktadır. Ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevlileri ülkemizde ve Paraguay’da kurmuş olduğum Bitcoin üretim tesislerini kayda almamıştır. Hatta o dönemde Çiftlik Bank organizasyonu içerisinde kurulan Akhisar çiftliğinde bulunan Bitcoin üretim tesisine davet ettiğim halde gelmemişlerdir. Ayrıca yatırım yaptığım Bitcoin tarihten bu güne 10 kat daha değer kazanmıştır. Bu da raporda iddia edilen 2 milyar 971 milyon 905 bin liralık ödemeyi kat ve kat karşılamaktadır. Ancak üyelere kesinlikle sistem üzerinden bu miktarda kâr vaadinde bulunmadım."
Adam gerçekten bitcoin ile parayı katlamış, çıkan haberler gerçekmiş. Adama tosuncuk dedik balina çıktı
Bundan sonraki süreç nasıl olacak merak ediyorum. Dosyaya gizlilik getirmişlerdi, söylendiği gibi alacaklıların parasını verirse bir sonraki aşamada 3-5 yıla kalmaz içerden çıkar. Sonra da bir yerlere zulaladığı paraların devamını ortaya çıkarıp milyoner yaşantısına devam eder. Güzel iş
Valla kafası rahat o zaman, neden gelip teslim olduğu da şimdi anlaşıldı. Adam hayatının sonuna kadar yiyebileceği bir paraya ulaşmış. Fazla fazla geri ödese bile yine şaka gibi bir paraya sahip olacak. Dediğiniz gibi çok içerde yatmaz da böyle yaparsa. Sonrasında da istediği gibi hayatını yaşamaya devam eder.
Geri dönme sebebini ben kafamda başka bir şey olarak kurmuştum da, o değil görünüşe göre sebep. Köşeyi çoktan dönmüş bile fazlasıyla zaten.