Pages:
Author

Topic: Coincalculators.io Mining Kazanç hesaplama sitesi. Mobil app çıktı - page 2. (Read 612 times)

newbie
Activity: 196
Merit: 0
20 coin daha eklenmiştir.
newbie
Dual mining eklenmiştir.
(Ethereum + Verge Blake2s) Dual Mining Calculator
Link: https://www.coincalculators.io/dualmining.aspx
newbie
Güzel site yer biraz whattomine benziyor gibi ama Smiley emeğine sağlık artık whattomine kullanmayıp siteni kullanıcağım coin listesini güncel tutman dileğiyle

Tüm hesaplama siteleri birbirini andırıyor farklı bir tasarım da tüm bilgileri kolay bir şekilde göstermek mümkün olmuyor.
Coin farkı olarak diğer tüm sitelerden fazla coine sahibiz.
Bizi tercih ettiğin için teşekkürler.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Güzel site yer biraz whattomine benziyor gibi ama Smiley emeğine sağlık artık whattomine kullanmayıp siteni kullanıcağım coin listesini güncel tutman dileğiyle
newbie
Bu site tutar aga ne diyim emeğe saygı duymak lazım ki bu tarz siteler madencilik yapmayan insanın bile arastırdıgı sitelerdir helal olsun vallahi

Eyw. Smiley
newbie
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz  Cheesy

Site hoş duruyor açıkcası mining yapan birisi değilim ama ileride yapmayacağım anlamına gelmiyor bu, fakat side çok fonksiyonsuz kalmış başka özelliklerinde eklenmesi lazım

Nasıl bir fonksiyon eklense güzel olur?
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Bi ara bende mining ile uğraşmıştım, siteye göre günlük 3 dolar civarı kazanacakmışım şu an olsaymış. Uğraşmaya değmezmiş ama büyük ölçekli yapanlar için gayet başarılı bir site olmuş eline sağlık.
member
Activity: 322
Merit: 16
Başarılı bir site olmuş gerçekten elinize sağlık.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Başarılı bir site oluşturmuşsunuz ancak iphone kullanıcıları içinde bir uygulama düşünüyor musunuz? Eğer uygulama çıkarırsanız iphone kullanıcıları için beni özel mesaj ile bilgilendirmenizi rica edeceğim.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Bu site tutar aga ne diyim emeğe saygı duymak lazım ki bu tarz siteler madencilik yapmayan insanın bile arastırdıgı sitelerdir helal olsun vallahi
sr. member
Activity: 346
Merit: 250
Site hoş duruyor açıkcası mining yapan birisi değilim ama ileride yapmayacağım anlamına gelmiyor bu, fakat side çok fonksiyonsuz kalmış başka özelliklerinde eklenmesi lazım
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Mining yaptıgım dönem olsaydı net kullanırdım ama bu aralar kar edemediğim için bıraktıgım dönemdeyim makinalar öylece duruyor evde birini oyun kartı yaptım hatta baslarsam yine sizdeyim üstad
newbie
Activity: 3
Çok güzel bir site olmuş yer imlerine aldım bile.
newbie
Güzel bir siteye benziyor. Paylaşım için teşekkür ederim.

Beğenmenize sevindik. Biz teşekkür ederiz.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Güzel bir siteye benziyor. Paylaşım için teşekkür ederim.
newbie
bu tür siteler heryerde mevcut ama baktıgınız zaman miningde zorluk artışı yeni ekipmanı vs hesaplayamadıgınız ıcın cogu zaman zararlı cıkan siz oluyorsunuz yanı buraya  bakıp yatırıma girilmez.

Tabi ki fakat elinde ekipmanları olup yeni coinlerden hemen kazanç sağlayabilirler.
member
Activity: 276
Merit: 10
bu tür siteler heryerde mevcut ama baktıgınız zaman miningde zorluk artışı yeni ekipmanı vs hesaplayamadıgınız ıcın cogu zaman zararlı cıkan siz oluyorsunuz yanı buraya  bakıp yatırıma girilmez.
newbie
Activity: 39
Sitenizi ve android programınızı çok beğendim. Cheesy
newbie
Site güzel olmuş elinize sağlık. Ama mining işi bitti bitiyor artık.Bana göre madencilik amelelikten başka bir şey değil.

Şuan iyi kazandıran coinler hala mevcut.
Pages:
Jump to: