Pages:
Author

Topic: Coincalculators.io Mining Kazanç hesaplama sitesi. Mobil app çıktı - page 4. (Read 612 times)

full member
Activity: 546
Merit: 100
Genel olarak mining piyasasında esnaf kepenk kapattı diyebiliriz, ilgi geçen seneki gibi değil yani. Sitenin görselinde düzenlemeler yapmak şart böyle çok karışık olmuş çok fazla göz yoruyor.
full member
Activity: 392
Merit: 101
güzel olmuş hocam renklerin candy renkler olması da ayrı bir hava katmış,   biraz zaten whattomine.com dan (ç) alıntı gibi de bir hava var tasarım olarak
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Mining yapan bir arkadaşım vardı, direkt ona önerdim. Çok teşekkürler faydalı bir paylaşım oldu. Böylece hesaplamaları rahatça yapabilecek Smiley
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Guzel bir paylasim eline saglik
newbie
Activity: 5
öncelikle emeğinize sağlık

https://www.coincalculators.io/coins.aspx sayfası ile başlasa

1) hangi coini kazmak istiyorsunuz?
2) hangi yöntemle kazmak istiyorsunuz?
3) hangi güçle kazmak istiyorsunuz?

tarzında genelden özele sıralama faydalı olur diye düşünüyorum tabii siz bilirsiniz
member
Activity: 308
Merit: 10
Gayet güzel ve kullanışlı bir site olmuş elinize sağlık. özellikle ekran kartlarını seçip sayılarını girerek toplam işlem yapılması da güzel olmuş.
siteye şunu da ekleyebilirsiniz diyebileceğim pek bir şey yok da en fazla dolar tl kurunu da ekleyebilirsiniz. maksat zenginlik olsun.
newbie
Activity: 196
Pek anlamadım. mining anlamında pek bilgim yok. belki daha güzel bir şekle bürünebilir. hepsinin açık açık yazmasından çok kategori şeklinde olması gibi

Daha açık olabilir misiniz?
member
Activity: 308
Merit: 10
Pek anlamadım. mining anlamında pek bilgim yok. belki daha güzel bir şekle bürünebilir. hepsinin açık açık yazmasından çok kategori şeklinde olması gibi
newbie
Sitede bir sıkıntı var sanırım. Runtime Error hatası veriyor.
güncelleme falan mı yapılıyor?

Evet güncelleme yapılıyordu, sistem artık daha hızlı. Yeni coinler de eklendi.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Sitede bir sıkıntı var sanırım. Runtime Error hatası veriyor.
güncelleme falan mı yapılıyor?
newbie
site gayet güzel duruyor hocam aslında poolları vs de ekleniz bu coinler bu poolda mining yapılıyor vs kesintisi şu kadar diye çok daha güzel olur

Poollar için de bir çalışmam var en kısa sürede ekleyeceğim.
newbie
Activity: 41
site gayet güzel duruyor hocam aslında poolları vs de ekleniz bu coinler bu poolda mining yapılıyor vs kesintisi şu kadar diye çok daha güzel olur
newbie
Activity: 95
Siteyi inceledim, gayet detaylı ve güzel bir site olmuş eline koluna sağlık Smiley
newbie
Arkadaşlar böyle bir site yaptım yaklaşık 3 ay sürdü. Uygulamamız da bir hafta içinde ios platformuna da çıkacaktır. İlk olarak konuyu buraya açtım görüşlerinizi almak için.

Site diğer hesaplama sitelerini andırıyor evet ama farklı türlü bir tasarım olmuyor.

Site: https://www.coincalculators.io

Android Mobile App: https://play.google.com/store/apps/details?id=coincalculators.com.coincalculators
Website widgetimiz çıktı.

Code:
Pages:
Jump to: