Pages:
Author

Topic: Coincalculators.io Mining Kazanç hesaplama sitesi. Mobil app çıktı - page 3. (Read 612 times)

newbie
Activity: 196
Merit: 0
Miningden hala kazananlar varmı cok merak ediyorum ugraşan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum cok keyifli ve zahmetli bir iş mining site olarakta inceledim cok başarılı olmuş emeginize saglık

Evet hala kazandıran coinler var fakat yeni coinler hemen basıp satmanız lazım.
full member
Activity: 398
Merit: 118
Miningden hala kazananlar varmı cok merak ediyorum ugraşan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum cok keyifli ve zahmetli bir iş mining site olarakta inceledim cok başarılı olmuş emeginize saglık
full member
Activity: 336
Merit: 111
Site gayet güzel ve kullanışlı üstelik 2 hafta gibi kısa bir sürede de iyi iş çıkarmışsınız tebrikler. Ben eth kazdığım dönemlerde ethcalculatorden baska bisey bilmiyordum ama yine mininge baslarsam bunu kullanacağım kesin
newbie
Poolların de eklenmesiyle daha da güzel olmuş. Ayrıca baya kapsamlı bir site. Site içi tasarımını da beğendim elinize sağlık.

Evet önerilen poolları da ekledik.
newbie
Activity: 98
Poolların de eklenmesiyle daha da güzel olmuş. Ayrıca baya kapsamlı bir site. Site içi tasarımını da beğendim elinize sağlık.
newbie
Güzel ve kullanışlı bir site olmuş elinize sağlık, hayırlı olsun. Biraz daha geliştirilmeye ihtiyacı var tabii.
full member
Activity: 450
Merit: 122
miningci arkadasların isine yarayacağına eminim keske sende konuyu mining kısmına açsaydın güzel çalışma olmuş daha fazla arkadaş görebilirdi belki
newbie
Siteyi detaylı incelemedim. İlk soracağım şey şu: Site neden Türkçe değil? Ya da neden dil seçeneği eklemediniz?
Yurtdışında yapılmış bir site izlenimi veriyor. Tamam yani yabancılar da kullansınlar elbette ama Türkçe seçeneği mutlaka olmalıydı.

Türkçe eklemeyi düşündük fakat makale gibi olmadığından ve mining yapan herkes hemen hemen sitedeki yazıların anlamlarını biliyordur diye eklemedik.
newbie
Aslında yanlış konuya başlık açmıssın mining konusuna açssan daha çok soru gelebilir genelde burda mining ile uğraşanlar çok olmuyor orda daha çoklar

Aslında anasayfaya açmıştım ama buraya taşıdılar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Siteyi detaylı incelemedim. İlk soracağım şey şu: Site neden Türkçe değil? Ya da neden dil seçeneği eklemediniz?
Yurtdışında yapılmış bir site izlenimi veriyor. Tamam yani yabancılar da kullansınlar elbette ama Türkçe seçeneği mutlaka olmalıydı.
Edit: Emeğinize sağlık. Başarılar diliyorum.
member
Activity: 392
Merit: 10
Aslında yanlış konuya başlık açmıssın mining konusuna açssan daha çok soru gelebilir genelde burda mining ile uğraşanlar çok olmuyor orda daha çoklar
newbie
bayağı geliştirmeniz lazım siteyi şu anlık idare eder ama cidden sağlam gelişmesi lazım bu yüzden biraz üstüne düşer yorumları eleştirileri dikkate alırsanız gelecekte hitiniz sağlam olabilir

Önerileriniz var mı?
newbie
Hayırlı olsun gayet iyi duruyor, biraz daha geliştirirsen kullanışlılık yönünden daha iyi olur.
full member
Activity: 420
Merit: 100
bayağı geliştirmeniz lazım siteyi şu anlık idare eder ama cidden sağlam gelişmesi lazım bu yüzden biraz üstüne düşer yorumları eleştirileri dikkate alırsanız gelecekte hitiniz sağlam olabilir
newbie
20 coin daha eklendi. Eklenmesini istediğiniz coinler varsa yazabilirsiniz.
newbie
Bu haliyle kullanılacağını düşünmüyorum diğer siteleree ekran kartlarını bile listelemişler, bir sürü farklı bilgi var o açıdan farklı şeyler eklemelisin.

Ekran kartlarini nasil daha farkli listelemisler anlamadim. Hangi bilgileri de eklememi istersiniz?
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Bu haliyle kullanılacağını düşünmüyorum diğer siteleree ekran kartlarını bile listelemişler, bir sürü farklı bilgi var o açıdan farklı şeyler eklemelisin.
member
Activity: 560
Merit: 12
Site güzel olmuş elinize sağlık. Ama mining işi bitti bitiyor artık.Bana göre madencilik amelelikten başka bir şey değil.
full member
Activity: 630
Merit: 104
bu mnıngde hesaplamak herkesınde bıldıgı gıbı cok zor cunkı bıssuru değişken var ve bilebilmen neredeyse imkansız oylekı suanda tum mınıngcıler satıyor tekrar eskı halıne donuyor evde yapanlar bı donem ıyı kazandı.
member
Activity: 448
Merit: 10
Burdan taşınabilir konu ama mining yapanlar için güzel olmuş ne almaları gerektiğini öğrenirler hangi coinden kazıcaklarsa
Pages:
Jump to: