Pages:
Author

Topic: COINDASH - Trading'in Geleceği - ICO July 2017 - page 35. (Read 43362 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Coindash'in scam olduğu iddialarına katılmıyorum bana açıkcası gülünç geliyor.Attığın linke bir bakayım dedim linki paylaşım tarzından sanki başkasının açtığı konuymuş gibi bahsetmişsin ama konuyu zaten sen açmışsın bu gerçekten ilginç olmuş scam iddiası olmayan ico var mı?
sr. member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Icosu max 1 gun surer. Scam iddialarıda dogrulanmadıgı surece hep olacaktır. Her icoya scam yagtası yapıstırılıyor. Etherede denmişti zamanında suan en onemli altcoin.
full member
Activity: 196
Merit: 117
göz atmanızda fayda var,

https://bitcointalksearch.org/topic/uyari-coindash-scam-ihtimali-dikkat-2012933

scam ihtimalinden bahsediliyor. yatırım düşünenler bir inceleyin.

Teşekkürler bilgilendirme için. Dikkate alıcam bende.
newbie
Activity: 60
Merit: 0
göz atmanızda fayda var,

https://bitcointalksearch.org/topic/uyari-coindash-scam-ihtimali-dikkat-2012933

scam ihtimalinden bahsediliyor. yatırım düşünenler bir inceleyin.
full member
Activity: 196
Merit: 117
Bu ico dan umutluyum. Aynı zamanda forex ile de uğraşan biri olarak yatırım piyasasındaki kişilerin pörtföylerini anlaşılabilir, basit ve işlevsel bir panelden analiz etmelerinin nekadar önemli olduğunu biliyorum.
Ayrıca bu ico ile bu piyasadaki hem deneyimli traderlara, hem piyasaya yeni girenlere avantajlar sağlayacak bir proje ortaya koymuşlar. Bir anlamda win-win platformu oluşturmak istiyorlar.

Aslına bakarsanız genel anlamda ico'ların başarılı yada başarısız olmasını belirleyen kitle yine bu piyasadaki eski ve yeni girişimciler. Yani demek istediğim bu piyasadaki ico ları atıyorum bir forex piyasasındaki çoğu kişi bilmez, takip etmez. Normal borsa yada halktan bahsetmiyorum bile. O zaman proje öyle bir proje olmalıki bu piyasadaki ister yeni ister eski her kesime hitap edebilen, bu kişilere fırsatlar sunabilen bir proje olsun ki başarı şansını maximuma çıkartsın. İşte bu bağlamda bu ico yu en umut veren icolardan biri olarak görüyorum. Hatta benim için listenin ilk sırasında. İco açılışında 5.000 TL lik bir yatırım yapmayı düşünüyorum fakaaaaatt...

Öyle bir zamanda açılış yapıyorlar ki.. Piyasada belirsizlik hakimken. 1 Ağustosta kimsenin neler olacağını öngöremediği bir zamanda ayrıca son haftalardaki ayı piyasasının yoğun şekilde baskın olduğu bir zamanda ico açılışını gerçekleştirecek. Bu nedenle yatırım miktarımı belirlemekte zorlanıyorum. Ama 1 ağustostan sonra ben piyasaların düşüş trendinden çıkacağını düşünenlerdenim. Çünkü son dönemlerdeki altcoinlerin yükselişlerinden sonra arz/talep dengeleri değişti. Artık daha geniş bir kitle btc yi ve alt coinleri yatırım aracı olarak görmeye başladı. Bu aslında çok şeyi değiştirir. Ben bunun etkilerini 1 Ağustostan sonraki 1-2 hafta içinde göreceğimizi düşünüyorum. Şuanki alt coinlerdeki ayı piyasasının nedenininde 1 Ağustos belirsizliği olduğunu düşünüyorum. 1 Ağustostan sonra sonuç ne olaursa olsun ister hard fork yada farklı bir durum, sonuç ne olursa olursun bir kaç hafta içinde genel anlamda alt coinlerde uzun süreli bir boğa piyasasına girileceğini düşünüyorum. Çünkü dediğim gibi ortada bir gerçek var. Talep/Arz dengesinin eskiye oranla yüksek oranda değiştiği gerçeği. Bu gerçeğin etkilerini önümüzdeki haftalarda yada aylarda hep birlikte göreceğiz bence.

Bu konuda coin dash ilede ilişkili olarak sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Not: Bu başlıkta neredeyse sadece bounty konusu konuşulması bence bir eksi.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Bounty Katılımcısı Arkadaşların Dikkatine!

Arkadaşlar herhangi bir kategoride kazandığınız bounty'lerin size gönderilmesi için bounty portalına kayıt olmanız zorunludur.

Lütfen aranızda kayıt olmayanlar varsa daha fazla zaman kaybetmeden bounty portalına kayıt olsunlar. Aksi takdirde sıkıntı yaşarsınız.

Kayıt Buradan: bounty.coindash.io

ben 3 hafta stake alayim diye coindash imza kampanyasina girdim twitter face falan bisey yok o yuzden bounty portalinda hesap acmadim herhangi bir sikinti olur mu acaba?

İmza kampanyasının ödülünü alabilmek için bounty portalına kayıt olup ordan imza kampanyası kısmına profil linkinizi eklemeniz zorunlu. Facebook veya twitter hesabı açma zorunluluğu yok orda. Bounty portalına kayıt olmazsanız maalesef hiçbir şekilde bounty ödemesi yapılmayacak.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
ben 3 hafta stake alayim diye coindash imza kampanyasina girdim twitter face falan bisey yok o yuzden bounty portalinda hesap acmadim herhangi bir sikinti olur mu acaba?
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
sadece monaca değil tüm icoların slack kanalına girip aynı yöntemi uyguladılar. 3 gündür 10 dan fazla böyle scammer mesajı geldi. her kim yapıyorsa bunu şuan milyoner olmuş olması lazım.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
12 milyon dolar hard cap koyulması iyi olmuş.

satılacak tokenlerin toplamın %50'si olduğu hesaba katılırsa, 24 milyon dolar piyasa değerinin üstüne çıkması yatırımcısına kazandırması için yeterli olacak.
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
Dikkat etmesem biraz ben bile girebilirdim adresi çok detaylı hazırlamışlar monaco bounty sayfasında mco larını kaptıranları okudum.Monaco için slack ten mail gelmişti çünkü buna benzer şeyler yazıyordu.Aslında bu uyarıyı her projenin başına yazmak lazım artık dolandırıcılar gittikçe level atlamaya başladı
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
arkadaşlar slack kanalında mesaj gönderiyorlar sürekli kesinlikle slacktan gelen hiç bir linke tıklamayın. adam 483 ether dolandırıldım sizde mewden bakiyelerinizi kontrol edin başka adrese taşıyın demiş fake link vermiş, acemiler %50 yer dikkat edin.

sr. member
Valla bu proje ne kadar kazandırır bilemem ama çok uzun sürdü kazancınızı şöyle hesaplayabilirsiniz bu projeye gireceğinize monaco+primalbase+pillar kampanyalarına girebilirdiniz tabiki bu 3 kampanyanın şartları coindasha göre daha ağırdı ama kazançları toplamı bence coindashden fazla olacak gibi.Globalde yoğun bir ilgi var coindashe güzel bir yatırım toplayabilir.Umarım 50 global mesaj atmanın zorluğuna değer. Grin
her hafta 1 post kuralı vardı sanırım anakonu içinde

CoinDash için söylüyorsanız, hayır her hafta ana konuya 1 post diye bir kural yok.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Valla bu proje ne kadar kazandırır bilemem ama çok uzun sürdü kazancınızı şöyle hesaplayabilirsiniz bu projeye gireceğinize monaco+primalbase+pillar kampanyalarına girebilirdiniz tabiki bu 3 kampanyanın şartları coindasha göre daha ağırdı ama kazançları toplamı bence coindashden fazla olacak gibi.Globalde yoğun bir ilgi var coindashe güzel bir yatırım toplayabilir.Umarım 50 global mesaj atmanın zorluğuna değer. Grin
her hafta 1 post kuralı vardı sanırım anakonu içinde
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Ya her tweetini tr ledim 2 rt gösteriyor sayac. Nasıl köklü değişikliğe gitmişler yahu gecen hafta 1 gösteriyordu )
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol

Arkadaşlar DOLANDIRICILARA Karşı Dikkatli Olalım!

Pre-sale gibi bir şey yok. Ekipten kimse size ulaşıp bir adrese ETH göndermenizi talep etmez.

Bu dolandırıcıların farkında olun lütfen. Böyle bir durumla karşılaşırsanız lütfen ekibe bildirin.

Arakdaşlar TWITTER şu anda düzgünce çalışıyor olmalı, köklü değişiklikler yaptık üzerinde.

Lütfen kontrol edin ve raporlayın.

ico dan ne kadar sonra exchangelere girer acaba bir bilgi var mı?
boscoin n icosuna oyle bilmeden girdik.kasım ayındaymış megersem exchanglere girme tarihi  Grin

Maalesef bir bilgi yok bununla ilgili. İyi iş çıkaracaklarına inanıyorum exchange konusunda ICO sonrasında.

Sayaç şuan düzgün çalışıyor evet. Sadece eski yapılan rtler silinmiş o kadar. 25 rtyi doldurup bi daha rt yapmayanlar için olabilir bu. Çamura yatılmış  Grin
sr. member

Arkadaşlar DOLANDIRICILARA Karşı Dikkatli Olalım!

Pre-sale gibi bir şey yok. Ekipten kimse size ulaşıp bir adrese ETH göndermenizi talep etmez.

Bu dolandırıcıların farkında olun lütfen. Böyle bir durumla karşılaşırsanız lütfen ekibe bildirin.

Arakdaşlar TWITTER şu anda düzgünce çalışıyor olmalı, köklü değişiklikler yaptık üzerinde.

Lütfen kontrol edin ve raporlayın.

boscoin n icosuna oyle bilmeden girdik.kasım ayındaymış megersem exchanglere girme tarihi  Grin

Maalesef bir bilgi yok bununla ilgili. İyi iş çıkaracaklarına inanıyorum exchange konusunda ICO sonrasında.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
%20 bonusa düşmez bence. İlk gün biter  Grin
sr. member
Activity: 798
Merit: 277

CoinDash'çiler! Erken gelenlerin bonus'ları yayınlandı!

İlk gün bonus - 30%
İlk hafta bonus - 20%
İkinci hafta bonus - 10%
Geri kalan periyottaki bonus - 0%

Token Satışı 17 Temmuz 2017'de TSİ 16:00'da (GMT 13:00) Başlıyor

Demek istediğim bountynin üstüne yatıp yatmamaları değil. Adexte de aynı panel olduğu için eş zamanlı bir sıkıntı olabiliceğini düşündüm. Sıkıntının serverla alakalı olduğunu düşünüyorum

Anladım, artık bakalım. Ben de varsayımdan öteye gidemiyorum bu konuda. Bir şeyler duyruldukça paylaşacağım.

Umarım herkes %30 bonus ile token'larını alır ve bu defteri kapatırız.  Cheesy

Zaten hep güzel haberler alıyorduk, bu iyice güzel bir haber oldu. Hayırlısı bakalım. Heyecanla bekliyoruz...
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
boscoin n icosuna oyle bilmeden girdik.kasım ayındaymış megersem exchanglere girme tarihi  Grin

Bence Çok fazla beklemez hemen girer diye düşünüyorum bu ekib bana Matchpoolu hatırlatıyor bountylerin dağıtımıda bakın aynı şekilde kısa bir süre sonra dağıtımı olacak sadece biraz uzun soluklu bir ico oldu.
Pages:
Jump to: