Pages:
Author

Topic: COINDASH - Trading'in Geleceği - ICO July 2017 - page 32. (Read 43362 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
Yani paralari cekemeyecek mi hack edenler ?
full member
Activity: 308
Merit: 105
valla yaptılar arkadaşlar. bu ethereum için iyi mi kötü mü bilmiyorum ama o adresi fucktoken olarak contract yaptılar.

https://etherscan.io/address/0x6a164122d5cf7c840d26e829b46dcc4ed6c0ae48
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
hala insanlar para göndermeye çalışıyor umarsızca o adrese Cheesy bu kadarmı değersiz para bunlar için ya
full member
bana vitalik bir güzellik yapacak gibi geliyor. adresi FAKE_Coindash olarak etiketlemişler paralarda da hareket yok.  acaba gönderildikten sonra contract açıp oraya kaydırabilir mi paraları bunu yaparsa governance olmuş olmuyor mu? aklımda deli sorular.

Adresi dondurabilirler mi acaba ? Blockchain mantigina aykiri bir durum sanki bu ? Eger bu gun adresi dondururlarsa yarin oburgun baska durumlardada adresin dondurulabilecegi gerekirse devlet tarafindan el konulabilecegi fikri ortaya cikmaz mi ? Bir yandan dolandirilanlar icin iyi bir yandan da kotu bir haber.

Bu arada evet coindash token olarak yatirim yapanlarin yatirimlarini vereceklerini soylediler.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
bana vitalik bir güzellik yapacak gibi geliyor. adresi FAKE_Coindash olarak etiketlemişler paralarda da hareket yok.  acaba gönderildikten sonra contract açıp oraya kaydırabilir mi paraları bunu yaparsa governance olmuş olmuyor mu? aklımda deli sorular.
o adresteki etherler çok kolay bir şekilde mixlenebilir izi kaybettirilebilir vitaliğin hardforksuz yapabileceği bir şey yok her hacktede hardfok söz konusu olacaksa etherin smart kontratın bir manası yok bu durumda en büyük zararı ether görür böyle birşeyin lafını bile edeceklerini sanmam.
full member
bana vitalik bir güzellik yapacak gibi geliyor. adresi FAKE_Coindash olarak etiketlemişler paralarda da hareket yok.  acaba gönderildikten sonra contract açıp oraya kaydırabilir mi paraları bunu yaparsa governance olmuş olmuyor mu? aklımda deli sorular.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Siteyi yakinda geri alacaklarini ve ne oldugu ile ilgili aciklama yapacaklarini , yanlis ya da dogru adrese yatirim yapan herkese coin`lerini vereceklerini soylediler.

Nasıl yani hacklendiğini iddia ettikleri adrese gönderilen miktarları da Coindash token olarak vereceklerini mi söylediler? Böyle bir skandal olamaz. Cheesy
Hacker kazandığı paralarla yeniden kendi adresine gönderim yapar fazladan Coindash token alabilir. Gerçekse çok komik bir karar olmuş. Ne kadar ciddiyetsiz bir yönetime sahip olduklarını da göstermiş oldu.
newbie
Activity: 60
Merit: 0
Malesef etherleri geri gondermiyorlarlar. Coindash verecekler. Bu saatten sonra da onlar 5 para etmez. Gecmis olsun
full member
Siteyi yakinda geri alacaklarini ve ne oldugu ile ilgili aciklama yapacaklarini , yanlis ya da dogru adrese yatirim yapan herkese coin`lerini vereceklerini soylediler.

Bence geride verseler projede cok buyuk bir guven sorunu olacak. Vaat ettigi potansiyele bu saatten sonra ulasmasinin cok zor oldugunu dusunuyorum.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Ethereum tabanlı ICO'lara kara para aklama amacıyla yatırım yapılıyordu önceden. Şimdi direk ICO'ları "hackleyerek" parayı çaldırdınız diyerek işin içinden çıkıyorlar. Bunların hangileri gerçekten hacklendi, hangileri içeriden yönetildi bunu bilemiyoruz. Şu bir gerçek ki ICO döneminin sonlarına geldik. Güven veren proje sayısı çok az ve en güvenli görüneni bile patlayabiliyor.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Şaka gibi... Üstelik verilen adres kontrat adresi bile değil. Halen de para gönderiyorlar deli gibi.
full member
Aptal herifler bir siteye sahip cikamadilar , artik projeleri çöp oldu gitti bende mal gibi erkenden girip kaçırmamak adına atladım Allahtan 1 ether gönderdim , benim için az para değil yine ama milletin 500 er ether kaybettiğini görünce insan çıldıracak gibi oluyor. 7.2 milyon dolar toplandı adreste. Bundan sonra ico ve crypto dünyasınada kötü etkileri olacaktır bu durumun.
newbie
Patlar. Birbiriyle bağlantılı ekip ve 2. Ico scam olayı.

sr. member
Activity: 616
Merit: 261
ne bounty si bounty di ne de ico su ico.

ben kestim kendimce bileti. yarın nasıl güveneceğim arkadaş, bu kadar aksilik üst üste olur mu ?

bundan sonra tabi ki herkesin kendi fikrine kalmış.

katılanlara tekrar geçmiş olsun.
full member
https://etherscan.io/address/0x6a164122d5cf7c840D26e829b46dCc4ED6C0ae48

ETH Balance:   42,913.484244333668079212 Ether
ETH USD Value:   $7,155,823.50 (@ $166.75/ETH)

hacklendikleri iddia ettikleri rakama bakar mısınız?

bu adamların böyle olduğu başından beri belliydi de herkes bir şans daha verelim dedi hale bak. rezillik.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
40k ether hackerin adresine gitti sanırım ether gönderenlere geçmiş olsun piyasanın en büyük vurgununa şahit oluyoruz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
 Emmanuel 3:59 PM, July 17th
@channel It's time. Good luck! www.coindash.io only trusted source!
@channel WEBSITE HACKED
don't believe the website.
Ram Avissar 4:07 PM, July 17th
DONT SEND ETH TO THE SITE ADDRESS!!! WE ARE HACKED

Site hemen kapatıldı gerçi ama süreci epeyce etkileyecektir sanırım.
Yatırım yapanlara geçmiş olsun, umarım çabuk toparlarlar...
newbie
Slack hacklendi; 300-500 etheri gidenler oldu; ICO günü site hacklendi; yine baya bi parası giden var. Hardcap yalan olur bu adamlar ya asırı amator ya da iddaalar gibi kendileri yapıyorlar bu olayları; yani dolandırıcılar.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Şimdi de tweet attılar. Website has been hacked diye. Geçmiş olsun çok sükse yapıcaktı ama şimdi etkiler gidişatı.

site hacklanmesi başka birşey ama; bu saatten sonra proje süper olsa bile girmem. Bunları düşüneceklerdi. İnşallah parasını kaptıran yoktur aramızda.

3 kuruşumuz var onu da down down yapa yapa kuşa cevirdiler Smiley şimdi de geri kalanı almaya çalışıyorlar .
full member
adamlar daha ICO döneminde hacklenmeyi başardılar daha ne denir bilmiyorum. ne kadar güvenilir daha bu adamlara?
Pages:
Jump to: