Sunt un pic dezamagit ca doar eu gasesc tombole noi, mai ales ca au fost cateva foarte interesante pe care le-am ratat
Vazusem si eu tombola cu timbre, dar nu mi-a trezit interesul... Si, fara sa-mi dau seama, am omis s-o mentionez aici. Probabil la nivel subconstient am asociat lipsa interesului meu pentru acea tombola cu posibilul dezinteres si al altora, ceea ce este gresit. Pe viitor am sa mai adaug si eu, intrucat urmaresc cu mare atentie zona de Collectibles.
Sunt uimit ca la tombola pentru VaultBar se inscriu asa greu participanti noi...
Asta ma frapeaza si pe mine. Mai ingrijorator insa este faptul ca nici OP nu mai pare prea implicat. I-am transmis acest mesaj de peste o saptamana, dar nu a raspuns la el:
I was wondering what are OP's intentions about this nice raffle, regarding how much he decides to wait until running it, in case not all the spots are filled. As far as I see, the raffle was announced on October 26th and now we are on November 12th, so almost three weeks passed, yet there are still 23 free spots. And these 23 free spots represent almost a half of all slots available (which are 48).
Seeing all these (with sadness, as it seems not many are interested in this raffle), I doubt the remain slots would be filled soon so I was thinking if there is any chance to run the raffle without having all slots filled...? Anyone else sharing these thoughts as well?
Are acest ENS vreo valoare? Exista undeva mai clar ce trebuie sa le dai
Tin sa atrag tuturor asupra oricarui contact cu acest individ andulolika. Pe langa ca este un analfabet si un
antisemit (opinie impartasita de owlcatz), omul a fost
ban evader in trecut (dupa cum el insusi a marturisit nonsalant), a facut
amenintari cu moartea pe forum, a dat tepe cu bani altora, a mai incercat sa dea si alte tepe (nereusite), ajungand inclusiv
sa ma ameninte si pe mine. Cititi, va rog, tot ce este scris la sectiunea
Trust a profilului sau, inclusiv topic-urile mentionate ca referinta. NeuroticFish, tu stii deja
povestea, dar scriu acestea pentru a sti si altii si sa se fereasca. Una peste alta, se mai inhaitase si cu idiotul ala de hacker01010101010 si, ca sa intelegeti mai bine ce nivel are, pana si CryptoHunter (aka TOAA, aka truth or dare etc.), oaia neagra a forumului,
s-a dezis de el.
Pentru a vedea si mai mult cat de penibil este, puteti citi
aici, in acest topic al lui, de la postarea #3 pana la #25.
Si, daca toate cele de mai sus nu va conving sa nu-i acordati nici pic de incredere acestui om, macar feedback-urile postate la sectiunea sa de Trust, de catre membri de vaza ai acestui forum (Lauda, Foxpup, Vod, owlcatz, JollyGood, nullius, TMAN, suchmoon, mindrust si lista poate continua), sper sa va convinga. Ah, sa nu mai spun: are si scor -6 la Trust, adica fix la sectiunea care spune cat de multa incredere poti avea cand e vorba de o afacere cu el.
(sper ca nu private key LOL)
De la andulolika poti sa te astepti la orice. E cam ca bekli23