In afara de asta, observ (cu ciuda si) cu stupoare ca am ratat o tombola la care... nici nu s-au acoperit sloturile
Da, e vorba de concursul cu
brişca (sper ca te-a facut sa razi termenul folosit de mine;
Eii, cand aud de brișcă nu am cum sa nu zambesc macar, amintindu-mi
de un anume banc.
Edit: il si copiez, ca vad ca nu merge linkul intotdeauna:
Coboara baciu Gheo de la stina la oras, cu treaba.
Se opreste la prima circiuma si comanda ospatarului bere.
Asta bandit, sa faca amuzament , aduce o doza cu bere la baci..
Gheo studiaza berea pe toata fetele, apoi scoate brisca, taie capacul de aluminiu si desarta berea dintr-o rasuflare pe git.
Povestea se repeata de citeva ori, publicul mustaceste fericit,apoi ospatarul da vestea buna :
- Baci Gheo, vezi ca berea asta are un inel de care tragi si se desface tablitza aia, apoi poti bea linistit.
- Stiu ma tzîkă, aia-i pentru loserii care n-au brișcă...
macar sa te amuze atat incat sa uiti ca nici tu n-ai prins loc)... Nu stiu pe ce criterii a mers organizatorul, dar mi s-a parut foarte ciudat ca a ales deja block-urile inainte de a fi toate locurile ocupate de partcipanti... Nu am mai participat la concursuri organizate de el, iar la acesta m-a intrigat foarte mult organizarea.
Am fost un pic trist, ca l-am ratat la mustata. Dar nu ma plang. Omul da de la el, face regulile cum considera de cuviinta.
Banuiesc ca se grabea sa trimita si alte colete, poate ca n-o avea posta la botu' calului... na, fiecare isi face socotelile cum crede.