Asta ma frapeaza si pe mine. Mai ingrijorator insa este faptul ca nici OP nu mai pare prea implicat. I-am transmis acest mesaj de peste o saptamana, dar nu a raspuns la el:
Incerc sa nu fac "overthinking". Omul poate avea 1001 de motive sa nu se grabeasca. Pana la urma, cred ca scopul este (si) sa isi faca reclama si sa mai vanda din acele VaultBar. Sau poate e doar ocupat.
Ce ma frapeaza e ca lumea nu intra.
Tin sa atrag tuturor asupra oricarui contact cu acest individ andulolika.
Pe cand stiu ca trebuie un pic mai multa atentie cu el, nu cred ca este asociat cu ENS.
Dar nici macar nu conteaza; sa fie si cei mai de vaza membri ai forumului in spatele proiectului, tot trebuie sa fii atent ce informatii dai despre banii tai.
In legatura cu monedele nu ma pronunt... poate vrea sa se caiasca pentru greselile de pana acum, poate cauta un feedback pozitiv... treaba lui.
Corect, de aceea nu am "discriminat" concursul lui.
P.S. scuze Neurotic pentru offtopic. Daca asa crezi de cuviinta da cu delete la ce e in plus
Poate ca o fi ajutand pe cine are ochi sa vada, desi cine are ochi s-a uitat in trust feedback. Deci las discutia, ca e un pic legat de concurs(uri).