gerçekten taktire şayan yazılarla gecemizi mest ettiniz.
SPK Kanunu
http://www.spk.gov.tr/apps/Mevzuat/MevzuatGoster.aspx?nid=11okuyunuz ve KKTC ne zaman SPK Kanunu kapsamına alındı lütfen belirtiniz bizlerde öğrenelim.
trading yapılıyor herhalde al-tut değil. elbette mevcut hareketin dışında bir oran olacak. iki tane marketcapden grafik koyup. bunlar nerede demek gerçekten işi bilmediğinizi bir kez daha gösteriyor. keza bizim getiri hesabımız sadece Bitcoindir. Yani getiri Bitcoin temellidir. koyduğunuz görseller ise USD temelli. Mesela bu ayrımı bile bilmediğiniz için evet size katılıyorum, lütfen fonumuzdan uzak durunuz.
olabildiğince şeffaf bir şekilde, bize güvenenlerin fonunu yönetiyoruz. lütfen arkadaslar konuyu daha fazla trollemeyin. başka konularda klavye başında kendinizi bulunuz.
Gerçekten, sizin o bitcoin türkiyeye verdiğiniz büyük büyük, çok büyük önemleri şimdi daha iyi anlar oldum.
KKTC Nasıl olurda, SPK kanunlarına bakarak bulmaya çalıştığınızı görüyorum, bu demek oluyorki, gerçekten türkiyede bitcoine çok büyük değerler, önemler vermişsiniz.
SPK Çağrı merkezini aradığınız zaman, KKTC SPK Kapsamında olduğunu, ancak Serbest bölge kapsamında kurulan şirketlere, şuan için spk kapsamında olmadıklarını hatırlatalım.
Bu demek oluyorki, Sizin, Serbest bölge kurallarını biraz daha araştırmanız gerekiyor.Gerçi araştırmadan önce, mutlaka o güzel türkçenizi kullanın.
Ve Kayutlu bir şirket olduğunuz için kendinizi şanslı sayın.
Ancak şöyle birşey var.
Serbest bölgede faliyet gösteriyorsunuz, yani sizin aslında sadece serbest bölgede "kayutlu" olduğunuzu görüyorum.Yani KKTC Göre, Binlerce Serbest bölgede kayıtlı şirketten sadece birisiniz.KKTC Göre şuan için siz sadece, bir ticari şirketsiniz.Yani, Menkul değerler, Portföy yönetimi, yada fon yönetimi üzerine
kayıtlı değilsiniz.Pardon doğrusunu yazalım, Kayutlu değilsiniz.
Yani, sağda solda, kendinizi okadar, kayutluyuz diye övmenize, ve o müthiş türkçenizi kullanmanıza gerek yok.
Bu arada, KKTC Kanunlarını, Kayutlu olduğunuz için araştırmışsınızdır gerçi, ama tekrar bir araştırın derim.
Trading yapılıyor altut değil demişsiniz.
USD Bazında gösteren arkadaşa yine o müthiş kayutlu şirketiniz üzerindeki fonla atıp tutmuşsunuz.
Şimdi şunu hatırlatalım.
USD Bazında değişkenlik gösterenlerle, BTC Üzerinden değişiklik gösteren oranlar, USD Bazında aynı değildir.Yani bu demek oluyorki, bu oranlar arasında genellikle ciddi farklar vardır.
Bunu gerçi, siz o müthiş türkçenizle çok iyi biliyorsunuzdur ve googleyide bu konuda o güzel türkçenizle kayutlu birşekilde araştırmışsınızdır.
Bu arada arkadaş demeden ben diyim, fonunuza katılmaya meraklı değiliz.