Avanta para gelince tatlı olurda mesele o tatlı sonra nasıl acı olacak olayı.
Yazdığın mesajdan iyi niyetli olmadığını yazan çok olmuş üstteki yorumlarda aslında bende katılıyorum.
Sen daha hesabındaki parayı bilmiyorsan adam gibi hesap edemiyorsan coin işinde ne arıyorsun diye sorarlar adama.Bu iş insanlık halini geçmiş.Aldığın belli sattığın belli aradaki farkı anlamayacak kadarda gözün körse beynin algılamıyorsa hesap edemiyorsan bu işi yapmaman lazım.
insanlıklık hali diyorda.Burda art niyet var işte aynı olay bankadada olur olmaz değil ve banka fitil fitil burnundan getirir.
Sonra seni aradılarmı aramadılarmı oda belli değil belki aradılar teli kapadın açmadın.Oda ihtimal kaçamak cevap verdin sonrada ya bana icra açmışlar açar tabii.Yok adam sende parasını bırakacak.
Sen iyi niyetli olsan zaten adam gibi hesabını kitabını bilsen olay anında farkı anladığın an parayı iç edeceğine lannn bu benim başıma bela olur sonrada bana kan kustururlar demen lazımdı.
İşte şimdi kızılcık şerbeti içip kan kusarsın.Kaldıki adamlar senin parayı eksik yatırsa anında bu sitede konu açar lan bu borsa paramı iç etti diye basbas bağıran çok.yada işte transferi gecikenleride görüyoruz veryansın edende çok.Ama hakkaniyetli olmak lazım.Ne borsayı tutucan nede sahtekarı doğru neresi ise o tarafta olmak lazım.Bu işten bizim çıkarımız yok subjectif bakmak lazım olaya.
Olmuş olay anlatayım.Biri kapalıçarşıda esnaf bu bir akşam giderken çarşı içinde yerde senin hesap 1 adet pırlanta bulmuş pek sevinmiş avanta para hemen bozdurmuş cebe atmış 15.000 usd yi iyi para
Nasılsa sahibi bulunmayacak avanta olayı…
Bunu arkadaşlarına anlatmış lan ne ballıyım falan filan işte bana olayı anlatanda demişki bu senden misliyle çıkar oda yokya bi bok olmaz demiş.
Neyse aradan 2 -3 ay geçmiş.Bu pırlanta bulan of puf diyerek bunun dükkana geliyor lan ne oldu bu halin ne diye sordum diyor oda ya sorma bugün 1 pırlanta kaybettim zararım 20.000-25.000 usd civarı demiş birde pırlantayı biri emanet bırakmıştı şimdi onuda düşürdük adama parasını vermek lazım falan derken buda bende lafı koydum diyor lan geçen 2-3 ay önce hani pırlanta bulmuştun sana o zaman bundan sana zarar gelir diyince yok ya diyordun demek onu kaybeden ah etti adamın ahı tuttu demek dedim diyor ama bu nato mermer kafa hiç oralı değil görsen diye anlattı.
işte bazı kişiler hiç anlamaz.yada işine gelmez.