Pages:
Author

Topic: Cüzdanınızda Bilmediğiniz Tokenlar Olabilir ! - page 2. (Read 753 times)

newbie
Activity: 294
Merit: 0
görünmeyenler zaten geneli çöp olanlar değil mi ?

evet hocam genelde çöp tokenları göstermiyor siteler, ama genede dikkat etmek lazım diye düşünüyorum ben
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Çoğu çöp en başlarda bende heveslenmiştim ama para etmiyorlar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Önceki sayfada Etherscan ile kıyaslamıştm ve zaten orada görüyoruz demştim. Öyle değilmiş, delta balance baya detaylı bir liste veriyor. Henüz piyasaya çıkmamış olan tokenleri ve değeri sıfır olan tokenleri de gösteriyor. Yeni MEW hesabımda sadece 2 transfer (2 token) varken, delta'dan baktığımda 27 adet token geldiğini gördüm. Tabi pek çoğu reklam tokenleri ama gerçeği/olanı gösteriyor sonuçta:)
full member
Activity: 630
Merit: 104
o görünmeyen tokenlerde para edeni görmedim daha Cheesy ya scam projeler yada orjinaline benzetip para vurma amacıyla airdrop yada öylesine gönderilmiş tokenler oluyor
jr. member
Activity: 195
Merit: 1
kullanışlı bir site.

bende de pro adında bir token görünüyor. baktım prochain dışında bu isimde bir coin gözükmüyor.

dandik bir token de olabilir.
newbie
Activity: 3
görünmeyenler zaten geneli çöp olanlar değil mi ?
member
Merit: 10
Ben de yeti basladigimda Bir haberdim ve uzun sure fark etmedim cuzdanimdaki ordan burdan gelen coinleri. Tesaduf eseri dikkatimi cekti cuzdanda.
member
World’s First Decentralized ICO Platform
Yeni bir mew adresi aldığınızda bile içinde bir sürü token olduğunu görüyorsunuz bu yüzden bunların beş para edeceğini hiç sanmıyorum. Ethereum platformu zaten çöp tokenlarla dolu. Aslında Ethereum biraz denetleme yapsa baştan ve her tokenın çıkmasına izin vermese, kendisi için de iyi olacak ama sanırım menfaatleri var ki buna dur demiyorlar.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Bilmediğimiz ve işe yaramayan tokenler diyebiliriz kısaca Smiley Bana penis token göndermişler mesela isteyene yollayabilirim hiç sorun değil Grin Bunun gibi onlarca işe yaramayan token var ve %90 ı çöp.
member
Activity: 196
hocam bilmediğimiz tokenlar, bilmediğimiz koinler oluyor ama hepsi zaten çöğ çıkıyor o yüzden çok da umursamamak lazım
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Canı sıkılan token çıkarıyor airdrop yapıyor. Eski bir cüzdan adresiniz varsa en az 30 çeşit dandik tokeniniz var demektir. Ne işe yarar derseniz hiçbir işe yaramaz trilyon tanesine 0.001 eth verirler fork/ether deltada.
member
Activity: 448
Cüzdanıma hem ethplorer den bakıyorum hemde etherscandan devamlı kontrol ediyorum zaten genelde etherscanda gözükmeyen coinler çöp oluyor ondan çokta önemli değil gibi geliyor bana
member
Activity: 308
Baktığım zaman eli yüzü düzgün coinler olmadığını fark ettim. Ha barlar ya yoklar benim için fark etmiyorlar. Bilgi için yine de teşekkürler belki uzunca süre sonra bakarsam k 10 dolar filan etmiş olurlar.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Ya güzel site de yani oraya kadar düşecek tokenlerin ne değeri olacak ki ? Ben görmedim hiç öyle bişey etherscan benim işimi ziyadesiyle görüyor ama airdropçuların çok işine yarabilecek bir site
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Cüzdanımızda bilmediğimiz tokenler varsa zaten o tokenlerin değeri olmadığı içindir. Değerli bir şey olsa borsası olur, piyasası olur, sitelerde desteği olur. Fiyatı belli olmayan çöp tokenleri bilsek de bir işimize yaramaz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
piyasada bir değeri olsa zaten görünürde merak ettim bende şimdi bakayım ne coinler çıkacak cüzdandan paylaşımınız için teşekkür ederim hocam.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
faydalı konu tesekkurler
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Etherscan ile nasıl göremiyormuşuz ki anlamadım tam olarak. Hesabımıza yapılan herhangi bir transfer çıkıyor ya Etherscan'de. Yine de görünmüyor ve sorun mu çıkıyormuş ki? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
newbie
Activity: 28
etherscanda hepsi çıkmıyor mu ?
full member
Activity: 350
Merit: 102
bazen çok saçma sapan coinler gönderiyorlar. scam ve reklam amaçlı. ben anlamıyorum. nasıl ediniyorlar adreslerimizi. değeri beş para etmeyen tokenları cüzdanımda görmekten rahatsızlık duyuyorum açıkçası.  bir gün de değerli bir şey gönderseler bari.
Pages:
Jump to: