Pages:
Author

Topic: Cüzdanınızda Bilmediğiniz Tokenlar Olabilir ! - page 4. (Read 753 times)

newbie
Activity: 196
Merit: 0
Valla ben de anlamadım bir blog yazmıştım aylar önce gelmişti duruyordu bugün rastgele baktım tekrar gönderilmiş anlayamadım neden olduğunu
member
Activity: 756
Merit: 16
Bende konuyu görünce bir bakayım dedim hem ethscan hemde ethplorerde gözükmeyen birçok token olduğunu gördüm. Bakalım aralarında işe yarayan birkaç token var sanırım
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Görünse zaten işe yarardı ama bi halta yaramıyor malesef. Nerden geldiği de muamma. Durdukça turşusu kuruluyor sadece Smiley
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Bilmeyenler için açıklayıcı ve güzel bir bilgi olmuş emeklerinize sağlık, yeni giren arkadaşlar bu tür bilgileri arıyorlar. Ayrıca mew e direk giriş yaptığınızda bazı coinler gözükmez,sizin ekleme yaparak ortaya çıkarmanız gerekir.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Eski versiyonunu kullansanızda yenileri galiba göstermiyordu. Ayrıca o kenarda köşede kalmış olanların tamamı çöp olmalı. Bende bugüne kadar defalarca kontrol ettim vardır belki bir düşeş denk geliriz diye ama bir kere bile rastlayamadım.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Çok güzel bir site aylardır kullanıyorum eski versiyonu kötüydü de 2 ay önce yenilediler sürekli kullandığım sitelerden bi tanesi paylaşım için teşekkürler... Smiley
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
hiçbir işe yaramayan spam tokenler çoğu. Yeni bir cüzdan açsanız bile muhtemel olarak görebileceğiniz tokenler.
jr. member
Activity: 139
Arasıra deltabalanceye giriyorum ve bunları her gördüğümde sövüyorum. Hiç bir yerde paylaşmadığım cüzdanlara bile otomatik olarak geliyor bu tokenler. Neden gönderiliyor, amaçları nedir hiç bir fikrim yok.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Görünmeyen tokenler genelde bir halta yaramayan tokenler oluyor. Boşubosuna bakmaya gerek yok. Kaliteli tokenler varsa ethplorerde falan görünüyor zaten
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Penis token göndermiş şerefsizler Smiley
hahahahah bende kontrol ettim de hocam banada yollamışlar acaba sübliminal mesaj mı veriyor şerefsizler  Grin penis coin ne arkadaş ya bilinç altımıza bitcoin sektörü size ancak üçün birini verir mesajı mı vermeye çalışıyorsun hayır birde üşenmeyip ona free ödüyorsun  Grin
member
Activity: 714
Merit: 82
Değerli bir şey olsa görünürdü Smiley
Token dediğin coin marketcapte listelenecek aga.
jr. member
Activity: 165
Penis token göndermiş şerefsizler Smiley
member
Activity: 448
Merit: 33
İlk baktığımda bende çok sevinmişitim. Acayip tokenler vardı ama ya sonra? Sıfırdan myetherwallet cüzdanı açın, Hiç işlem yapmayın, yinede o görülmeyen tokenleri göreceksiniz Smiley
member
Activity: 476
Merit: 31
o görünmeyen tokenin sebebi scam olması yani bir ihtimal böyle. biraz karıştırayım dediğin denaro parayı toplayıp kaçtı gitti. tokeni gönderseler bile etherscanda gözükmüyor. bu sitede gözüküyor ama 5 parada etmiyor.  Grin

katılıyorum size. eğer değerli bir token olsa zaten etherscan gösterir hoş değersizleri bile gösteriyor etherscan ama etherscan göstermiyorsa kaçın o tokenden ne alın ne birşey yapın değerlenmez de zaten boşu boşuna kalır orada
newbie
Activity: 168
Merit: 0
o görünmeyen tokenin sebebi scam olması yani bir ihtimal böyle. biraz karıştırayım dediğin denaro parayı toplayıp kaçtı gitti. tokeni gönderseler bile etherscanda gözükmüyor. bu sitede gözüküyor ama 5 parada etmiyor.  Grin
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Delta balances görsel olarak güzel. Ben hala eski alışkanlık etherscan a girip oradan token bölümünden bakıyorum.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Dursunlar kenarda bir gün 3-5 kuruş ederse hava atarız yenilere. Muhtemelen başka alınmış altlardan dolayı geliyorlar. Neo ekosisteminde daha çok oluyor bu aralar.
jr. member
Activity: 154
Bir tane eleman vardı buralarda spam coini okex sanmış yıkmıştı buraları bana token geldi bana token geldi diye aklıma bir an o geldi Cheesy
full member
Activity: 700
Merit: 134
Genelde 1 milyon tanesi 1 cent eden, başka tokenlere sahip olduğunuz için size hediye edilen ya da rastgele dağıtılan tokenler olduğu için çok da bir önemi yok. İlerleyen yıllarda değerleri 1000'e katlanırsa işe yarayabilirler (:
member
Activity: 336
Merit: 17
Zaten bir işe yarasa illaki görünüyor. Demek ki ise yaramadığı için gizleniyor. Yani o kadar çok airdrobuma telegram kampanyasına girdim ki ne geldi ne gitti. Hiç aklımda birşey yok. Gelen bizimdir gelmeyen zaten hjc gelmemiştir.
Pages:
Jump to: