Pages:
Author

Topic: Cüzdanınızda Bilmediğiniz Tokenlar Olabilir ! - page 3. (Read 753 times)

full member
Activity: 686
Merit: 111
öncelikle teşekkürler verdiğiniz bilgi için ama önemli olan bence tokenin bir fiyata sabit olması. Yani benim bi cüzdanda 20 token var ama 50$ etmiyor hepsi Smiley o yüzden ellemiyorum bakalım nolacak hepsi de airdroplardan gelme
full member
Activity: 462
Merit: 100
Etherscan da göremeyip deltabalance da gördüğünüz tokenlerin çoğunun değeri yok diye biliyorum. Ayrıca bende delta balance ile tokenleri göster dediğimde nedense bir türlü yüklenmiyor yarım saate yakın beklesem de yine aynı acaba oldukça fazla tokenim var diye mi öyle oluyor halbu ki etherscan da anında gözüküyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
cüzdanınız da bilmediğiniz daha doğrusu ethplorer da görmediğiniz tokenler için çok ta endişelenmemeniz lazım. Ben kasıtlı olarak ellemiyorum belki şu anda çöp olan ve listelenmeyen bu tokenlar  belki ilerde 3-5 $ ederde eski montta para bulmuş gibi oluruz.
member
Activity: 518
Merit: 10
Gerçekten bazı coinler gözükmüyor. Gözükmeyenler de sağdan soldan gelen reklam amaçlı veya airdroplardan gelen değeri olmayan coinler oluyor genelde. Yinede ara sıra kontrol etmekte fayda var.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Ben genellikle etherscan'a bakıyorum. Verdiğiniz bilgi için teşekkürler hemen bakıyorum umarım bizde de bir şeyler çıkar. Ceketin cebinde  unutulmuş para gibi olur Grin...
member
Activity: 680
Evet bende denedim cidden bir iki tane airdroptan geldigini dusundugum toke gordum ama bir ise yaramiyor hic biri herhangi bir borsaya girmis degil tamamen cop coinler...
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Para edecek tokenler olsa zaten borsalarda listelenirler ve biz de görürüz. Yine de merak edenler açıp bakabilirler tabii ki, varlıkları bile hoş görünüyor insanlara coinlerin  Smiley

Görünen ve para etmeyen coinler bile can sıkıcı bir vaziyete geldi. Bırakalım da bunlar gözükmesin de moralimiz bozulmasın boşu boşuna
member
Activity: 406
Merit: 14
Etherscan'da değeri olan coinler bundan değersiz yani sıfır bakiye olarak görunüyor. Ama etherscanda sıfır değeri olan coinlerde burada 3-5 kuruş değerli görünüyor. Enteresan bir şey.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Yukarda arkadaş öyleymiş waves de aynı şekilde bir çok scam tokeni gelmi banada. Ne üdügü belirsiz bir sürü çöp token. Yani zaten işe yarayan birşey olsa etherscan adresinde görünür. Demek ki bı halta yaramıyor ki görünmüyor. Gorunenler iş yapsinda gorunmeyenle işimiz yok.
member
Activity: 336
Merit: 11
ethplorer.io sitesinden doğrudan cüzdan adresi ile sorgulama yaparsanız bütün tokenleri ne zaman gelmiş ne kadar gelmiş hepsini rahatlıkla görebilirsiniz.
Zaten normal zamanda phishing tehlikesinden dolayı cüzdana giriş yapılmasını pek tavsiye etmem.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Burada gelen tokenlar, sanırım şu Waves'de gelen scam tokenler gibiler. O yüzden bence gözükmemesi daha iyidir. Zaten airdrop yüzünden çöplüğe dönen cüzdan biraz daha düzgün olur.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
Penis token göndermiş şerefsizler Smiley

ahahahah ondan bende de var, üstelik 31000 adet, dahası bir tane var 21 milyar milyon, selam verdim adamlar projeyi üzerime atıp kaçtı galiba, piyasa fena cıvıdı, airdrop filan hak getire.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
çok teşekkürler ancak daha cüzdanım yok yinede yararlı Smiley
member
Activity: 182
İlk defa haberim oldu böyle bir uygulamadan. Çok iyi etherscan'da göremediğim birkaç tokeni gördüm bu site aracılığıyla da görmesemde bir şey değişmezdi. 0.01$ ediyor 90 bin adeti hiç göndermeseler daha iyiydi. Fakat nereden geldiğinide bilmiyorum. Airdrobuna felan katîlmadım rastgele yollamışlar..
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Çoğu reklam amacıyla gönderiliyor ya da patlayan AirDrop’lar olarak gönderiliyor hatta bazen sadece hesabınızda Eth var ise gönderiliyorlar Trx böyle gönderiyordu geçen aya kadar. Ama yüzde 99u patlaktır o coşnlrtin , para ediyor olaydı zaten heberiniz olurdu deltaya bakmadan
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Mesele tokenlerin görünüp görünmemesi diyil. Asıl mesele para edecek coinlerin cüzdanda olması  Grin Grin Başarılı bir site.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Hiçbir işe yaramayan çöplük coinler . Yeni mew hesabı açın 1-2 hafta içinde mutlaka cüzdana gelir.nir aralar penis coin bile vardı. Şimdi ortalıkta yok. Nereden geldiği de belli değil. Abuk sabuk coinler. Görmesekte olur. Zaten hiç bir degeri yok. Yer kalabalığı sadece
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Valla ben de anlamadım bir blog yazmıştım aylar önce gelmişti duruyordu bugün rastgele baktım tekrar gönderilmiş anlayamadım neden olduğunu

Bazı projeler ödül dağıtımını taksit taksit yaparak büyük bir dump olmasının önüne geçmeye çalışıyor. Son dönemlerde Coinvest ve emin olmamakla birlikte Vice böyle bir yol izledi sanırım. Kampanyanın bounty sayfasındaki spreadsheetten hak kazandığınız toplam token sayısını görebilirsiniz.
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Eger degerli bisey olsalardi gorunurdu. Cop diye tabir edilen o kadar cok coin varki barsin onlarda gozukmesin. Zaten birsuru abuk subuk coin donuyor piyasada.
member
Activity: 322
Merit: 16
Ben ethplorer ve telegramdan eth wallet takip botu kullandığım için yeni bir token geldiği zaman doğrudan görebiliyorum. Zaten göremediklerim de genellikle airdroptan gelen çöp coinler oluyor.
Pages:
Jump to: